LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 31 Αυγούστου 2023 17:35 | Ανανέωση: 01 Σεπτεμβρίου 2023 11:01

“Η Μάγισσα”: Ποια είναι η Θεοφανώ

Η νέα συγκλονιστική σειρά σκηνοθεσίας Λευτέρη Χαρίτου αποκαλύπτεται προτού φτάσει στις μικρές μας οθόνες.

Έλλη Τρίγγου

Η Θεοφανώ (Έλλη Τρίγγου) είναι υπηρέτρια της οικογένειας Λάσκαρη. Μια αινιγματική παρουσία που υπηρετεί με αφοσίωση και αγάπη τους αφέντες της.

Ορφανή από γονείς, εγκαταλείφθηκε ως βρέφος σε μοναστήρι κι όταν μεγάλωσε μπήκε ως υπηρέτρια στον πύργο των Λασκαραίων. Κρυφός της πόθος, ο Μάρκος, ο πρωτότοκος γιος του Μιχαήλ Λάσκαρη.

Από μικρή, είχε μια έντονη διαίσθηση και κάποια οράματα που δεν μπορούσε να ερμηνεύσει. Σύντομα, θα έρθει αντιμέτωπη με το χάρισμά της, αλλά και το παρελθόν της που αγνοούσε μέχρι τώρα.

Έλλη Τρίγγου

«Η Μάγισσα», η πολυαναμενόμενη σειρά που φέρει την υπογραφή των Μελίνα Τσαμπάνη - Πέτρου Καλκόβαλη στο σενάριο και του Λευτέρη Χαρίτου στη σκηνοθεσία, έρχεται τον Σεπτέμβριο στον ΑΝΤ1.


Ειδήσεις σήμερα

Σκότωσε την κόρη του γιατί δεν ήθελε τον γαμπρό που της διάλεξε!

Κέρκυρα - Δολοφονία στην Ψυχιατρική Κλινική: 12 χτυπήματα με ξύλινο μαχαίρι και στυλό!

Ρόδος: 33χρονη κατήγγειλε τον πεθερό της για βιασμό! 



Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: "Καμπανάκια" για Βόρεια Μακεδονία, Μονή της Χώρας και επίσκεψη ΡάμαΣήμερα 11:31 | Ειδήσεις

Σαφείς προειδοποιήσεις προς τα Σκόπια για την Συμφωνία των Πρεσπών. Τι είπε για τον Ερντογάν και την Μονή της Χώρας. Τι τονίζει για τον Ράμα. Τι απαντά για την ακρίβεια.

Κασσελάκης: Πρεμιέρα για το “προεκλογικό βαν” στα βόρεια προάστια (εικόνες)Σήμερα 15:02 | Ειδήσεις

Σε ποιες περιοχές βρέθηκε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης για να συνομιλήσει με πολίτες και καταστηματάρχες.

Βραυρώνα: Δίωξη για ανθρωποκτονία στους γονείς του βρέφουςΣήμερα 16:24 | Ειδήσεις

Το πόρισμα της ιατροδικαστικές έκθεσης θα καθορίσει τις εξελίξεις στην υπόθεση. Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί ο πατέρας. Νοσηλεύεται φρουρούμενη η μητέρα.

Ράφα: Το Ισραήλ ζήτησε την απομάκρυνση κατοίκων και σε άλλες συνοικίεςΣήμερα 10:32 | Ειδήσεις

Συνεχίζονται τα ισραηλινά πλήγματα στη Λωρίδα της Γάζας παρά τις επικρίσεις των ΗΠΑ. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Βραζιλία: Στους 136 οι νεκροί της κακοκαιρίας16:42Βραυρώνα: Δίωξη για ανθρωποκτονία στους γονείς του βρέφους16:28Χαμάς: Δημοσίευσε βίντεο με Ισραηλινό όμηρο16:15Πέθανε ο Σπύρος Βλασσόπουλος16:01Κορινθία: Φορτηγό τυλίχθηκε στις φλόγες εν κινήσει (εικόνες)15:47“Παγιδευμένοι”: Τι θα δούμε την Δευτέρα και την Τρίτη (εικόνες)15:32Αρθροσκόπηση γόνατος: Αντιμετωπίζει τον πόνο;15:19Κασσελάκης: Περιοδεία στα βόρεια προάστια και πρεμιέρα για το “προεκλογικό βαν” (εικόνες)15:06Καιρός: Κυριακή του Θωμά με τοπικές μπόρες και άνοδο θερμοκρασίας14:52Κύπρος: Συνελήφθη ύποπτος Ιρανός με γεμάτο όπλο14:39Θεσσαλονίκη: Αστυνομικοί “άνοιξαν δρόμο” για μωρό σε κίνδυνο (βίντεο)14:25ΗΠΑ - Τραμπ: Η Νίκι Χέιλι πιθανή υποψήφια για την αντιπροεδρία14:12“5Χ5” ΣΠΕΣΙΑΛ με Τουμασάτου και Κατσούλη (εικόνες)13:58Χαλκιδική – Απάτες: Δημιουργούσαν φτηνά eshops και έστελναν προϊόντα “μαϊμού”13:44“Ψυχοκόρες”: Συγκλονιστικά τα νέα επεισόδια στον ΑΝΤ1 (εικόνες)13:31Eurovision: Εκτός διαγωνισμού ο Ολλανδός μετά από καταγγελία13:18Πατέρας Κυριακής Γρίβα: Το παιδί μου “σαπίζει” στον τάφο και αυτός το “παίζει” τρελός13:04“Χειρόγραφα” του Ιησού: Η απάντηση Γεωργιάδη στον Κασσελάκη12:50Μαρκόπουλο - Ναρκωτικά: Η μεγάλη φυτεία, το πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο και οι... τυχεροί λαχνοί (εικόνες)12:37Εργαζόμενοι συνταξιούχοι: Ρεκόρ εγγραφών στην πλατφόρμα12:23
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο