LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΟικονομίαΔημοσίευση: 24 Αυγούστου 2023 16:13

Πρόγραμμα “Κάλυψη”: Ξεκινούν οι αιτήσεις συμμετοχής - Ποιους δήμους αφορά

Το πρόγραμμα ΚΑΛΥΨΗ αφορά σε ακίνητα που είχαν διατεθεί για τη στέγαση αιτούντων διεθνή προστασία, στο πλαίσιο των προγραμμάτων «ESTIA II» και «ESTIA 2021»

Ακίνητα - ΕΝΦΙΑ - Ε9 - σπίτια

Η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Σοφία Ζαχαράκη, στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος «ΚΑΛΥΨΗ», καλεί τους ιδιοκτήτες κατοικιών που βρίσκονται στα διοικητικά όρια των δήμων Αμπελοκήπων–Μενεμένης, Δέλτα, Θέρμης, Θεσσαλονίκης, Καλαμαριάς, Κορδελιού–Ευόσμου, Λαγκαδά, Παύλου Μελά, Πυλαίας–Χορτιάτη και Ωραιοκάστρου και είχαν διατεθεί για τη στέγαση αιτούντων διεθνή προστασία, στο πλαίσιο των προγραμμάτων «ESTIA II» και «ESTIA 2021», να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής.

Η αίτηση υποβάλλεται είτε σε έντυπη μορφή στο πρωτόκολλο της Αναπτυξιακής Μείζονος Αστικής Θεσσαλονίκης ΑΕ–Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης–ΜΑΘ ΑΕ ΑΟΤΑ (ταχυδρομική διεύθυνση: Μανουσογιαννάκη 6, Θεσσαλονίκη 546 21, 8ος όροφος) είτε σε ηλεκτρονική μορφή στο e-mail: kalypsi@mdat.gr έως την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023.

Οι ενδιαφερόμενοι ιδιοκτήτες θα μπορούν να απευθύνονται και στις υπηρεσίες του δήμου, όπου βρίσκεται το ακίνητο, για τη διαδικασία υποβολής της αίτησής τους.

Η υποβολή της αίτησης συνοδεύεται από:

α. Υπεύθυνη δήλωση του ιδιοκτήτη ότι το ακίνητο πληροί τα ως άνω κριτήρια, είναι έτοιμο προς χρήση και δεν φέρει πραγματικό ελάττωμα. Ο οικείος δήμος δύναται, μέσω των αρμόδιων υπηρεσιών του, να προβαίνει σε δειγματοληπτικούς ελέγχους, πριν από τη μίσθωση των ακινήτων.

β. Αντίγραφο ηλεκτρονικού μισθωτηρίου με τον φορέα υλοποίησης του προγράμματος ΕΣΤΙΑ.

Σε περίπτωση που κάποιος ιδιοκτήτης επιθυμεί να συμμετάσχει στο πρόγραμμα με περισσότερα του ενός ακίνητα, αρκεί η υποβολή μίας αίτησης, στην οποία θα περιλαμβάνονται τα στοιχεία όλων των ακινήτων.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Αγρότες: Ανοιχτό το ρεύμα προς Αθήνα στο μπλόκο των Μαλγάρων16:15Πάτρα: Συνελήφθη υπεύθυνος καταστήματος για πώληση αλκοόλ σε ανήλικους16:01Δράμα: Βούλγαροι προσπάθησαν να περάσουν πρόβατα στην Ελλάδα και συνελήφθησαν15:47Μπριζίτ Μπαρντό: "Και ο Θεός έπλασε τη γυναίκα" - Το τέλος ενός μύθου15:33Γκύζη: Άνδρας μαχαίρωσε τη γυναίκα του στον λαιμό και έπεσε από το μπαλκόνι15:19Μετ' εμποδίων η επιστροφή των εκδρομέων στην Αθήνα15:04Οι 4 ειδήσεις της ημέρας (βίντεο)14:50Διασώθηκαν 108 μετανάστες που επέβαιναν σε ξύλινη λέμβο νότια της Γαύδου14:36Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης κηρύχθηκε η Νέα Υόρκη λόγω του χιονιά - Ακυρώθηκαν χιλιάδες πτήσεις14:22Μαρινάκης για αγρότες: Ο ειλικρινής διάλογος - και μόνο αυτός - θα φέρει τις λύσεις14:07Τρίκαλα: Ανυποχώρητοι οι αγρότες - Παραμένουν στα μπλόκα της δυτικής Θεσσαλίας13:52Smart Cities για μια Καλύτερη Ζωή: Το Μέλλον είναι Εδώ!13:37Χανιά: ΙΧ έπεσε σε γκρεμό - Χωρίς τις αισθήσεις του ο οδηγός13:23Κρήτη: Νεκρός ανασύρθηκε από τη θάλασσα ηλικιωμένος στον Άγιο Νικόλαο13:09ΠΑΟΚ: "Τρέχει" το θέμα του γηπέδου υπό τις οδηγίες Σαββίδη12:55e-ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο "χάρτης" πληρωμών έως τις 2 Ιανουαρίου12:40Τροχαία Αττικής: 248 παραβάσεις για αλκοόλ και 8 συλλήψεις το τριήμερο των Χριστουγέννων (βίντεο)12:26Πέθανε η θρυλική ηθοποιός Μπριζίτ Μπαρντό12:11Γλυφάδα: Συνελήφθη γνωστός τράπερ για υπεξαίρεση - Είχε αποφυλακιστεί με όρους11:57ΟΗΕ: Έκτακτη συνεδρίαση του Σ.Α. για την αναγνώριση της Σομαλιλάνδης από το Ισραήλ11:43
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο