LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 27 Αυγούστου 2023 08:25 | Ανανέωση: 27 Αυγούστου 2023 08:31

Τεντόγλου - Ντρισμπιώτη επέστρεψαν στην Ελλάδα (εικόνες)

Οι δύο Έλληνες αθλητές αποθεώθηκαν στο αεροδρόμιο κατά την άφιξή τους μετά την μεγάλη επιτυχία τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου.

Τεντόγλου - Ντρισμπιώτη

Ο Μίλτος Τεντόγλου και η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη επέστρεψαν στην Ελλάδα, μετά τη θριαμβευτική παρουσία τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανοιχτού Στίβου της Βουδαπέστης.

Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Τόκιο είχε στις… αποσκευές του το χρυσό μετάλλιο από το μήκος, το μοναδικό που έλειπε από τη «γεμάτη» πλέον συλλογή του, ενώ η Ντρισμπιώτη το χάλκινο στα 35χλμ βάδην.

Τους αθλητές υποδέχθηκαν η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, με τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, και τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά.

Τεντόγλου - Ντρισμπιώτη

Τεντόγλου: «Θέλω να βγάζω τον καλύτερο εαυτό μου στους μεγάλους αγώνες»

Ο Μίλτος Τεντόγλου που κέρδισε το χρυσό στο μήκος επέλεξε για μία ακόμη φορά να δείξω πως εκτός από εξαιρετικός αθλητές είναι και εξαιρετικός χαρακτήρας και στην τοποθέτηση του επέλεξε να αναφερθεί όχι στον ίδιο, αλλά στα παιδιά που σε αυτό το πρωτάθλημα δεν πήγαν όπως θα ήθελαν:

«Θα να πω για τα υπόλοιπα παιδιά της αποστολής. Μπορεί εδώ να βλέπετε δύο μετάλλια, όμως υπάρχουν πολλά παιδιά ακόμη που προσπαθούν για να πάνε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο. Να πω πως αυτό ήταν το τέταρτο παγκόσμιο πρωτάθλημα που μετέχω. Είναι το μόνο που κέρδισα, στο προηγούμενο ήμουν δεύτερος και στα άλλα δεν τα πήγα καλά.

Τεντόγλου - Ντρισμπιώτη

Έτσι είναι ο αθλητισμός. Θέλει εμπειρία, θέλει χρόνια και να μην τα βάζουν κάτω τα παιδιά”, σε ερώτηση για το αν υπάρχει κίνδυνος να χάσει το κίνητρο του, τώρα που έχει κατακτήσει όλους τους τίτλους, είπε: “Δε χάνω ποτέ το κίνητρο μου. Πάντα θέλω το κάτι παραπάνω. Ιδιαίτερα στους αγώνες μεταλλίων. Εκεί θέλω να βγάζω τον καλύτερο μου εαυτό να κυνηγάω τα μεγάλα άλματα».

Τεντόγλου - Ντρισμπιώτη

Πομάσκι: «Έχω οραματιστεί τον Μίλτο να κάνει 8,72 μ»

«Τώρα άρχισαν να δίνουν μετάλλια και στους προπονητές» είπε ο Γιώργος Πομάσκι όταν πήρε το λόγο κι έβγαλε από την τσέπη του το πρώτο ….χειροπιαστό μετάλλιο που αποκτά στη διοργάνωση. Ο έμπειρος τεχνικός σχολίασε δείχνοντας το: “Είναι πολύ βαρύ έχει πάνω του ιδρώτα, σκέψη, κόπο. Οι προπονητές πρέπει να δουλέψουν πολύ για να φράσουν στους στόχους τους. Εύχομαι σε όλους τους προπονητές να το ζήσουν. Είναι μεγάλη χαρά να βραβεύουν και τους προπονητές».

Τεντόγλου - Ντρισμπιώτη

Ντρισμπιώτη: «Μεγάλη τιμή να εκπροσωπώ την Ελλάδα»

Από την πλευρά της η χάλκινη πρωταθλήτρια στα 35χλμ. βάδην στη διοργάνωση, Αντιγόνη Ντρισμιώτη, είπε: «Η προσπάθεια όλων είναι πολύχρονη. Είναι η πέμπτη μου φορά σε παγκόσμιο πρωτάθλημα και η πρώτη που κερδίζω και ίσως και η τελευταία , αλλά είμαι πολύ χαρούμενη. Μεγάλη τιμή να εκπροσωπώ την Ελλάδα σε αυτή την ηλικία που είμαι. Εύχομαι να έχουμε πάρα πολλά νέα παιδιά του χρόνου στη Ρώμη να πάμε μεγάλη ομάδα και να κερδίσουμε πολλά μετάλλια. Στηρίξτε τα νέα παιδιά, το έχουν ανάγκη.

Ειδήσεις σήμερα:

Σημεία για rapid test δωρεάν την Κυριακή

Νέα φωτιά στην Χαβάη - Απειλεί σπίτια

Σεισμός στη Ρόδο

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μιχαλολιάκος: Ποιο το σκεπτικό της αποφυλάκισης15:41Κασσελάκης στη Βαρβάκειο: Η χώρα πρέπει να μπει σε τάξη (εικόνες)15:27Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης κατάφερε να μας κάνει πρωταθλητές της ακρίβειας15:14Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Η πρώτη αντίδραση της οικογένειας Φύσσα15:00Eurovision 2024: Εντυπωσιακή και στη δεύτερη πρόβα η Μαρίνα Σάττι (εικόνες)14:46Τέμπη - Θεσσαλονίκη: Κατέστρεψαν δέντρα που φυτεύτηκαν για τα θύματα της τραγωδίας (εικόνες) 14:34Ο Μητσοτάκης στην αγορά του Αμαρουσίου14:20Ηράκλειο - Καταγγελία: Νονός βίαζε το ανήλικο βαφτιστήρι του14:07Αλβανία: Ζευγάρι Ελλήνων βρέθηκε δολοφονημένο13:53Φορολογικές δηλώσεις: Αναλυτικές οδηγίες για τη συμπλήρωση τους13:40“Σπερχειός”: βρέθηκε το ναυάγιο που έγινε “υγρός τάφος” δεκάδων ανθρώπων (εικόνες)13:26ΕΛΣΤΑΤ: Στο 10,2% μειώθηκε η ανεργία τον Μάρτιο13:13Κιλκίς: Απείλησε με τσεκούρι τους γονείς του και αστυνομικούς (εικόνες)12:58Μάτι: Η δικαστική απόφαση συνεχίζει να προκαλεί κόντρες12:44ΗΠΑ: Νέες συγκρούσεις και μεγάλη αστυνομική παρουσία στο UCLA (εικόνες)12:31Πάτρα – Διακίνηση ναρκωτικών σε σχολείο: Παρέμβαση εισαγγελέα και προφυλακίσεις12:17Πάσχα: Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων 12:04ΟΟΣΑ: Ανθεκτική παραμένει η ελληνική οικονομία 11:49Μιχαλολιάκος: Αποφυλακίζεται ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής11:3610201 - ΕΛΑΣ: Σε λειτουργία η γραμμή για την προστασία ανηλίκων11:23
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο