LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 07 Αυγούστου 2023 18:08

Παναθηναϊκός – Μαρσέιγ: Sold out μέσα σε λίγες ώρες

Δεύτερο διαδοχικό sold out για τους «πράσινους», μετά από αυτό με την Ντνίπρο.

γήπεδο - ΠΑΟ - Απόστολος Νικολαΐδης

Η… δίψα του κόσμου του Παναθηναϊκού να βρεθεί στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας οδήγησε στο να «εξαφανιστούν» τα εισιτήρια σε ένα ακόμα εντός έδρας παιχνίδι!

Καθώς τα εισιτήρια για το πρώτο ματς κόντρα στη Μαρσέιγ στο «Απόστολος Νικολαϊδης» την Τετάρτη (09/08) στις 10 το βράδυ, που κυκλοφόρησαν στις 14:00 αποδείχτηκαν… πολύ λίγα για να μείνουν διαθέσιμα για περισσότερες από τρεις ώρες.

Συγκεκριμένα, όποιος φίλος του «τριφυλλιού» προσπάθησε να αγοράσει ένα μαγικό χαρτάκι για την αναμέτρηση με τους Φωκαείς από τις 5μ.μ. και μετά, απλά δεν μπορούσε, αφού έδειχνε ότι είχαν εξαντληθεί.

Με τους οπαδούς των «πράσινων» να κάνουν δεύτερο διαδοχικό sold out στη Λεωφόρο, μετά από εκείνο κόντρα στην Ντνίπρο και το γήπεδο να αποτελεί για άλλη μια φορά το μεγαλύτερο «όπλο» για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τους παίκτες του.

Πηγή: sport-fm

Ειδήσεις σήμερα: 

Αττική Οδός: Οι κλειστές έξοδοι και οι εναλλακτικές διαδρομές για τους οδηγούς

Σπύρος Φωκάς: H νέα φωτογραφία από το νοσοκομείο και η κατάσταση της υγείας του

Φωτιά στην Ρόδο: Η ζωγραφιά... δώρο ενός κοριτσιού στους Σλοβάκες πυροσβέστες (εικόνες)


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜαρούσι: Βίντεο ντοκουμέντο από την μοιραία συμπλοκήΣήμερα 18:45 | Ειδήσεις

Στο αποκλειστικό υλικό που εξασφάλισε ο ΑΝΤ1, καταγράφονται οι στιγμές πριν από τον καυγά που οδήγησε στον τσακωμό και τον θάνατο του 23χρονου.

Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε κατηγορούμενος με ηγετικό ρόλο στην εγκληματική οργάνωσηΣήμερα 17:44 | Ειδήσεις

Μέχρι στιγμή έχουν προφυλακιστεί 9 άτομα για την δολοφονία του αστυνομικού.

ΕΛΑΣ: Ανήλικοι διακινούσαν ναρκωτικά σε Ψυχικό, Παπάγου, ΧαλάνδριΣήμερα 15:52 | Ειδήσεις

Πως δρούσαν τα ανήλικα μέλη της σπείρας. Τι κατέσχεσαν οι αστυνομικές αρχές.

Εργαζόμενοι του “Αττικόν”: Όταν εμείς φωνάζαμε για ΜΕΘ, ο Καλλιάνος έλεγε “δεν υπάρχουν ασθενείς εκτός ΜΕΘ”Σήμερα 16:59 | Ειδήσεις

Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Αττικόν απαντούν στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, για τη νοσηλεία του πατέρα του.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μαρούσι: Βίντεο ντοκουμέντο από την μοιραία συμπλοκή 19:07Σημεία για rapid test τη Δευτέρα σε 174 σημεία18:53Ρωσία: Κατέλαβε χωριό στο Ντονέτσκ18:40Σάμος: Φονικό ναυάγιο με μετανάστες18:26Ανδρουλάκης: Να μας πει ξεκάθαρα ο κ.Μητσοτάκης τι συμβαίνει με το υπουργείο Εσωτερικών18:13Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε κατηγορούμενος με ηγετικό ρόλο στην εγκληματική οργάνωση17:59Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Κυριακής17:46Eurovision: Η Μαρίνα Σάττι αναχώρησε για Σουηδία με την ελληνική αποστολή17:32New York Times για Σπαρτιάτες: Aκροδεξιό κόμμα που του απαγορεύτηκε η συμμετοχή στις Ευρωεκλογές17:19Εργαζόμενοι του “Αττικόν”: Όταν εμείς φωνάζαμε για ΜΕΘ, ο Καλλιάνος έλεγε “δεν υπάρχουν ασθενείς εκτός ΜΕΘ”17:05Χανιά: Συλλήψεις για όπλα και βεγγαλικά (εικόνες)16:52Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο “κοντός”16:38Κυριακή των Βαΐων: Έθιμα και παραδόσεις16:25Τούρκοι αναλυτές: Τριγμοί μεταξύ Ερντογάν και Μπαχτσελι;16:12ΕΛΑΣ: Ανήλικοι διακινούσαν ναρκωτικά σε Ψυχικό, Παπάγου, Χαλάνδρι15:58Μεγάλη Δευτέρα – καιρός: Τοπικές βροχές και βοριάδες15:44Πέλλα: Συνελήφθη κρύβοντας λάδι αμφιβόλου ποιότητας 15:30Ρωσία: Συνελήφθη δημοσιογράφος επειδή συνεργαζόταν με τον Ναβάλνι15:16Κρήτη: Συνελήφθη με εκατοντάδες κροτίδες15:02Τούρκος ιστορικός: Η Αγία Σοφία δεν κάνει για ναμάζι14:48
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο