LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 27 Αυγούστου 2023 08:25 | Ανανέωση: 27 Αυγούστου 2023 08:31

Τεντόγλου - Ντρισμπιώτη επέστρεψαν στην Ελλάδα (εικόνες)

Οι δύο Έλληνες αθλητές αποθεώθηκαν στο αεροδρόμιο κατά την άφιξή τους μετά την μεγάλη επιτυχία τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου.

Τεντόγλου - Ντρισμπιώτη

Ο Μίλτος Τεντόγλου και η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη επέστρεψαν στην Ελλάδα, μετά τη θριαμβευτική παρουσία τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανοιχτού Στίβου της Βουδαπέστης.

Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Τόκιο είχε στις… αποσκευές του το χρυσό μετάλλιο από το μήκος, το μοναδικό που έλειπε από τη «γεμάτη» πλέον συλλογή του, ενώ η Ντρισμπιώτη το χάλκινο στα 35χλμ βάδην.

Τους αθλητές υποδέχθηκαν η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, με τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, και τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά.

Τεντόγλου - Ντρισμπιώτη

Τεντόγλου: «Θέλω να βγάζω τον καλύτερο εαυτό μου στους μεγάλους αγώνες»

Ο Μίλτος Τεντόγλου που κέρδισε το χρυσό στο μήκος επέλεξε για μία ακόμη φορά να δείξω πως εκτός από εξαιρετικός αθλητές είναι και εξαιρετικός χαρακτήρας και στην τοποθέτηση του επέλεξε να αναφερθεί όχι στον ίδιο, αλλά στα παιδιά που σε αυτό το πρωτάθλημα δεν πήγαν όπως θα ήθελαν:

«Θα να πω για τα υπόλοιπα παιδιά της αποστολής. Μπορεί εδώ να βλέπετε δύο μετάλλια, όμως υπάρχουν πολλά παιδιά ακόμη που προσπαθούν για να πάνε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο. Να πω πως αυτό ήταν το τέταρτο παγκόσμιο πρωτάθλημα που μετέχω. Είναι το μόνο που κέρδισα, στο προηγούμενο ήμουν δεύτερος και στα άλλα δεν τα πήγα καλά.

Τεντόγλου - Ντρισμπιώτη

Έτσι είναι ο αθλητισμός. Θέλει εμπειρία, θέλει χρόνια και να μην τα βάζουν κάτω τα παιδιά”, σε ερώτηση για το αν υπάρχει κίνδυνος να χάσει το κίνητρο του, τώρα που έχει κατακτήσει όλους τους τίτλους, είπε: “Δε χάνω ποτέ το κίνητρο μου. Πάντα θέλω το κάτι παραπάνω. Ιδιαίτερα στους αγώνες μεταλλίων. Εκεί θέλω να βγάζω τον καλύτερο μου εαυτό να κυνηγάω τα μεγάλα άλματα».

Τεντόγλου - Ντρισμπιώτη

Πομάσκι: «Έχω οραματιστεί τον Μίλτο να κάνει 8,72 μ»

«Τώρα άρχισαν να δίνουν μετάλλια και στους προπονητές» είπε ο Γιώργος Πομάσκι όταν πήρε το λόγο κι έβγαλε από την τσέπη του το πρώτο ….χειροπιαστό μετάλλιο που αποκτά στη διοργάνωση. Ο έμπειρος τεχνικός σχολίασε δείχνοντας το: “Είναι πολύ βαρύ έχει πάνω του ιδρώτα, σκέψη, κόπο. Οι προπονητές πρέπει να δουλέψουν πολύ για να φράσουν στους στόχους τους. Εύχομαι σε όλους τους προπονητές να το ζήσουν. Είναι μεγάλη χαρά να βραβεύουν και τους προπονητές».

Τεντόγλου - Ντρισμπιώτη

Ντρισμπιώτη: «Μεγάλη τιμή να εκπροσωπώ την Ελλάδα»

Από την πλευρά της η χάλκινη πρωταθλήτρια στα 35χλμ. βάδην στη διοργάνωση, Αντιγόνη Ντρισμιώτη, είπε: «Η προσπάθεια όλων είναι πολύχρονη. Είναι η πέμπτη μου φορά σε παγκόσμιο πρωτάθλημα και η πρώτη που κερδίζω και ίσως και η τελευταία , αλλά είμαι πολύ χαρούμενη. Μεγάλη τιμή να εκπροσωπώ την Ελλάδα σε αυτή την ηλικία που είμαι. Εύχομαι να έχουμε πάρα πολλά νέα παιδιά του χρόνου στη Ρώμη να πάμε μεγάλη ομάδα και να κερδίσουμε πολλά μετάλλια. Στηρίξτε τα νέα παιδιά, το έχουν ανάγκη.

Ειδήσεις σήμερα:

Σημεία για rapid test δωρεάν την Κυριακή

Νέα φωτιά στην Χαβάη - Απειλεί σπίτια

Σεισμός στη Ρόδο

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΤέμπη: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο για το αλαλούμ που επικρατούσε στους σιδηροδρόμουςΧθες 19:59 | Ειδήσεις

 Άλλο ένα ντοκουμέντο ασυνεννοησίας που μάλιστα, οδήγησε και σε ατύχημα αποκαλύπτει ο ΑΝΤ1.

Φονική παράσυρση στη Χαλκιδική: Πώς συνέβη το περιστατικό - Στο νοσοκομείο η τραυματισμένη αστυνομικόςΧθες 16:21 | Ειδήσεις

Η αστυνομικός, μητέρα τεσσάρων παιδιών, διακομίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο Πολυγύρου όπου υποβλήθηκε σε χειρουργείο και εν συνεχεία κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή της στη Θεσσαλονίκη.

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Βουτιά της θερμοκρασίας, χιόνια και ισχυρές καταιγίδες από αύριο το απόγευμαΧθες 14:56 | Ειδήσεις

Από το απόγευμα της Κυριακής μπαίνουμε ξανά σε ρυθμούς χειμώνα με τον καιρό να αλλάζει.

Ποιες χώρες τροφοδοτούν την Ρωσία με τα “εργαλεία” για να παράγει οπλικά συστήματαΧθες 17:52 | Ειδήσεις

Πυκνώνουν οι αναφορές δυτικών υπηρεσιών πληροφοριών για ενδεχόμενο συμβατικό πόλεμο μεταξύ Ρωσίας και μελών του ΝΑΤΟ έως το 2030, καθώς και για αυξανόμενη παραγωγή ρωσικών οπλικών συστημάτων. To Ant1news.gr εξετάζει τις χώρες πρόελευσης του μηχανολογικού εξοπλισμού που είναι πολύτιμος για την πολεμική βιομηχανία της Μόσχας. Μεταξύ αυτών, κάποιες ανήκουν στο ΝΑΤΟ!

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Βόλος: 4 μαθήτριες θα ταξιδέψουν στο διάστημα! 23:59Κρήτη: Έδειρε την πρώην σύντροφο του μπροστά στο παιδί της23:46Κατερίνη: Νεκρή 78χρονη συνοδηγός μετά από σύγκρουση οχημάτων23:32Προμηθέας Πάτρα - Καρδίτσα: Δύσκολη νίκη για τους Αχαιούς23:18ΕΦΚΑ - Συντάξεις Μαΐου: Πότε θα πιστωθούν στους λογαριασμούς23:04Λαμία – Καλλιθέα: Καταδικαστική ήττα για τους γηπεδούχους22:51Βόλος: Συνελήφθη 51χρονος ψαροντουφεκάς22:37Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας την Κυριακή22:22Άρης – ΟΦΗ: Δια χειρός… Μορόν22:09Απεργία – Ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας: Ποιες πτήσεις θα εξυπηρετηθούν κατ’ εξαίρεση21:55Λαύριο – Άρης: Επέστρεψαν στις νίκες οι φιλοξενούμενοι21:42Καλάθι του Πάσχα: Πότε κάνει “πρεμιέρα” - Τι θα περιλαμβάνει21:27Κολοσσός Ρόδου – Μαρούσι: Άλμα σωτηρίας για τους Ροδίτες21:13Ισπανία: Διαδηλώσεις κατά της στεγαστικής κρίσης (εικόνες)20:58ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Άνετη επικράτηση για τους γηπεδούχους20:45Τέμπη: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο για το αλαλούμ που επικρατούσε στους σιδηροδρόμους20:30Γιατί οι Αμερικανοί έχουν μικρότερη διάρκεια ζωής από τους Ευρωπαίους;20:16Λεβαδειακός – Πανσερραϊκός: “Κλείδωσαν” την παραμονή οι γηπεδούχοι20:03Χανιά: Έσπασαν τζαμαρία κομμωτηρίου και πήραν το ταμείο19:49Θεσσαλονίκη: Μητέρα χτυπούσε και έβριζε την 5χρονη κόρη της19:36
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο