LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 09 Αυγούστου 2023 08:00 | Ανανέωση: 09 Αυγούστου 2023 08:47

Θεσσαλονίκη: Οπαδικό επεισόδιο απετράπη στο παρά πέντε (εικόνες)

Χούλιγκαν βγήκαν "παγανιά" στην Θεσσαλονίκη. Ρωτούσαν παρέες "τι ομάδα είσαι". 

Θεσσαλονίκη - οπαδική βία - συλλήψεις

Αποφασισμένη να προκαλέσει επεισόδια με οπαδικό… χρώμα φαίνεται πως ήταν ομάδα νεαρών που κινούνταν σε περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης, μόλις 24 ώρες μετά τη δολοφονική επίθεση που συγκλόνισε τη χώρα και η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, 16 οπαδοί ομάδας της πόλης εντοπίστηκαν αργά το βράδυ της Τρίτης στην περιοχή της Ν. Κρήνης φορώντας μάσκες μιας χρήσης, ενώ μέσα σε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, πυρσοί και μαύρα μπλουζάκια σε… συσκευασίες.

Θεσσαλονίκη - οπαδική βία - συλλήψεις

Οι 16 οπαδοί επέβαιναν σε τρία αυτοκίνητα και σε δύο μοτοσικλέτες και φέρεται να είχαν… άγριες διαθέσεις.

Όμως, έγκαιρα έγιναν αντιληπτοί από ομάδα της ΟΠΚΕ της οποίας η επέμβαση ήταν καταλυτική για την αποτροπή ακόμη ενός οπαδικού επεισοδίου, ενώ στο σημείο προσέτρεξαν για συνδρομή αστυνομικοί των ομάδων ΔΙΑΣ και Ζ.

Θεσσαλονίκη - οπαδική βία - συλλήψεις

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι 16 οπαδοί έχουν προσαχθεί στο Αστυνομικό Μέγαρο.

Θεσσαλονίκη - οπαδική βία - συλλήψεις

Πηγή: grtimes.gr

Ειδήσεις σήμερα

Rapid test δωρεάν την Τετάρτη σε 174 σημεία

Έκρηξη βόμβας στον Ασπρόπυργο - Ζημιές σε σπίτια και αυτοκίνητα

Πόλεμος στην Ουκρανία: Νεκροί από ρωσικό βομβαρδισμό στην Πόκροβσκ (εικόνες)


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΔολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο μάνατζερ τράπερΣήμερα 20:33 | Ειδήσεις

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος περιγράφεται ως ένας εκ των ηγετικών στελεχών της εγκληματικής ομάδας, αρνείται όσα του αποδίδονται.

Δολοφονία Λυγγερίδη: Βίντεο - ντοκουμέντο μετά την επίθεση στον αστυνομικόΣήμερα 19:06 | Ειδήσεις

Στο νέο υλικό που εξασφάλισε ο ΑΝΤ1 φαίνεται ο αρχηγός, μέσα στο γήπεδο να δίνει το σύνθημα ώστε να βγουν οι οργανωμένοι έξω και να μοιραστούν τα πολεμοφόδια.

Πάτρα: Διακίνηση ναρκωτικών σε σχολείο με...τιμοκατάλογο στον τοίχο (εικόνες)Σήμερα 17:18 | Τοπικά Νέα

Με απίστευτο θράσος η δράση των ανήλικων διακινητών ναρκωτικών, που είχαν ως ορμητήριο σχολικό συγκρότημα.

Γάζα: Ισραηλινοί όμηροι “εμφανίστηκαν” σε βίντεοΣήμερα 21:15 | Ειδήσεις

Ισραηλινοί όμηροι εμφανίστηκαν σε βίντεο που δημοσίευσε η Χαμάς. Το μήνυμά τους.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ο Βόλος έκανε το...καθήκον του απέναντι στον Πανσερραϊκό22:33Ο ΠΑΣ …πήρε μαζί του την Κηφισιά στη Super League 222:21Ο Παναιτωλικός νίκησε τον Ατρόμητο και... γιόρτασε την παραμονή του22:10Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ: Ισόπαλοι και...άνετοι στην παραμονή τους21:59Φλώρινα: Σύλληψη “εισπράκτορα” τηλεφωνικών απατών21:47Γάζα: Ισραηλινοί όμηροι “εμφανίστηκαν” σε βίντεο21:33Χανιά: Επιχείρηση διάσωσης τουρίστριας στον Μπάλο21:19Καλλιάνος: Θλίψη στην κηδεία του πατέρα του βουλευτή (εικόνες)21:05Ιπποκράτειος Πολιτεία: Λειτουργούσαν παράνομο κέντρο απεξάρτησης (εικόνες)20:52Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο μάνατζερ τράπερ20:38Συμμορία έκλεβε επιβάτες του μετρό και του ΗΣΑΠ20:23Πύργος: Άγρια ληστεία ηλικιωμένου εργάτη σε εκκλησία20:10Τουρκία - ΗΠΑ: Τα σενάρια της αναβολής της επίσκεψης του Ερντογάν στην Ουάσιγνκτον19:56“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε για όλους (εικόνες)19:43Δολοφονία Λυγγερίδη: Απόπειρα αυτοκτονίας από βασικό κατηγορούμενο της υπόθεσης19:30Δολοφονία Λυγγερίδη: Βίντεο - ντοκουμέντο μετά την επίθεση στον αστυνομικό19:16Κυριακή των Βαΐων – καιρός: Τοπικές νεφώσεις και άνοδος της θερμοκρασίας19:02Κασσελάκης: Συναντήθηκε με πολίτες στην Χίο18:48Γάζα - Αμερικανικά Πανεπιστήμια: Δεκάδες προσαγωγές διαδηλωτών στη Βοστώνη18:35Σερβία: ΝΑΤΟϊκη βόμβα εξουδετερώθηκε μετά από 25 χρόνια18:22
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο