LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 02 Σεπτεμβρίου 2023 11:57

Δολοφονία Κατσούρη: Αποφυλάκιση θα ζητήσουν οι Κροάτες οπαδοί

Το σχέδιο τους για απόκτηση μόνιμης κατοικίας στην Αθήνα, ως στοιχεία που θια πείσει τις Αρχές να κάνυον δεκτές τις αιτήσεις αποφυλάκισης.

ΜΕΤΑΓΩΓΗ - 94 ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΚΡΟΑΤΕΣ - ΔΥΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ - ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ

Τις επόμενες ημέρες, θα υποβληθούν αιτήσεις αντικατάστασης της προσωρινής κράτησης των 107 Κροατών κρατουμένων για την δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη με περιοριστικούς όρους, αναφέρουν κύκλοι πληροφοριών κοντινοί με το συνήγορό κάποιων από αυτούς, Βασίλη Νουλέζα.

Το Σάββατο συμπληρώνονται 25 ημέρες από τη δολοφονία κατά του Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια πλησίον του γηπέδου της ΑΕΚ, στο πλαίσιο επεισοδίου οπαδικής βίας με αφορμή την αναμέτρηση ΑΕΚ – Δυναμό Ζάγκρεμπ. Οι διωκτικές αρχές συνεχίζουν με αμείωτη ένταση την έρευνα για την υπόθεση.

Οι Κροάτες εξακολουθούν να ισχυρίζονται ότι ήρθαν στην Ελλάδα με φίλους, χωρίς μαχαίρια ή άλλα όπλα, προκειμένου να παρακολουθήσουν την προπόνηση της ομάδας τους. Ένας από αυτούς, στην απολογία του ανέφερε: «Απλώς φίλαθλος είμαι, όχι οργανωμένος. Με τους φίλους μου, ήρθαμε στην Αθήνα για την προπόνηση. Δε γνώριζα ότι θα έρθουν τόσοι πολλοί. Ήταν σίγουρα 70 άτομα. Δεν ξέρω από πού βρήκαν τα καδρόνια. Προσπαθούσα να φύγω από το σημείο. Δεν ξέρω ποιος το οργάνωσε, ούτε ποιος έκανε τη συνεννόηση. Σπουδάζω και τελειώνω τον Σεπτέμβριο. Πριν από επτά χρόνια πέθανε η μητέρα μου, ο πατέρας μου είναι στη φυλακή. Μένω με την μικρότερη αδελφή μου. Πριν από έναν μήνα, πέθανε ο παππούς μου».

Σύμφωνα με το περιβάλλον του κ. Νουλέζα, τις επόμενες ημέρες, θα υποβληθούν αιτήσεις αντικατάστασης της προσωρινής κράτησης με περιοριστικούς όρους, με την καταβολή εγγύησης ή την υποχρέωση εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα. Οι εντολείς του κ. Νουλέζα ετοιμάζονται να μισθώσουν διαμέρισμα στην Αθήνα, για να έχουν γνωστή μόνιμη κατοικία στην Ελλάδα στην οποία θα μπορούν να τους εντοπίσουν οι διωκτικές αρχές οποτεδήποτε αυτό κριθεί αναγκαίο

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: ισχυρό μελτέμι και μπόρες το Σάββατο

Νέες ταυτότητες: Οδηγός με ερωτήσεις και απαντήσεις

Διαρκές Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: “τελική ευθεία” για την διαδοχή του Τσίπρα

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πασχαλινό τραπέζι: Πόσο θα στοιχίσει το κατσικάκι20:28Αρθρογράφος Χουριέτ: Κοίτα το Κας και κοίτα και το Καστελλόριζο!20:14Μελάνωμα: Ελπίδες από αντικαρκινικό εμβόλιο (βίντεο)20:01Μαγνησία: Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε κοκαΐνη19:47Τροχαίο: Νεκρός μοτοσικλετιστής σε σύγκρουση με φορτηγό (εικόνες)19:34Ολυμπιακός: Κέρδισε άνετα την Λαμία με το μυαλό... στην Άστον Βίλα19:20Μαρούσι: Βίντεο ντοκουμέντο από την μοιραία συμπλοκή 19:07Σημεία για rapid test τη Δευτέρα σε 174 σημεία18:53Ρωσία: Κατέλαβε χωριό στο Ντονέτσκ18:40Σάμος: Φονικό ναυάγιο με μετανάστες18:26Ανδρουλάκης: Να μας πει ξεκάθαρα ο κ.Μητσοτάκης τι συμβαίνει με το υπουργείο Εσωτερικών18:13Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε κατηγορούμενος με ηγετικό ρόλο στην εγκληματική οργάνωση17:59Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Κυριακής17:46Eurovision: Η Μαρίνα Σάττι αναχώρησε για Σουηδία με την ελληνική αποστολή17:32New York Times για Σπαρτιάτες: Aκροδεξιό κόμμα που του απαγορεύτηκε η συμμετοχή στις Ευρωεκλογές17:19Εργαζόμενοι του “Αττικόν”: Όταν εμείς φωνάζαμε για ΜΕΘ, ο Καλλιάνος έλεγε “δεν υπάρχουν ασθενείς εκτός ΜΕΘ”17:05Χανιά: Συλλήψεις για όπλα και βεγγαλικά (εικόνες)16:52Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο “κοντός”16:38Κυριακή των Βαΐων: Έθιμα και παραδόσεις16:25Τούρκοι αναλυτές: Τριγμοί μεταξύ Ερντογάν και Μπαχτσελι;16:12
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο