LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 22 Αυγούστου 2023 22:46

Σερένα Ουίλιαμς: γέννησε και μας συστήνει το δεύτερο παιδί της (εικόνες)

Η τενίστρια έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της και το συνέστησε στους ακολούθους της, μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια.

Σερένα Γουίλιαμς - μωρό

Η σπουδαία τενίστρια Σερένα Ουίλιαμς έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της και μαζί με τον σύζυγό της Αλέξις Οχανιάν καλωσόρισαν τη νεογέννητη κόρη τους, η οποία θα ονομαστεί Αντίρα Ρίβερ Οχανιάν, με αναρτήσεις στα social media.

Σερένα Γουίλιαμς - μωρό

Σερένα Γουίλιαμς - μωρό

Σερένα Γουίλιαμς - μωρό

«Καλώς ήρθες πανέμορφε άγγελέ μου», έγραψε η Ουίλιαμς στη λεζάντα ενός βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TikTok και δείχνει την ίδια, τον Οχανιάν και την τετράχρονη κόρη τους Ολίμπια να αγκαλιάζουν τη νεογέννητη.

@serena

Welcome my beautiful angel

? original sound - Serenawilliams

«Είμαι ευγνώμων που αναφέρω ότι το σπίτι μας γέμισε με αγάπη: ένα χαρούμενο και υγιές νεογέννητο κορίτσι και μία ευτυχισμένη και υγιής μαμά. Αισθάνομαι ευγνώμων», δημοσίευσε ο Οχανιάν στο Twitter.

Ειδήσεις σήμερα:

Ιός Δυτικού Νείλου: 8 οι θάνατοι στην Ελλάδα

Φωτιά στην Δαδιά: παιδιά ανάμεσα στους απανθρακωμένους (βίντεο) 

Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη - Εκκένωση νοσοκομείου: Έγκυος γέννησε καθοδόν σε ασθενοφόρο (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης - Σκαελλαροπούλου: Συνάντηση και ενημέρωση στο Προεδρικο ΜέγαροΣήμερα 19:15 | Ειδήσεις

Ποια θέματα αναμένεται να συζητήσει ο επικεφαλής της κυβέρνησης με την Αρχηγό του κράτους στην αυριανή τους συνάντηση.

Πάσχα - Επιστροφή εκδρομέων: Σε εξέλιξη το “δεύτερο κύμα”Σήμερα 15:00 | Ειδήσεις

Πώς εξελίσσεται η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα στις εθνικές οδούς της χώρας.

Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ “κάθεται” στο τραπέζι διαπραγματεύσεων του ΚαΐρουΣήμερα 17:59 | Ειδήσεις

Αξιωματούχοι των ισραηλινών ένοπλων δυνάμεων μεταβαίνουν στην αιγυπτιακή πρωτεύουσα για να εξετάσουν την πρόταση εκεχειρίας της Χαμάς.

Ουκρανία: Σύλληψη Ρώσων πρακτόρων που σχεδίαζαν τη δολοφονία ΖελένσκιΣήμερα 15:57 | Ειδήσεις

Τι ανακοίνωσε η ουκρανική υπηρεσία ασφαλείας για την αποτροπή ρωσικού σχεδίου δολοφονίας του Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Νετανιάχου – Διάγγελμα: Επιμένω στη χερσαία επιχείρηση στη Ράφα19:33Μητσοτάκης - Σκαελλαροπούλου: Συνάντηση και ενημέρωση στο Προεδρικο Μέγαρο19:19Μονή της Χώρας: οι αντιδράσεις για τη λειτουργία της ως τζαμί (βίντεο)19:05Γάμοι ομόφυλων - Πειραιάς: Φόβοι για ένταση στον πρώτο γάμο στο λιμάνι18:51Rapid test δωρεάν την Τετάρτη σε 152 σημεία18:37ΗΠΑ: Η Στόρμι Ντάνιελς αναμένεται να καταθέσει στη δίκη του Ντόναλντ Τραμπ18:23Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ “κάθεται” στο τραπέζι διαπραγματεύσεων του Καΐρου18:09Πέθανε ο Νίκος Τζαντζαράς17:55Βρετανία: Ο πρίγκιπας Χάρι δεν θα συναντηθεί με τον βασιλιά Κάρολο17:41Ελληνικό: Είχε στο σκάφος επωμίδες και όπλο και... παρίστανε τον Λιμενικό17:27Μεταξουργείο: Η καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία οδήγησε σε σύλληψη για μαστροπεία17:13Λάρισα - Σοβαρό τροχαίο: Κόρη και πατέρας στο νοσοκομείο16:59Χίος: γυναίκα καταπλακώθηκε από ντεπόζιτο νερού και πέθανε16:45Eurovision 2024: Οι συμμετοχές του Α' ημιτελικού (βίντεο)16:31Missing Alert για την εξαφάνιση 29χρονου16:17Ουκρανία: Σύλληψη Ρώσων πρακτόρων που σχεδίαζαν τη δολοφονία Ζελένσκι16:03Κασσελάκης από Ηγουμενίτσα: Τα δημόσια αγαθά είναι εθνική υπόθεση (εικόνες)15:50Ανδρουλάκης από Σέριφο: Προτεραιότητα η ευημερία των μόνιμων κατοίκων των μικρών νησιών (εικόνες)15:36Πάσχα - Επιστροφή εκδρομέων: Σε εξέλιξη το “δεύτερο κύμα”15:22ΠΑΣΟΚ για Μονή της Χώρας: Πρόκληση με υπογραφή Ερντογάν η μετατροπή της σε τζαμί15:08
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο