LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 10 Αυγούστου 2023 10:02

Ευχές Μινόγκ στην Μαντόνα για ταχεία ανάρρωση

Το μήνυμα συμπαράστασης της Κάιλι Μινόγκ στη Μαντόνα μετά την περιπέτεια υγείας της!

AP - Μαντόνα

 Η Κάιλι Μινόγκ έστειλε εγκάρδιο μήνυμα στη Μαντόνα, μετά το πρόσφατο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και την εισαγωγή της στην εντατική.

Το μήνυμα συμπαράστασης ήρθε υπό το φως της πρόσφατης παραμονής της τραγουδίστριας του «Like A Virgin» στο νοσοκομείο, λόγω «σοβαρής βακτηριακής λοίμωξης», που την οδήγησε σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Την είδηση ανακοίνωσε ο επί χρόνια μάνατζέρ της Γκάι Όσεαρι και η 64χρονη ποπ σταρ αναγκάστηκε να αναβάλει μια σειρά από σόου λόγω ανησυχίας για την υγεία της.

Σε δηλώσεις της στην Ε! η Κάιλι Μινόγκ είπε ότι συμπάσχει μαζί της και θέλει να ενώσει τη φωνή της μαζί με εκείνες όλων των θαυμαστών για να ευχηθεί στη Μαντόνα «ταχεία ανάρρωση».

«Συμπάσχω όσους κάνουν περιοδείες, αλλά ειδικά τις γυναίκες που κάνουν περιοδείες. Νομίζω ότι είναι λίγο περισσότερη δουλειά για εμάς και μας επιβαρύνει συνολικά» αποκάλυψε στη συζήτηση. «Σίγουρα θα πάρω το εισιτήριό μου και θα πάω να δω τη Μαντόνα όταν επιστρέψει στις συναυλίες» ανέφερε.

Ειδήσεις σήμερα

Βόλος - Γάμος: Πεθερός από το γλέντι... στο κρατητήριο

Παξοί: Πυροβολισμοί με έναν τραυματία στο λιμάνι

Μπενφίκα – Πόρτο: Οι “αετοί” σήκωσαν στο Super Cup

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Άρτα: Έδωσε ζωή με τον θάνατό της σε δύο νεφροπαθείς13:55Κτηματολόγιο: Σε ποιες περιοχές θα γίνονται ψηφιακά οι αιτήσεις13:41Άννα Παναγιωτοπούλου: “Έφυγε” από τη ζωή η ηθοποιός13:28Mr Bitcoin: Η ομολογία και η ποινή που αντιμετωπίζει στις ΗΠΑ13:15Βλάντο Τζούροβιτς: Νεκρός ο γιός του - Είχε δηλωθεί η εξαφάνιση του λίγες ώρες νωρίτερα13:01Ενδοοικογενειακή βία: Σύλληψη 1 γυναίκας και 5 ανδρών την Μεγάλη Παρασκευή12:48Κέρκυρα: Έσπασαν τους μπότηδες για την Πρώτη Ανάσταση (εικόνες)12:34Ιεροσόλυμα: Live η τελετή Αφής του Αγίου Φωτός12:20Κέρκυρα - Κασσελάκης: Οι μπότηδες και η περιφορά του Αγίου Σπυρίδωνα (εικόνες)12:07Μητσοτάκης: Πρώτη Ανάσταση στην Τήνο (εικόνες)11:54Πάτρα: Γύρισαν από τον Επιτάφιο και βρήκαν τον διαρρήκτη μέσα στο σπίτι τους11:40Πώς η κλιματική αλλαγή “κλέβει” την ανάσα μας11:27“Παγιδευμένοι”: Το μακάβριο εύρημα για τον Σταύρο (βίντεο)11:13Εύβοια: Συναγερμός για παιδιά που χάθηκαν δίπλα σε γκρεμό (εικόνες)11:00Εκδρομείς του Πάσχα: Φεύγουν και οι τελευταίοι από την Αττική10:46Γκιουλέρ για F-35: Θα χαρούμε να τα πάρει η Ελλάδα10:33Σάμος: 49χρονη σκότωσε τον πατέρα της10:19Euroleague - Σλούκας: MVP των Game 4 των play off10:06Λάρισα: Παρέσυρε δημοτικούς αστυνομικούς που πήγαν να το κόψουν κλήση (βίντεο)09:52ΝΒΑ - Αντετοκούνμπο: Δεν ξέρω πότε θα “γυρίσω” εκεί που θέλω09:39
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο