LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτισμόςΔημοσίευση: 11 Αυγούστου 2023 17:09

Τζέιμι Λι Κέρτις - “Mother Nature”: Μία ιστορία οικολογικού τρόμου

Η ιστορία διαδραματίζεται στο Νέο Μεξικό και καταγράφει την τρομακτική υπερφυσική εκδίκηση της Νόβα Τέρελ, ο πατέρας της οποίας σκοτώνεται μυστηριωδώς στις εγκαταστάσεις πετρελαϊκού γίγαντα.

Τζέιμι Λι Κέρτις

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Τζέιμι Λι Κέρτις έχει χτίσει μια ξεχωριστή καριέρα ως συγγραφέας. Τα μπεστ σέλερ βιβλία της για παιδιά τα ενθαρρύνουν να είναι υπομονετικά και να αγαπούν τον εαυτό τους.

Όμως το νέο της βιβλίο, το εικονογραφημένο μυθιστόρημα «Mother Nature», θυμίζει περισσότερο τις ταινίες τρόμου για τις οποίες είναι γνωστή.

Η ηθοποιός συνυπογράφει με τον Ράσελ Γκόλντμαν ένα σενάριο «οικολογικού τρόμου», το οποίο ο εικονογράφος του «The New Yorker» Καρλ Στίβενς προσάρμοσε σε εικονογραφημένο μυθιστόρημα για την Titan Comics.

Η ιστορία διαδραματίζεται στο Νέο Μεξικό και καταγράφει την τρομακτική υπερφυσική εκδίκηση της Νόβα Τέρελ, ο πατέρας της οποίας σκοτώνεται μυστηριωδώς στις εγκαταστάσεις πετρελαϊκού γίγαντα που εμπλέκεται σε υπόθεση διαφθοράς.

«Σκέφτηκα για πρώτη φορά αυτή την ιστορία όταν ήμουν 19 ετών» είπε η ηθοποιός σε δήλωσή της τον Φεβρουάριο του 2022 όταν ανακοινώθηκε ότι γράφει το βιβλίο.

«Πάντα γνώριζα την πολύ ανισόρροπη σχέση μεταξύ ανθρώπου και φύσης, και παρ’ όλο που ήμουν νέα, πάντα ήξερα ότι, αναπόφευκτα, η φύση θα κέρδιζε. Θαύμαζα και συλλέγω εδώ και πολύ καιρό τα έργα του Καρλ και είμαι πολύ ενθουσιασμένη που πρότεινε να επεκταθεί η ιδέα για να τη μετατρέψουμε σε εικονογραφημένο μυθιστόρημα» τόνισε.

Το βιβλίο «Mother Nature» που εξερευνά τα θέματα της προστασίας του περιβάλλοντος, του φεμινισμού, της μητρότητας και κοινοτήτων που υποεκπροσωπούνται, (αυτόχθονων, LGBTQIA+) κυκλοφόρησε στις 8 Αυγούστου. Κινηματογραφική εκδοχή του είναι στα στάδια της ανάπτυξης από την Blumhouse.

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: 18 σοροί εντοπίστηκαν στον Άβαντα

Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη - Εκκένωση νοσοκομείου: Έγκυος γέννησε καθοδόν σε ασθενοφόρο (εικόνες)

Πάρνηθα - Φωτιά στην Φυλή: Καίγονται σπίτια - Ανεξέλεγκτο το μέτωπο (εικόνες)

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κέβιν Σπέισι: Ντοκιμαντέρ για την άνοδο και την πτώση του ηθοποιού23:59Ολυμπιακός: Ηττημένος από τη Barcelona “στην κόψη του ξυραφιού” (εικόνες)23:55“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)23:50Μεγάλη Τετάρτη: Το Άγιο Ευχέλαιο για θεραπεία πάσης ασθένειας23:45ΗΠΑ - Κολούμπια: Τιμωρεί φοιτητές που διαμαρτύρονται υπέρ της Γάζας23:40Ευρωεκλογές 2024: “Να μην αποφασίσουν άλλοι για σένα” (βίντεο)23:32“Έρωτας φυγάς”: κίνδυνοι και συναντήσεις στο επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (εικόνες)23:25Κέντρο Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας ΥΓΕΙΑ: Με σύμμαχο την επιστήμη και την εμπειρία23:16Πρωτομαγιά: Απεργία στα ΜΜΕ23:07Μεγάλη Εβδομάδα στον ΑΝΤ1 με μεγάλες θρησκευτικές παραγωγές 23:07Euroleague – Παναθηναϊκός: Τον “προσπέρασε” η Μακάμπι Τελ-Αβίβ (εικόνες)22:55Φαράγγι Σαμαριάς: Πότε ανοίγει για τους επισκέπτες22:41“Ψυχοκόρες”: Sneak Preview από το επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (βίντεο)22:30Αττική: Εξιχνιάστηκαν κι άλλα χτυπήματα από την “άγουρη συμμορία”22:23Μητρόπολη Νέας Ιωνίας: Προσέφερε και φέτος “Δέματα αγάπης” (εικόνες)22:10Ευρωεκλογές - Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Οι έδρες, οι επιτροπές και το νομοθετικό έργο21:56Θεσσαλονίκη – Καταγγελία μητέρας: Νηπιαγωγός… κούρεψε το παιδί μου21:44Πάτρα – Ναρκωτικά σε σχολείο: Προφυλακίστηκαν τρεις κατηγορούμενοι21:40ΙΝΕΜΥ - ΕΣΕΕ: Αυξημένο το κόστος του πασχαλινού τραπεζιού21:30Πάσχα στο ΑΝΤ1+ μαζί με όλη την οικογένεια21:20
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο