LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 23 Αυγούστου 2023 23:59

Champions League: Μπράγκα - Παναθηναϊκός θα “λύσουν διαφορές” στην ρεβάνς

"Καρδιοχτύπια" στα τελευταία λεπτά του αγώνα για τους παίκτες και τους φίλους του "τριφυλλιού", που ήλπιζαν να ολοκληρωθεί η ανατροπή.

Μπράγκα - Παναθηναικος

Το υπέροχο πλασέ του Ντάνιελ Μαντσίνι στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, κράτησε «ζωντανό» τον Παναθηναϊκό στη μάχη της πρόκρισης με την Μπράγκα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1 υπέρ της πορτογαλικής ομάδας στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τα Play Off του Champions League.

Οι Πορτογάλοι πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων στο δεύτερο μέρος με τους Ρουίθ (51’) και Ντζαλό (74’) από δύο «φθηνά» λάθη και κακές αντιδράσεις της ανασταλτικής λειτουργίας των «πράσινων», όμως το γκολ του Αργεντινού εξτρέμ διατήρησε τις ελπίδες των «πράσινων» ενόψει της ρεβάνς της Τρίτης (29/8) στο ΟΑΚΑ.

Μπράγκα - Παναθηναικος

Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις στο 2’ από φάουλ του Βιλένα και σέντρα του Ρουμπέν, ο Μάγκνουσον έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι του Ματέους.

Στο 12’ η απευθείας εκτέλεση του Ισλανδού στόπερ πέρασε αρκετά πάνω απ’ τα δοκάρια της Μπράγκα, ενώ στο 16’ στην πρώτη φάση που πάτησε στην περιοχή του Παναθηναϊκού η πορτογαλική ομάδα, ο Γερμανός ρέφερι Φέλιξ Τσβάιερ έδειξε πέναλτι σε πέσιμο του Μπρούμα από τον Βαγιαννίδη. Απόφαση την οποία πήρε πίσω έπειτα από δύο λεπτά μετά από on field review έλεγχο, κατόπιν υπόδειξης του VAR, Κρίστιαν Ντίγκερτ, ο οποίος του τόνισε πως έκανε πρώτα φάουλ ο Ολλανδός εξτρέμ.

Μπράγκα - Παναθηναικος

Ο Παναθηναϊκός επιχείρησε να ανακτήσει τον έλεγχο του αγώνα και στο 29’ ο Παλάσιος βρέθηκε σε θέση βολής, όμως το πλασέ του βρήκε σε ετοιμότητα τον Ματέους που μπλόκαρε, ενώ στο 43’ ο Φόντε με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ, στην πρώτη τελική των Πορτογάλων στο ματς.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου ο Αντρέ Όρτα βρήκε λίγο χώρο κι εκτέλεσε, με την μπάλα να κοντράρει στον Ρουμπέν Πέρεθ και να περνάει ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Μπρινιόλι.

Η Μπράγκα έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία στην εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου, όταν στο 48’ από χαμηλό γύρισμα του Μπρούμα, ο Ρουίθ «τσίμπησε» την μπάλα κι ο Μπρινιόλι απέκρουσε εντυπωσιακά.

Μπράγκα - Παναθηναικος

Στο 51’ η πορτογαλική ομάδα πήρε προβάδισμα στο σκορ, όταν από γύρισμα του Μπρούμα, ο Αμπέλ Ρουίθ «ζύγισε» το πόδι του και με χαμηλή εκτέλεση έκανε το 1-0 για την Μπράγκα.

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να «απαντήσει» άμεσα όμως στο 57’ η κεφαλιά του Παλάσιος πέρασε πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 62’ ο Μαντσίνι πέρασε καταπληκτικά τον Φόντε, αλλά ο Σπόραρ που έγινε τελικός αποδέκτης της μπάλας πλάσαρε πάνω από τα δοκάρια σε κενή εστία, σε μία απίστευτη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό.

Στο 74’ η Μπράγκα «τιμώρησε» για δεύτερη φορά τον Παναθηναϊκό, ο οποίος δέχθηκε ένα πολύ «φθηνό» γκολ. Από γρήγορη εκτέλεση πλαγίου άουτ του Ρουίθ, ο Αντρέ Όρτα «σέρβιρε» με τη μία στον Ντζαλό, ο οποίος «εκτέλεσε» τον Μπρινιόλι για το 2-0 υπέρ των Πορτογάλων.

Η Μπράγκα έχασε άλλη μία μεγάλη ευκαιρία με τον Ντζαλό στο 90’+4’ με τον Μπρινιόλι να αποκρούει εντυπωσιακά κι ένα λεπτό αργότερα ο Παναθηναϊκός βρήκε το γκολ που έψαχνε για να μείνει «μέσα» στο παιχνίδι της πρόκρισης. Ο Ιωαννίδης έβγαλε μία καταπληκτική ασίστ στον Μαντσίνι, ο οποίος προχώρησε και πλάσαρε εύστοχα μειώνοντας σε 2-1 στο 90’+5’.

Μπράγκα - Παναθηναικος

Διαιτητής: Φέλιξ Τσβάιερ (Γερμανία)

Κίτρινες: Νιακατέ, Φόντε - Τζούριτσιτς, Αράο, Μπρινιόλι

ΜΠΡΑΓΚΑ (Αρτούρ Ζόρζε, 4-3-3): Ματέους, Γκόμες, Φόντε, Νιακατέ, Μαρίν, Αλ Μουσράτι (36’ λ.τρ. Αντρέ Όρτα), Καρβάλιο, Ρικάρντο Όρτα (85’ Ρόνι Λόπες), Πίζι (66’ Ντζαλό), Μπρούμα (85’ Κάστρο), Αμπέλ Ρουίθ (85’ Μπανζά).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς, 4-2-3-1): Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Γεντβάι, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Ρουμπέν (81’ Αράο), Βιλένα (76’ Τσέριν), Παλάσιος (76’ Αϊτόρ), Τζούριτσιτς (65’ Μπερνάρ), Μαντσίνι, Σπόραρ (65’ Ιωαννίδης).

Ειδήσεις σήμερα:

Βόλος: μωρό πέθανε λίγο μετά την γέννησή του

Λαμία: νεκρά ξαδέρφια σε τροχαίο (εικόνες)

ΑΑΔΕ - Λαγανάς: 17 “λουκέτα” σε επιχειρήσεις για 28000 αποδείξεις!

 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕκρήξεις σε Νέο Κόσμο - Πειραιά: Τα βίντεο - ντοκουμέντα που βοήθησαν στην εξιχνίαση των υποθέσεωνΣήμερα 17:54 | Ειδήσεις

Βίντεο που βοήθησαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης φέρνει στο φως ο ΑΝΤ1. Παράλληλα οι κατηγορούμενοι κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Θεσσαλονίκη: Στην πλατεία Αριστοτέλους για πρώτη φορά η “συνάντηση” πέντε Επιταφίων (βίντεο)Σήμερα 22:13 | Τοπικά Νέα

Το έθιμο της συνάντησης των πέντε μεγάλων Επιταφίων της πόλης αναβίωσε φέτος με πρωτοβουλία της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης

Ηράκλειο: Στη φυλακή ο νονός που βίαζε το βαφτιστήρι τουΣήμερα 15:09 | Τοπικά Νέα

Ομολόγησε ο άνδρας που συνελήφθη για ασέλγεια κατά του παιδιού που έχει βαπτίσει.

Σταυρός έβγαζε μύρο: Το “θαύμα που είδαν” στο “Δαμοβόλο” (βίντεο)Σήμερα 16:55 | Ειδήσεις

Για θαύμα μιλούν οι κάτοικοι του ορεινού χωριού, που το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης είδαν το υγρό να τρέχει από τον Εσταυρωμένο.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πατριάρχης Βαρθολομαίος: Το μήνυμα του για την Ανάσταση22:57Χανιά: Με κατάνυξη η περιφορά του Επιταφίου στο κέντρο της πόλης (βίντεο)22:43Θεσσαλονίκη: Στην πλατεία Αριστοτέλους για πρώτη φορά η “συνάντηση” πέντε Επιταφίων (βίντεο)22:28Κόρινθος: Χειροπέδες σε διαρρήκτες με…υπεραστική δράση22:14Ιερώνυμος: Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπισκόπου21:59Σταυρός έβγαζε μύρο: Το “θαύμα που είδαν” στο “Δαμοβόλο” (βίντεο)21:45Μεγάλη Παρασκευή με τον ύμνο “Αι Γενεαί Πάσαι” από διάφορα σχολεία και χώρες (βίντεο)21:30Τέμπη: Συμπληρωματική μήνυση κατά του Πρωθυπουργού και πολιτικών προσώπων από συγγενείς θυμάτων21:16Νάξος: Η ξεχωριστή περιφορά του Επιταφίου μέσα στη θάλασσα (εικόνες)21:02Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ρώμης: Ο Τεντόγλου “πετάει” πάνω από τη Φοντάνα ντι Τρέβι (εικόνες)20:48ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 10 Μαΐου20:34Θεσσαλονίκη: Η περιφορά του πρώτου Επιταφίου από τον Άγιο Μηνά (βίντεο)20:21Εκρήξεις σε Νέο Κόσμο - Πειραιά: Τα βίντεο - ντοκουμέντα που βοήθησαν στην εξιχνίαση των υποθέσεων20:07Πάσχα: Αύξηση στις πληρότητες των νησιών (βίντεο)19:53Πάσχα: Η Αθήνα άδειασε και οι εκδρομείς παραμένουν κολλημένοι στην κίνηση (βίντεο)19:39Πνευμονική εμβολή: όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε19:24Σπέτσες: Θαλαμηγός χτύπησε στην προβλήτα λόγω των ισχυρών ανέμων (βίντεο)19:10ΟΟΣΑ – Χατζηδάκης: Οι συναντήσεις του υπουργού Οικονομικών στο Παρίσι18:56Νέες απειλές των Χούθι: Στο στόχαστρο όλα τα πλοία που κατευθύνονται στο Ισραήλ18:43Ρόδος: Θα πούλαγε δεκάδες χιλιάδες πυροτεχνήματα παράνομα18:29
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο