LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /Τοπικά ΝέαΔημοσίευση: 04 Αυγούστου 2023 20:08 | Ανανέωση: 04 Αυγούστου 2023 20:10

Θεσσαλονίκη - Καταδίωξη: Κλεμμένο αμάξι “καρφώθηκε” σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ (εικόνες)

Ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν σταματούσε, παρά το κυνηγητό απο περιπολικά.

Θεσσαλονίκη - καταδίωξη - λεωφορείο ΟΑΣΘ

Άγρια κατταδίωξη εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (4/8) στη Θεσσαλονίκη, με οδηγό κλεμμένου ΙΧ να παρανομεί αδιάλειπτα και τελικώς να σταματά πάνω σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ, το οποίο υπέστη σημαντικές φθορές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οδηγός ΙΧ οχήματος, για το οποίο έχει δηλωθεί κλοπή σε προγενέστερο χρόνο από τη Χαλκιδική, δεν σταμάτησε νωρίτερα σε σήμα των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα.

Έπειτα ξεκίνησε μια άγρια καταδίωξη από την περιοχή των Συκεών έως και την οδό Λαγκαδά. Ο οδηγός πραγματοποίησε εξαιρετικά επικίνδυνους ελιγμούς και έτσι διέσχισε μεγάλο μέρος της περιοχής της Νεάπολης.

Θεσσαλονίκη - καταδίωξη - λεωφορείο ΟΑΣΘ

Ακολούθως κατέβηκε την οδό Βενιζέλου και μπήκε ανάποδα στην οδό Λαγκαδά προκαλώντας μεγάλο κίνδυνο για τους διερχόμενους οδηγούς, οι οποίοι εκείνη τη ώρα ήταν αρκετοί.

Η επικίνδυνη δράση του οδηγού του κλεμμένου ΙΧ οχήματος, σταμάτησε επάνω σε λεωφορείο της γραμμής 27 του ΟΑΣΘ.

Ο οδηγός έπεσε πάνω στο λεωφορείο με αρκετή ταχύτητα και σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, από θαύμα δεν τραυματίστηκε ο οδηγός, αλλά και ουδείς από τους αρκετούς επιβάτες στο αστικό λεωφορείο.

Αποτέλεσμα ήταν το όχημα να ακινητοποιηθεί και οι αστυνομικοί, οι οποίοι το καταδίωξαν μαζί με προστρέξαντες συναδέλφους τους να συλλάβουν τους δύο αλλοδαπούς επιβαίνοντες.

Θεσσαλονίκη - καταδίωξη - λεωφορείο ΟΑΣΘ

Το αστικό λεωφορείο απομακρύνθηκε από το σημείο, ενώ το κλεμμένο ΙΧ το οποίο έγινε… «σμπαράλια», παραμένει επί της οδού Λαγκαδά έως ότου το απομακρύνει γερανός.

Επιβάτες του αστικού λεωφορείου αλλά και διερχόμενοι από το σημείο παραμένουν επί τόπου, μη μπορώντας να πιστέψουν τις σκηνές που παρακολούθησαν.

Πολλοί μάλιστα αναρωτιούνται πως και δεν τραυματίστηκε κανείς έπειτα από τέτοια σύγκρουση.

Θεσσαλονίκη - καταδίωξη - λεωφορείο ΟΑΣΘ

Πηγή: grtimes.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ολλανδία: Σκότωσαν έφηβο, επειδή τον... πέρασαν για άλλον!

Κρήτη: Σκότωσε, διαμέλισε και πέταξε σε κάδους τα κομμάτια της σορού του φίλου του

Βρετανία: Πατριός κακοποίησε μέχρι θανάτου μωρό 10 μηνών

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης στις “Ημέρες Καριέρας”: Η ανεργία μειώνεται και οι μισθοί αυξάνονται (εικόνες)Σήμερα 13:31 | Ειδήσεις

Αναλυτικά η τοποθέτηση του πρωθυπουργού στην ανοιχτή εκδήλωση της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης στον Πειραιά.

Χαλκίδα: Πέταξαν σκύλο στα σκουπίδια και του έβαλαν φωτιάΣήμερα 06:35 | Τοπικά Νέα

Η κτηνωδία σημειώθηκε έξω από το κοιμητήριο της Νέας Λαμψάκου στη Χαλκίδα.

Υπόθεση Καλλιάνου – Δικηγόροι γιατρού: Ποτέ δεν έλαβε “φακελάκι”, θα υποβάλει μήνυσηΣήμερα 11:12 | Ειδήσεις

Τι ανέφεραν οι νομικοί εκπρόσωποι του αγγειοχειρουργού για την υπόθεση του θανόντος πατέρα του βουλευτή, σε δημόσια απάντησή τους.

Μαδρίτη - Σάκκαρη: Με “κεκτημένη ταχύτητα”, προκρίθηκε στις «16»Σήμερα 15:26 | Ειδήσεις

 Η Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε άνετα της Αμερικανίδας, Σλόαν Στέφενς και προκρίθηκε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σάββατο του Λαζάρου: Η γιορτή και τα έθιμα16:34Φωτιά στην περιφερειακή Αιγάλεω16:20Κιλκίς: Έκρυβαν στα μπουφάν πλαστά έγγραφα (εικόνες)16:08Γάζα: Πέθανε το μωρό που γεννήθηκε με καισαρική από τη νεκρή μητέρα του15:54Μαδρίτη - Σάκκαρη: Με “κεκτημένη ταχύτητα”, προκρίθηκε στις «16»15:40Βόλος: Ανατίναξαν ΑΤΜ και διέφυγαν με μεγάλη λεία15:27Ο Σπανούλης καλύτερος προπονητής του BCL15:13Παίδων “Αγία Σοφία”: Θαλασσαιμικά παιδιά διαμαρτύρονται μαζί με τους γονείς τους14:59Χερσόνησος: Θανατηφόρα σύγκρουση μηχανής με αυτοκίνητο (εικόνες)14:45Θεσσαλονικη: Αυτοκίνητο κατέληξε μέσα στην είσοδο του Ιπποκράτειου (εικόνες)14:31Τσιτσιπάς: Αποκλεισμός στην πρεμιέρα του Madrid Open14:17Πάτρα – Μαθητές “βαποράκια”: Αφού δεν πούλησες ουσίες, θα μου δώσεις το χαρτζιλίκι σου14:03ΗΠΑ - εκλογές: Ο Μπάιντεν λέει “ναι” σε ντιμπέιτ με τον Τράμπ13:49Μητσοτάκης στις “Ημέρες Καριέρας”: Η ανεργία μειώνεται και οι μισθοί αυξάνονται (εικόνες)13:35Επίσκεψη Ερντογάν στην Ουάσινγκτον: Οι ΗΠΑ επιβεβαίωσαν την αναβολή13:21Ιωάννινα: Ποινή φυλάκισης σε πρώην εισαγγελέα13:07Νίσυρος: Παραδόθηκε ο κατηγορούμενος για ασέλγεια σε ανηλίκους12:53“Peaky Blinders”: Πότε ξεκινάνε τα γυρίσματα της ταινίας12:39Θεσσαλονίκη: πυροβόλησαν και σκότωσαν σκύλο γιατί έμπαινε σε στάνη12:26Βελόπουλος: Ο Μητσοτάκης παγίδευσε τον Ιερώνυμο και τον εργαλειοποιεί12:12
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο