LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 10 Αυγούστου 2023 06:54

Παξοί: Πυροβολισμοί με έναν τραυματία στο λιμάνι

Αιματηρή συμπλοκή στο λιμάνι των Παξών.Η ανακοίνωση του Λιμενικού για το επεισόδιο. 

Λιμενικό Σώμα - Έρευνες - Παραλία

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές το βράδυ της Τετάρτης στο λιμάνι των Παξών μετά από πυροβολισμούς, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό 51χρονου.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, ο  δράστης, αγνώστων στοιχείων, που πυροβόλησε στο λιμάνι της Λάκκας αναζητείται, ενώ ο τραυματίας, αλβανικής υπηκόοτητας, μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Παξών και αναμένεται να διακομιστεί με ιδιωτικό μέσο στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο σημείο δεν υπήρχαν αυτόπτες μάρτυρες. Κάποιοι περίοικοι άκουσαν πυροβολισμό, βγήκαν από ένα μαγαζί και είδαν στο έδαφος έναν άνδρα τραυματισμένο. Στη συνέχεια ειδοποίησαν το Λιμενικό.

Σε εξέλιξη η έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών.

Ειδήσεις σήμερα

Νέα Φιλαδέλφεια - Δολοφονία 29χρονου: Ξεκινούν οι απολογίες των χούλιγκαν - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν

Rapid test δωρεάν την Πέμπτη σε 180 σημεία

Μπενφίκα – Πόρτο: Οι “αετοί” σήκωσαν στο Super Cup

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΙσραήλ: Απομάκρυνση Παλαιστινίων από την Ράφα - Εμπλοκή στις διαβουλεύσεις για εκεχειρίαΣήμερα 09:04 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει επισήμως το Ισραήλ για την μετακίνηση Παλαιστινίων από την ανατολική Ράφα και τις αναφορές για επικείμενη "χερσαία επέμβαση". Πιέσεις σε οικογένειες ομήρων και έλλειψη τροφίμων.

Θήβα - Θάνατος μωρού: Θρήνος και αναπάντητα ερωτήματαΣήμερα 08:54 | Ειδήσεις

Ανείπωτη τραγωδία ανήμερα το Πάσχα για μια οικογένεια που "έχασε" ξαφνικά το αγγελούδι της. 

Φθιώτιδα: Πόρτα σχολείου έπεσε και καταπλάκωσε παιδί (βίντεο)Σήμερα 09:16 | Τοπικά Νέα

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη ανήμερα το Πάσχα σε χωριό της Φθιώτιδας. Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του 6χρονου παιδιού

Ενδοοικογενειακή βία: Χτύπησε την σύζυγο και δύο κόρες του, μετά την ΑνάστασηΣήμερα 10:45 | Ειδήσεις

Πως συνέβη το νέο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας, με πρωταγωνιστή τον 44χρονο, που συνελήφθη, σύμφωνα με την καταγγελία των τριών γυναικών.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Αυτοκίνητο παρέσυρε 8χρονο - Ο οδηγός εγκατέλειψε τραυματισμένο το παιδί11:01Ενδοοικογενειακή βία: Χτύπησε την σύζυγο και δύο κόρες του, μετά την Ανάσταση10:47Άγιος Γεώργιος: Η ιστορία του και τα έθιμα ανά την Ελλάδα 10:34Καρκίνος πνεύμονα: αντιμετώπιση με Θωρακοσκοπική Χειρουργική VATS10:20Άγιος Γεώργιος: Ο βίος, τα μαρτύρια και τα θαύματά του10:06Πλημμύρες στη Βραζιλία: Μεγαλώνει η λίστα των νεκρών - Πάνω από 100 οι αγνοούμενοι09:53Ισραήλ: Απομάκρυνση Παλαιστινίων από την Ράφα - Εμπλοκή στις διαβουλεύσεις για εκεχειρία09:39Φθιώτιδα: Πόρτα σχολείου έπεσε και καταπλάκωσε παιδί (βίντεο)09:26Ελληνική οικονομία: “Καλά νέα” από την Ευρώπη για ανάπτυξη και πληθωρισμό09:12Θήβα - Θάνατος μωρού: Θρήνος και αναπάντητα ερωτήματα08:59ΟΟΣΑ για Ελλάδα: “Έκρηξη” των ξένων επενδύσεων08:45F1- GP Miami: Ο Norris πήρε την πρώτη νίκη της καριέρας του (βίντεο) 08:32Ράφα: Νεκροί από ισραηλινούς βομβαρδισμούς08:18Μονή της Χώρας: Ως τζαμί λειτουργεί από σήμερα το ιστορικό μοναστήρι08:05 “Ψυχοκόρες” - Sneak preview: Η προειδοποίηση του Τάσου στη Μαρίκα (βίντεο)07:51Πέθανε ο Σέζαρ Λουίς Μενότι07:38Εορτολόγιο - 6 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα07:25Καιρός - Δευτέρα του Πάσχα: τοπικές μπόρες και άνοδος θερμοκρασίας07:11ΗΠΑ: Πτήση για μαχητικό αεροπλάνο που ελέγχεται με τεχνητή νοημοσύνη (βίντεο)00:00Αγίου Πνεύματος: Πότε πέφτει το τριήμερο23:46
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο