LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /Υγεία - ΠεριβάλλονΔημοσίευση: 24 Αυγούστου 2023 16:32

“Ζήσε αλλιώς”: αγγειακές βλάβες, ωτοπλαστική και δυσπεψία

Δείτε αναλυτικά τα θέματα της εκπομπής “Ζήσε αλλιώς” με την Σοφία Αλιμπέρτη στον ΑΝΤ1.

Καούρες - στομάχι

«ΖΗΣΕ ΑΛΛΙΩΣ» λέει η Σοφία Αλιμπέρτη και μαζί με τον Κωνσταντίνο Δέδε και τον Κωνσταντίνο Ξένο μάς προσκαλούν να μάθουμε να ζούμε καλύτερα μέσα από χρήσιμες συμβουλές υγείας και ευεξίας που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή μας.

ΟΣΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ΣΤΙΣ 10:00

Ο διατροφολόγος Κωνσταντίνος Ξένος μοιράζεται μαζί μας όλα τα οφέλη που λαμβάνουμε από τα λαδερά φαγητά.

Υπάρχει κατάλληλη ηλικία για να κάνει κάποιος ωτοπλαστική; Ο πλαστικός χειρουργός Μάρκος Χατζηπιέρας μάς εξηγεί όλα όσα πρέπει να ξέρουμε.

Ο γναθοπροσωπικός χειρουργός Σταύρος Τομπρής μάς μιλάει για τις αγγειακές βλάβες και πώς αυτές αντιμετωπίζονται με επιτυχία.

Ποιοι είναι οι παράγοντες που συμβάλλουν στην εμφάνιση της στεφανιαίας νόσου; Πώς μπορεί να διαγνωστεί και να αντιμετωπιστεί; Ο επίκουρος καθηγητής καρδιολογίας Στέφανος Φούσας απαντά σε όλες τις ερωτήσεις μας.

Πώς θα πάμε διακοπές με το κατοικίδιό μας; Ο κτηνίατρος Λάζαρος Καρανάσιος μάς δίνει χρήσιμες πληροφορίες και ο τραγουδιστής Βασίλης Πορφυράκης μοιράζεται μαζί μας τη δική του εμπειρία διακοπών με τον τετράποδο φίλο του.

 

ΟΣΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ΣΤΙΣ 10:00 

Ο διατροφολόγος Κωνσταντίνος Ξένος μοιράζεται μαζί μας τα μυστικά για μια επίπεδη κοιλιά.

Ο γυμναστής Στέφανος Κουζούνης μάς δείχνει ένα… ιδιαίτερο «viral» cardio!

Η σύμβουλος προσωπικής & επαγγελματικής ανάπτυξης Αποστολία Βασιλείου μάς μαθαίνει πώς να διαχειριζόμαστε το «σήμερα».

Ο χειρουργός οφθαλμίατρος Δημήτρης Ψαρράκος λέει όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε πριν αποφασίσουμε να προχωρήσουμε σε κάποια από τις σύγχρονες επεμβατικές μεθόδους laser στα μάτια μας.

Η δυσπεψία είναι πάθηση; Μπορεί να σχετίζεται με καρδιακά προβλήματα; Πότε πρέπει να αναζητήσουμε ιατρική βοήθεια; Ο γαστρεντερολόγος - ηπατολόγος Κωνσταντίνος Δελής απαντά σε όλες τις ερωτήσεις μας.

Η δερματολόγος - αφροδισιολόγος Μαρίτα Κοσμαδάκη εξηγεί τι ακριβώς είναι η λεύκη και γιατί εμφανίζεται με αυτόν τον τρόπο στο σώμα μας.

Ειδήσεις σήμερα:

Σημεία για rapid test δωρεάν το Σάββατο

Φωτιές - Σάββατο: πολύ υψηλός κίνδυνος σε 4 Περιφέρειες (χάρτης)

Καιρός: πτώση θερμοκρασίας, μπόρες και καταιγίδες το Σάββατο


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΔολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο μάνατζερ τράπερΣήμερα 20:33 | Ειδήσεις

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος περιγράφεται ως ένας εκ των ηγετικών στελεχών της εγκληματικής ομάδας, αρνείται όσα του αποδίδονται.

Δολοφονία Λυγγερίδη: Βίντεο - ντοκουμέντο μετά την επίθεση στον αστυνομικόΣήμερα 19:06 | Ειδήσεις

Στο νέο υλικό που εξασφάλισε ο ΑΝΤ1 φαίνεται ο αρχηγός, μέσα στο γήπεδο να δίνει το σύνθημα ώστε να βγουν οι οργανωμένοι έξω και να μοιραστούν τα πολεμοφόδια.

Πάτρα: Διακίνηση ναρκωτικών σε σχολείο με...τιμοκατάλογο στον τοίχο (εικόνες)Σήμερα 17:18 | Τοπικά Νέα

Με απίστευτο θράσος η δράση των ανήλικων διακινητών ναρκωτικών, που είχαν ως ορμητήριο σχολικό συγκρότημα.

Γάζα: Ισραηλινοί όμηροι “εμφανίστηκαν” σε βίντεοΣήμερα 21:15 | Ειδήσεις

Ισραηλινοί όμηροι εμφανίστηκαν σε βίντεο που δημοσίευσε η Χαμάς. Το μήνυμά τους.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΠΑΟΚ: Κέρδισε το Μαρούσι κι “έκλεισε” μια θέση στα play off22:59Λαύριο: Συντριβή του υποβιβασμένου Απόλλωνα Πατρών22:47Ο Βόλος έκανε το...καθήκον του απέναντι στον Πανσερραϊκό22:33Ο ΠΑΣ …πήρε μαζί του την Κηφισιά στη Super League 222:21Ο Παναιτωλικός νίκησε τον Ατρόμητο και... γιόρτασε την παραμονή του22:10Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ: Ισόπαλοι και...άνετοι στην παραμονή τους21:59Φλώρινα: Σύλληψη “εισπράκτορα” τηλεφωνικών απατών21:47Γάζα: Ισραηλινοί όμηροι “εμφανίστηκαν” σε βίντεο21:33Χανιά: Επιχείρηση διάσωσης τουρίστριας στον Μπάλο21:19Καλλιάνος: Θλίψη στην κηδεία του πατέρα του βουλευτή (εικόνες)21:05Ιπποκράτειος Πολιτεία: Λειτουργούσαν παράνομο κέντρο απεξάρτησης (εικόνες)20:52Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο μάνατζερ τράπερ20:38Συμμορία έκλεβε επιβάτες του μετρό και του ΗΣΑΠ20:23Πύργος: Άγρια ληστεία ηλικιωμένου εργάτη σε εκκλησία20:10Τουρκία - ΗΠΑ: Τα σενάρια της αναβολής της επίσκεψης του Ερντογάν στην Ουάσιγνκτον19:56“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε για όλους (εικόνες)19:43Δολοφονία Λυγγερίδη: Απόπειρα αυτοκτονίας από βασικό κατηγορούμενο της υπόθεσης19:30Δολοφονία Λυγγερίδη: Βίντεο - ντοκουμέντο μετά την επίθεση στον αστυνομικό19:16Κυριακή των Βαΐων – καιρός: Τοπικές νεφώσεις και άνοδος της θερμοκρασίας19:02Κασσελάκης: Συναντήθηκε με πολίτες στην Χίο18:48
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο