LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 25 Αυγούστου 2023 11:18 | Ανανέωση: 25 Αυγούστου 2023 11:39

Φωτιά στον Αυλώνα: Αρνείται την κατηγορία του εμπρησμού ο 45χρονος συλληφθείς

«Δε θα αποτελέσει ο εντολέας μου το εξιλαστήριο θύμα για να καλυφθεί διά της συλλήψεώς του η ανικανότητα του κρατικού μηχανισμού για δασοπυρόσβεση», δήλωσε ο δικηγόρος του.

εμπρησμοί - φωτιά - σύλληψη - Αυλώνας

Αρνείται την κατηγορία που του αποδίδεται ο 45χρονος που συνελήφθη χθες ως ύποπτος για εμπρησμούς στον Αυλώνα, ο οποίος σήμερα θα οδηγηθεί στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές.

Σύμφωνα με δήλωση του δικηγόρου του Κωνσταντίνου Γώγου, ο 45χρονος έχει ψυχιατρικό πρόβλημα, ενώ εδώ και χρόνια δεν έχει την δικηγορική ιδιότητα και ασχολείται με αγροτικές εργασίες.

εμπρησμοί - φωτιά - σύλληψη - Αυλώνας

Η δήλωση του κ. Γώγου είναι η εξής:

Ο εντολέας μου από την πρώτη στιγμή αρνείται την κατηγορία. Έχει σοβαρό πρόβλημα ψυχιατρικής φύσης και χρήζει άμεσης θεραπείας. Είναι δραματικό να παρουσιάζεται μία ψευδή εικόνα για την προσωπική και επαγγελματική του κατάσταση. Δεν έχει τη δικηγορική ιδιότητα εδώ και δεκαετία και δεν έχει απασχολήσει ποτέ την δικαιοσύνη.

Είναι ένας φιλήσυχος επαγγελματίας που ασχολείται με αγροτικές εργασίες. Δε θα αποτελέσει ο εντολέας μου το εξιλαστήριο θύμα για να καλυφθεί διά της συλλήψεώς του η ανικανότητα του κρατικού μηχανισμού για δασοπυρόσβεση.

εμπρησμοί - φωτιά - σύλληψη - Αυλώνας

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας:

Η Ελληνική Αστυνομία, σε πλήρη συνεργασία με το Πυροσβεστικό Σώμα, συνδράμει καίρια στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών: δημιουργεί εκατοντάδες μπλόκα ελέγχου, εμποδίζει την πρόσβαση σε ορεινούς όγκους, κινητοποιεί πολύτιμες δυνάμεις, μεριμνά για τις εκκενώσεις και την ασφαλή απομάκρυνση κατοίκων και περιπολεί έξω από κατοικίες και επιχειρήσεις που είτε έχουν εκκενωθεί, είτε έχουν υποστεί ζημιές.

Στο πλαίσιο αυτού του πλαισίου δράσης, σήμερα, στην Πάρνηθα και στον Αυλώνα Αττικής -από την πρώτη στιγμή εκδήλωσης επάλληλων εστιών φωτιάς- έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις που χτένισαν την περιοχή. Μόνο σήμερα πραγματοποιήθηκαν 4 προσαγωγές υπόπτων, εκ των οποίων η μία μετατράπηκε σε σύλληψη.

Συγκεκριμένα, συνελήφθη 45χρονος ημεδαπός, ο οποίος εντοπίστηκε στην περιοχή του Αυλώνα Αττικής. Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης εξακριβώθηκε πως ο ανωτέρω είχε θέσει φωτιά σε αρκετά σημεία στην ευρύτερη περιοχή του Αυλώνα. Έχουν ταυτοποιηθεί τουλάχιστον τρείς ενέργειες του δράστη. Σε κατ’ οίκον έρευνα, που διεξήχθη, ανευρέθησαν προσανάματα, ένα φλόγιστρο και πευκοβελόνες.

Η Ελληνική Αστυνομία συνεχίζει τις περιπολίες, συνδράμοντας το Πυροσβεστικό Σώμα όπου χρειάζεται και όπου της ζητείται, με βασικό γνώμονα την προστασία της ανθρώπινης ζωής και τη διασφάλιση της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας.


Ειδήσεις σήμερα:

Βόλος – ασέλγεια σε 6χρονο: Προφυλακίστηκε ο 40χρονος κατηγορούμενος

Τραμπ: Σύλληψη και κράτηση στη φυλακή για μερικά λεπτά

Τεντόγλου: Θύμωσα με τον εαυτό μου στο τελευταίο άλμα


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΡάμα προς Μπελέρη: Ήρθα στην Αθήνα για να μιλήσω με το λαό μου, όχι να προκαλέσω (εικόνες)Σήμερα 14:36 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Αλβανός Πρωθυπουργός στην έναρξη της ομιλίας του, στο Γαλάτσι, απευθυνόμενος σε συμπατριώτες του. Μικρής έκτασης επεισόδια στην είσοδο του κλειστού.

Γεραπετρίτης προς Σιλιάνοφσκα: “Κρούουμε κώδωνα” για τήρηση της Συμφωνίας των ΠρεσπώνΣήμερα 16:48 | Ειδήσεις

Η αντίδραση του ελληνικόυ Υπουργείου Εξωτερικών στην επιλογή της νέας προέδρου να αποκαλέσει τη χώρα της "Μακεδονία".

Ερντογάν: Η αμφισβήτηση κυριαρχίας, η λύση - “πακέτο” και ο... καλός διάλογοςΣήμερα 07:41 | Ειδήσεις

Τι λέει ο Τούρκος Πρόεδρος, λίγες ώρες πριν από την συνάντηση στην Άγκυρα με τον Έλληνα Πρωθυπουργό για τις διμερείς σχέσεις, την Ενέργεια και την παράνομη μετανάστευση.

Αγιοι Ανάργυροι - Κυριακή Γρίβα: Ξέσπασε ο πατέρας της στο μνημόσυνο της 28χρονηςΣήμερα 13:10 | Ειδήσεις

Βαρύ ήταν το κλίμα στο 40ημερο μνημόσυνο της Κυριακής Γρίβα, που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφο της ακριβώς έξω απο το Αστυνομικό Τμήμα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σχολεία: Πρεμιέρα για την Τράπεζα Θεμάτων, ξεκινά η δήλωση εξετάσεων από τους διευθυντές19:12Μαρία Κουτσουπιά - υποψήφια ευρωβουλευτής ΝΔ: Κατάπτυστη η Συμφωνία των Πρεσπών, μακάρι να την καταγγείλουμε18:58Βόρεια Μακεδονία: Η κίνηση Σιλιάνοφσκα έφερε ρήξη με το Αλβανικό Κόμμα18:44Βραζιλία – πλημμύρες: Εκατόμβη νεκρών στο Ρίο Γκράντε18:30Γενί Σαφάκ για επίσκεψη Μητσοτάκη: Να επανέλθει το θέμα του μουφτή Θράκης18:17Καβάλα – απάτη: Χειροπέδες στον “μαϊμού” γιατρό18:03Κασσελάκης στη Μαγνησία: Φέρνουμε νέα σχέση πολίτη - πολιτικού (εικόνες)17:50Μεξικό: Ισχυρός σεισμός κοντά στα σύνορα με τη Γουατεμάλα17:36Θεσσαλονίκη - Θρίλερ: Νεκρός βρέθηκε άνδρας σε δωμάτιο ξενοδοχείου17:23Αχαΐα – ενδοοικογενειακή βία: Προσπάθησε να εξαναγκάσει την σύντροφό του σε ασελγείς πράξεις17:09Γεραπετρίτης προς Σιλιάνοφσκα: “Κρούουμε κώδωνα” για τήρηση της Συμφωνίας των Πρεσπών16:56Θεσσαλονίκη: Επεισοδιακή σύλληψη μεθυσμένης μητέρας16:42Βόλος: Έκλεψαν... τηλεκάρτες από κατάστημα16:29Ηράκλειο: Από το γλέντι κατευθείαν στο κρατητήριο16:15Δένδιας στο Ρούπελ: Η εθνική μνήμη και τα ιστορικά συπεράσματα μας οδηγούν16:02Τένις: Η Σάκκαρη στους 16 της Ρώμης15:48Κατερίνη: Παραδίδεται η σήραγγα της Εθνικής προς Θεσσαλονίκη15:36Ναρκωτικά: “Γέμιζαν την Αθήνα” κοκαΐνη και κάνναβη (εικόνες)15:22Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου υπονομεύει το έργο μας15:09Οδηγός για τις αλλεργίες και την κλιματική αλλαγή14:55
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο