LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 16 Αυγούστου 2023 19:55

Μιχάλης Κατσουρής: DNA και κινητά θα δείξουν την ταυτότητα του δράστη (βίντεο)

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για την δολοφονία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ. Τι εξετάζουν οι αρχές.

Μιχάλης Κατσούρης - δολοφονία - ΑΕΚ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Του Μανώλη Ασαριώτη

Χωρίς να υπάρχει αποτέλεσμα μέχρι στιγμής, συνεχίζεται η αντιπαραβολή των δειγμάτων DNA των κατηγορουμένων στα εγκληματολογικά εργαστήρια, σε μία προσπάθεια να ταυτοποιηθεί εκείνος που κατάφερε το φονικό χτύπημα στον Μιχάλη Κατσουρή.

Οι Αξιωματικοί της Ασφάλειας ευελπιστούν να αντλήσουν πολύτιμα στοιχεία και από τα κινητά τηλέφωνα των συλληφθέντων.

Μέσα από τα εγκληματλογικά εργαστήρια ευελπιστούν τα στελέχη της Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας να βρεθούν στοιχεία για την ταυτότητα τού δολοφόνου του Μιχάλη Κατσουρή, ο οποίος έπεσε νεκρός κατά τη διάρκεια των επεισοδίων έξω από το γήπεδο τής Νέας Φιλαδέλφειας.

Στο κτίριο τής Λεωφόρου Καβάλας έχει ξεκινήσει η αντιπαραβολή δειγμάτων DNA

  • των Κατηγορουμένων με εκείνα που βρέθηκαν
  • στα Πειστήρια
  • τον Χώρο των επεισοδίων
  • και τη σορό του θύματος, χωρίς μέχρι αυτήν την ώρα να υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα.

Παράλληλα περιμένουν τη διάταξη τής ανακρίτριας, προκειμένου να ανοίξουν τα κινητά τηλέφωνα των συλληφθέντων και να ερευνήσουν

  • το Ιστορικό αναζήτησης
  • τις Φωτογραφίες & τα βίντεο
  • αλλά και τις Συνομιλίες, μήπως και στις συσκευές ανακαλύψουν νέα δεδομένα.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, "μέσα από τη διερεύνηση των τηλεφώνων γίνεται και μία προσπάθεια να διαπιστώσουμε ποιοι είναι οι Έλληνες που βοήθησαν τους Κροάτες, τους συνάντησαν στο Μαρούσι, τους προμήθευσαν με «όπλα» και προσπάθησαν να φροντίσουν για τη διαφυγή τους. Ενδεχόμενα ο Εισαγγελέας με τέτοια στοιχεία να ασκήσει διώξεις και σε βάρος τους".

Οι Κροάτες χούλιγκαν φαίνεται πως ήταν καλά οργανωμένοι, αναφέρουν αξιωματικοί της Ασφάλειας, βλέποντας πώς προετοιμάζονται λίγα δευτερόλεπτα πριν από την επίθεσή τους, αλλά και παρατηρώντας πως όλοι τους είχαν άσπρη κορδέλα στα ρούχα τους, προκειμένου να ξεχωρίζουν την ώρα της συμπλοκής.

Οι ερευνητές της Ασφάλειας συνεχίζουν την προσπάθειά τους να εντοπίσουν βίντεο από τη στιγμή, που ο Μιχάλης Κατσουρής δέχθηκε το φονικό χτύπημα με το μαχαίρι.

Το σημείο, όμως, δεν καλύπτεται από κάμερες ασφαλείας είτε του γηπέδου είτε άλλων κτηρίων.

Ζητούμενο είναι να ταυτοποιηθεί ο δολοφόνος του 29χρονου με τον Πρωθυπουργό να δηλώνει βέβαιος ότι οι ένοχοι θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη και ταυτόχρονα να απαντά στον πρόεδρο τής Κροατίας.

Στο επίπεδο τής απόδοσης ευθυνών συνεχίζεται η ΕΔΕ στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ με καταθέσεις των εμπλεκομένων αξιωματικών, αλλά και αστυνομικών, που επιχείρησαν τη νύχτα της συμπλοκής.

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας την Τετάρτη

Λέσβος: Διάσωση λουόμενης από το Λιμενικό και τη Frontex (βίντεο)

Champions League - Παναθηναϊκός – Μαρσέιγ: Απίθανη πρόκριση για το “τριφύλλι” στα πέναλτι (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης στα social media: Η αποχή από τις Ευρωεκλογές δεν είναι απάντησηΣήμερα 10:19 | Ειδήσεις

Σε ποιους τομείς της κυβερνητικής πολιτικής εστίασε ο π[ρωθυπουργός, κατά την εβδομαδιαία ανασκόπησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο “κοντός”Σήμερα 16:31 | Ειδήσεις

Ο κατηγορούμενος φέρεται να είναι αυτός που έδωσε το… σήμα για την έναρξη των επεισοδίων έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη»

ΕΛΑΣ: Ανήλικοι διακινούσαν ναρκωτικά σε Ψυχικό, Παπάγου, ΧαλάνδριΣήμερα 15:52 | Ειδήσεις

Πως δρούσαν τα ανήλικα μέλη της σπείρας. Τι κατέσχεσαν οι αστυνομικές αρχές.

Εργαζόμενοι του “Αττικόν”: Όταν εμείς φωνάζαμε για ΜΕΘ, ο Καλλιάνος έλεγε “δεν υπάρχουν ασθενείς εκτός ΜΕΘ”Σήμερα 16:59 | Ειδήσεις

Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Αττικόν απαντούν στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, για τη νοσηλεία του πατέρα του.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Κυριακής17:46Eurovision: Η Μαρίνα Σάττι αναχώρησε για Σουηδία με την ελληνική αποστολή17:32New York Times για Σπαρτιάτες: Aκροδεξιό κόμμα που του απαγορεύτηκε η συμμετοχή στις Ευρωεκλογές17:19Εργαζόμενοι του “Αττικόν”: Όταν εμείς φωνάζαμε για ΜΕΘ, ο Καλλιάνος έλεγε “δεν υπάρχουν ασθενείς εκτός ΜΕΘ”17:05Χανιά: Συλλήψεις για όπλα και βεγγαλικά (εικόνες)16:52Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο “κοντός”16:38Κυριακή των Βαΐων: Έθιμα και παραδόσεις16:25Τούρκοι αναλυτές: Τριγμοί μεταξύ Ερντογάν και Μπαχτσελι;16:12ΕΛΑΣ: Ανήλικοι διακινούσαν ναρκωτικά σε Ψυχικό, Παπάγου, Χαλάνδρι15:58Μεγάλη Δευτέρα – καιρός: Τοπικές βροχές και βοριάδες15:44Πέλλα: Συνελήφθη κρύβοντας λάδι αμφιβόλου ποιότητας 15:30Ρωσία: Συνελήφθη δημοσιογράφος επειδή συνεργαζόταν με τον Ναβάλνι15:16Κρήτη: Συνελήφθη με εκατοντάδες κροτίδες15:02Τούρκος ιστορικός: Η Αγία Σοφία δεν κάνει για ναμάζι14:48ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο “χάρτης πληρωμών” μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη14:34Πρόεδρος Παλαιστίνης: Μόνο οι ΗΠΑ μπορούν να σταματήσουν την επίθεση του Ισραήλ14:20“Peaky Blinders”: Πότε ξεκινάνε τα γυρίσματα της ταινίας14:06Υπουργικό Συμβούλιο: Τα θέματα της συνεδρίασης13:52Βρούτσης: Καμιά ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές13:38Μυστική συνάντηση Γεραπετρίτη - Φιντάν στο Λονδίνο13:24
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο