LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 29 Αυγούστου 2023 10:32 | Ανανέωση: 29 Αυγούστου 2023 10:47

Σάκκαρη: Ξέσπασε σε λυγμούς – “Ντροπιάζω όλους τους Έλληνες” (βίντεο)

Η αντίδραση της Μαρίας Σάκκαρη, της Ελληνίδας τενίστριας που μεσουρανεί στα παγκόσμια πρωταθλήματα, στον πρόωρο αποκλεισμό από το US Open.

Μαρία Σάκκαρη

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση βρισκόταν η Μαρία Σάκκαρη μετά τον πρόωρο αποκλεισμό της στον πρώτο κιόλας γύρο του US Open.

Η κορυφαία τενίστρια όλων των εποχών στην Ελλάδα δεν μπορούσε να πιστέψει ότι έμεινε εκτός σε πρεμιέρα τρίτου συνεχόμενου major και λύγισε μπροστά στις κάμερες. Με το που ξεκίνησε να μιλά στο Eurosport έβαλε τα κλάματα κι όταν συνήλθε δεν έκρυψε την απογοήτευσή της για το αποτέλεσμα με την Ισπανίδα, Ρεμπέκα Μαρασόβα, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι σκέφτεται ακόμη και το ενδεχόμενο να κάνει ένα διάλειμμα από το άθλημα.

«Για μένα το το επίπεδό μου σήμερα ήταν πιο κάτω από το μηδέν. Είναι πολύ άσχημο στο επίπεδο που βρίσκομαι να παρουσιάζω αυτή την εικόνα. Με πονάει πάρα πολύ, είναι πολύ δύσκολο, πάρα πολύ δύσκολο να το διαχειριστώ όλο αυτό το πράγμα τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Πραγματικά είναι πολύ επίπονο» είπε με δάκρυα στα μάτια η Σάκκαρη, όταν ρωτήθηκε τι έφταιξε κι έμεινε εκτός τόσο νωρίς.

Μαρία Σάκκαρη

Για το επόμενο διάστημα και τα σχέδιά της για τη νέα σεζόν υποστήριξε: «Μου ακούγεται κάτι πολύ μακρινό η νέα χρονιά. Πρέπει να δω τι θα κάνω από εδώ και στο εξής, από αύριο κιόλας.

Υπάρχει το ενδεχόμενο να κάνω ένα διάλειμμα, για να σκεφτώ ορισμένα πράγματα, να βάλω τις σκέψεις μου σε μία σειρά. Αυτό είναι ένα σενάριο. Το άλλο είναι απλά να συνεχίσω και να προσπαθήσω για το καλύτερο φέτος, παίζοντας σε άλλα 2-3 τουρνουά χωρίς άγχος κι ό,τι βγει.»

Πρόσθεσε ακόμη: «Θεωρώ ότι στην παρούσα φάση είναι πολύ “φρέσκο” να σκεφτώ τι είναι το σωστό ή τι είναι αυτό που θέλω να κάνω. Τα συναισθήματα από τον αγώνα είναι πολύ έντονα.

Μαρία Σάκκαρη

Υπάρχουν αυτά τα δύο σενάρια στο μυαλό μου και είναι πολύ απογοητευτικό. Αισθάνομαι πως έχω ντροπιάσει τον εαυτό μου, τους ανθρώπους μου, ότι ντροπιάζω όλους τους Έλληνες».

Ειδήσεις σήμερα:

Σεισμός στην Κρήτη

Μεταναστευτικό – Έβρος: Ελεύθεροι οι αιχμάλωτοι του τρέιλερ

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Στέφανος Κασσελάκης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Η Μονή της χώρας, το panic button για εφήβους και τα... “λεφτόδεντρα”Σήμερα 17:27 | Ειδήσεις

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μίλησε για όλα τα ζητήματα της επικαιρότητας, ενώ έκανε και έναν απολογισμό της κυβέρνησής του σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Ράμα: Η…ανεπίσημη επίσκεψη στην Αθήνα και οι αντιδράσειςΣήμερα 20:20 | Ειδήσεις

Η Κομισιόν και η Αθήνα για την υπόθεση Μπελέρη. Το ψάξιμο Ράμα για προεκλογική συγκέντρωση στην Αθήνα και οι «πόρτες» που «έφαγε».

Γάζα: Ομαδικός τάφος βρέθηκε στο νοσοκομείο Αλ- ΣιφάΣήμερα 21:08 | Ειδήσεις

Εκατοντάδες πτώματα έχουν βρεθεί σε επτά ομαδικούς τάφους στη Γάζα.

Φωτιά στο Μάτι: Έφεση κατά της δικαστικής απόφασης άσκησε η ΕισαγγελίαΣήμερα 12:43 | Ειδήσεις

Ποιος από τους κατηγηρούμενους στην πρώτη δίκη είναι ο μόνος που εξαιρέθηκε από την έφεση και γιατί 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας κάνει πρεμιέρα στις λαϊκές αγορές22:38Τροχαία – Μήνυμα ασφάλειας: Ωραίο το makeup, πιο ωραίο το κεφάλι σου. Φόρα κράνος!22:25Τσίπρας: Σημείο καμπής οι ευρωεκλογές22:11Βέλγιο: 14χρονη βιάστηκε ομαδικά σε δάσος21:58Μητσοτάκης: Το βίντεο στο TikTok για το “Ζάρι” της Σάττι και τον Πίνατ21:44Πέθανε η Ιφιγένεια Αστεριάδη21:31Γάζα: Ομαδικός τάφος βρέθηκε στο νοσοκομείο Αλ- Σιφά21:17Επιστολική ψήφος: Ξεκινά η αποστολή φακέλων στους εκλογείς21:04Καιρός: Βροχές, σκόνη και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη20:50Ράμα: Η…ανεπίσημη επίσκεψη στην Αθήνα και οι αντιδράσεις20:36Δούκας – Ιμάμογλου: Αθήνα και Πόλη θα συνεργαστούν κόντρα στη μισαλλοδοξία (εικόνες)20:23Σητεία: Συνελήφθη ανήλικος και η μητέρα του για απειλή κατά νεαρού20:09Εύβοια: Έδειρε τον πατέρα του, συνελήφθη και την άλλη μέρα “τα ίδια”19:56ΣΥΡΙΖΑ για Ράμα: Προκλητική η επίσκεψη, εθνικά επικίνδυνος ο Μητσοτάκης19:42Astra Zeneca – Μαγιορκίνης στον ΑΝΤ1: Όσοι δεν είχαν επιπλοκές τις 30 πρώτες μέρες, είναι ασφαλείς (βίντεο)19:28“Ρουκ Ζουκ”: Πρώτο σε τηλεθεάσεις και τον Απρίλιο19:14Διακίνηση ναρκωτικών σε σχολείο της Πάτρας: Αυτοί είναι οι προφυλακισθέντες19:00Θεσσαλονίκη: 14χρονοι κρατούσαν βίντεο με “προσωπικές” στιγμές συμμαθήτριάς τους18:46Ανδρουλάκης για Μονή της Χώρας: Η Τουρκία χρειάζεται μία ολιστική απάντηση18:32Σύνταγμα: Τηλεφώνημα για βόμβα σε κέντρο αισθητικής18:19
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο