LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 21 Αυγούστου 2023 09:41

Τροχαίο - Βάρκιζα: Υπερήλικας ο οδηγός που σκότωσε τον 40χρονο στην παραλιακή (εικόνες)

Ο άτυχος άνδρας, εκινείτο με το ηλεκτροκίνητο αναπηρικό αμαξίδιο, το οποίο συνόδευαν τα δύο σκυλιά του, που ξεψύχησαν στην άσφαλτο. Δείτε βίντεο με τον 40χρονο να κινείται στον δρόμο.

Τροχαίο - βάρκιζα - αναπηρος - αμαξίδιο

Ένας 87χρονος είναι ο οδηγός που εμπλέκεται στο τροχαίο δυστύχημα που έγινε αργά το βράδυ της Κυριακής, στην Λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου, στην παραλιακή, με θύμα έναν 40χρονο ο οποίος εκινείτο με ηλεκτρικό αναπηρικό αμαξίδιο - μηχανάκι.

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη στις 22:40, στο 32ο χιλιόμετρο στη Λεωφόρο Αθηνών - Σουνίου, στο ρεύμα προς Γλυφάδα, στο ύψος του Ribas.

Καλοκαίρι Μαζί - Τροχαίο - Ribas - Βάρκιζα

Ο 87χρονος ο οποίος συνελήφθη, οδηγούσε το αυτοκίνητο και φέρεται να είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, όταν προσέκρουσε στο αμαξίδιο, παρασύροντας τον 40χρονο.

Από τη σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ο 40χρονος. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον άνδρα στο νοσοκομείο, όπου δυστυχώς πιστοποιήθηκε οι θάνατος του.

Καλοκαίρι Μαζί - Τροχαίο - Ribas - Βάρκιζα

Από το δυστύχημα ανασύρθηκαν νεκρά και τα δύο σκυλάκια που συνόδευαν τον άτυχο άνδρα.

Έρευνα για το δυστύχημα διενεργεί η Τροχαία και έχει ξεκινήσει προανάκριση για τα αίτια της τραγωδίας.

Τροχαίο - βάρκιζα - αναπηρος - αμαξίδιο

Βίντεο με τον 40χρονο να κινείται στον δρόμο με τα σκυλάκια του

Στο μεταξύ, όπως μεταδίδει το zoosos.gr, η Λαμπρινή Ανδρεάδου, μέλος της Φιλοζωικής Ομάδας Βούλας, αναφερόμενη στον θάνατο του άνδρα τον οποίο είχε δει να μετακινείται μαζί με τα σκυλάκια του στην περιοχή της Γλυφάδας πριν από μερικές ημέρες, δημοσίευσε το παρακάτω βίντεο και τόνισε στα social media:

«Προσεχώς και σε διαφορετικές συνθήκες σκόπευα να γράψω ένα αφιέρωμα σχετικά με τον άνθρωπο που κυκλοφορεί με αμαξίδιο μαζί με τα 2 Σπιτς σκυλάκια του... Εθεάθη την Τετάρτη στη Γλυφάδα και έλαβα το βίντεο που τράβηξε φίλος.

Ήθελα να δείξω πως η θέληση και η αγάπη του ανθρώπου για τους τετράποδους φίλους του δεν έχει δικαιολογίες και όρια και έχει δυσκολίες. Παρόλο που οι συνθήκες δεν ευνοούσαν ούτε καν τον ίδιο για να κινείται όχι μόνο το έκανε αλλά έπαιρνε μαζί του και τα 2 σκυλάκια του όταν εμείς που δεν έχουμε κάποια αναπηρία, βαριόμαστε να βγάλουμε τα σκυλιά μας βόλτα αφού βαριόμαστε να σηκωθούμε από τον καναπέ αφήνοντας το τηλεκοντρόλ και το κινητό.

Αυτός ο άνθρωπος δεν ζει πια... Ένας ηλικιωμένος στο ύψος του Ribas απόψε με το ΙΧ του, έπεσε πάνω του σκοτώνοντας τον κύριο στο αμαξίδιο ηλικίας 40 ετών και τα 2 σκυλάκια του. Δεν γνωρίζω τα στοιχεία του, δεν χρειαζόταν αλλά ανάπηρο με 2 σκυλάκια στους δρόμους μόνο αυτόν είχα δει όλα αυτά τα χρόνια. Μακάρι να ήταν ψέμα».

Ειδήσεις σήμερα:

Κατσαφάδος για Νέα Φιλαδέλφεια: Είναι θέμα τιμής να βρεθεί ο δολοφόνος του Μιχάλη

Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη - Αρτοποιός: ένας “τεράστιος ανεμιστήρας” σπρώχνει τις φλόγες σε νέα μέτωπα

Μύκονος: Σκοτώθηκε πέφτοντας σε βράχια με το τέντερ

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚαιρός - Μεγάλο Σάββατο: βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίαςΧθες 15:20 | Ειδήσεις

Που αναμένονται οι εντονότερες βροχοπτώσεις. Πως θα κινηθεί ο υδράργυρος. Τι καιρό θα κάνει την Κυριακή και την Δευτέρα του Πάσχα. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

Πήλιο: Φωτιά στο ΜούρεσιΣήμερα 07:31 | Τοπικά Νέα

"Συναγερμός" σήμανε τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου. Κινητοποιήθηκαν επίγειες και ενάέριες δυνάμεις για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Παναγιώτης Χαρέλας: Πέθανε ξαφνικά ο Πρόεδρος της ΠΟΣΥΦΥΣήμερα 08:02 | Ειδήσεις

Σοκ σε συγγενείς και συναδέλφους του προκάλεσε ο αιφνίδιος θάνατος του Παναγιώτη Χαρέλα. Τον βρήκανε νεκρό μέλη της οικογένειας του μετά τον επιτάφιο.

Σταυρός έβγαζε μύρο: Το “θαύμα που είδαν” στο “Δαμοβόλο” (βίντεο)Χθες 16:55 | Ειδήσεις

Για θαύμα μιλούν οι κάτοικοι του ορεινού χωριού, που το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης είδαν το υγρό να τρέχει από τον Εσταυρωμένο.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μέση Ανατολή: Ο Μπλίνκεν “καρφώνει” την Χαμάς για την ανακωχή08:18Παναγιώτης Χαρέλας: Πέθανε ξαφνικά ο Πρόεδρος της ΠΟΣΥΦΥ08:05“5Χ5 Σπέσιαλ”: Πάσχα με Γωγώ Τσαμπά και Στέλλα Κονιτοπούλου (sneak preview)07:52Εορτολόγιο - 4 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Μεγάλο Σάββατο07:38Πήλιο: Φωτιά στο Μούρεσι07:25Καιρός - Μεγάλο Σάββατο: βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας07:11ΕΛΑΣ: Τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα δεν είναι παιχνίδι (βίντεο)23:59“Ψυχοκόρες”: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια στον ΑΝΤ123:50Κατηγορείται για την δολοφονία της συντρόφου του... που εξαφανίστηκε πριν από 30 χρόνια 23:40Λευκάδα: Αράχνη “μαύρη χήρα” τσίμπησε 35χρονο 23:26Εύβοια - Μεγάλη Παρασκευή: Εντυπωσιακό το “Κάψιμο του Ιούδα” (βίντεο)23:11Πατριάρχης Βαρθολομαίος: Το μήνυμα του για την Ανάσταση22:57Χανιά: Με κατάνυξη η περιφορά του Επιταφίου στο κέντρο της πόλης (βίντεο)22:43Θεσσαλονίκη: Στην πλατεία Αριστοτέλους για πρώτη φορά η “συνάντηση” πέντε Επιταφίων (βίντεο)22:28Κόρινθος: Χειροπέδες σε διαρρήκτες με…υπεραστική δράση22:14Ιερώνυμος: Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπισκόπου21:59Σταυρός έβγαζε μύρο: Το “θαύμα που είδαν” στο “Δαμοβόλο” (βίντεο)21:45Μεγάλη Παρασκευή: “Αι Γενεαί Πάσαι” από Ελληνόπουλα της διασποράς ανά τον πλανήτη (βίντεο)21:30Τέμπη: Συμπληρωματική μήνυση κατά του Πρωθυπουργού και πολιτικών προσώπων από συγγενείς θυμάτων21:16Νάξος: Η ξεχωριστή περιφορά του Επιταφίου μέσα στη θάλασσα (εικόνες)21:02
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο