LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 28 Ιουλίου 2023 10:46 | Ανανέωση: 28 Ιουλίου 2023 10:48

Δένδιας: Στην 111 ΠΜ δεν υπήρξε θέμα ασφάλειας - Έρευνα για τις ευθύνες (βίντεο)

Έλεγχο στα σχέδια και στα Συστημάτων Πυροσφάλειας σε όλες τις στρατιωτικές μονάδες της Ελλάδας διέταξε ο Υπ. Έθνικής Άμυνας.

Δένδιας - Κεφαλογιάννης - Χαρδαλιάς - Φλώρος

«Ζήτησα από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, τη διενέργεια κατεπείγουσας Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης. Ήδη, εκδόθηκε η απόφαση διενέργειάς της από Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας. Το τι συνέβη θα διερευνηθεί ενδελεχώς. Αν υπάρχουν ευθύνες θα αποδοθούν. Στο ακέραιο», δήλωσε ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Νίκος Δένδιας σχετικά με το χθεσινό περιστατικό, της πυρκαγιάς στη Νέα Αγχίαλο, σε τμήμα του στρατοπέδου φύλαξης πυρομαχικών της 111 Πτέρυγας Μάχης, στην περιοχή Καράμπα της Μαγνησίας.

«‘Εχω λάβει αναλυτική έγγραφη ενημέρωση, από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας» είπε και πρόσθεσε: «Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι δεν υπήρξε θέμα ασφάλειας για την ίδια την 111 Πτέρυγα Μάχης».

«Στο ευρύ πλαίσιο», συνέχισε, «ζήτησα τον έλεγχο των Συστημάτων Πυρασφάλειας όλων των σχηματισμών, όλων των στρατοπέδων, όπως και των πάσης φύσεως στρατιωτικών εγκαταστάσεων της πατρίδας μας. Ζήτησα τον επανέλεγχο των Σχεδίων Πυρασφάλειας, όλων των Στρατοπέδων, όλων των Μονάδων και των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων».

«Θέλω να σας διαβεβαιώσω: Η ασφάλεια του προσωπικού, των εγκαταστάσεων, του υλικού των Ενόπλων Δυνάμεων, αποτελεί απόλυτη διαχρονική προτεραιότητα της Κυβερνήσεων της Ελληνικής Δημοκρατίας. Αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για την παρούσα Κυβέρνηση. Αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για όλους» κατέληξε ο Ν. Δένδιας. 

Ειδήσεις σήμερα:

Πτώση ελικοπτέρου στην Σάμο (εικόνες)

Πρόστιμο στον σέρφερ που “χάθηκε” στην θάλασσα

Πτώση Canadair - Κηδεία Χρήστου Μουλά: “στερνό αντίο” στον ήρωα πιλότο (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΣυνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν: το κοινό ανακοινωθέν και οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσηςΣήμερα 21:16 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει το κοινό ανακοινωθέν της συνάντησης των δύο ηγετών. "Πυρά" από την αντιπολίτευση για όσα ειπώθηκαν στις κοινές δηλώσεις.

Βραυρώνα - Νεκρό βρέφος: τι ισχυρίστηκαν οι γονείς του (βίντεο)Σήμερα 20:19 | Ειδήσεις

Προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε η μητέρα του νεογέννητου που βρέθηκε νεκρό στη Βραυρώνα. Τι ισχυρίστηκε η ίδια αλλά και ο πατέρας του παιδιού.

Σκόπια - Σιλιάνοφσκα: "Έχω το δικαίωμα να λέω Μακεδονία"Σήμερα 16:32 | Ειδήσεις

Αμετανόητη δείχνει η νέα πρόεδρος Γκορτνάνα Σιλιάνοφσκα. Τι αναφέρει η νέα ανακοίνωση.

Δολοφονία Λυγγερίδη: Ο “Ρουμάνος” αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρουςΣήμερα 17:04 | Ειδήσεις

Ποιος είναι ο 36χρονος κατηγορούμενος για την δολοφονία Λυγγερίδη με το παρατσούκλι “Ρουμάνος”.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν: το κοινό ανακοινωθέν και οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης21:54Ομοφοβική επίθεση στον Κασσελάκη: Προσήχθη ένας 13χρονος 21:40Καζακστάν: Πρώην υπουργός βασάνισε και σκότωσε την σύζυγό του21:26Αθήνα - Θεσσαλονίκη: Ολονύκτιες διαμαρτυρίες φοιτητών για την Παλαιστίνη (εικόνες)21:13Conference League - Χρυσοχοΐδης: Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη 21:00Επικοινωνία Τσίπρα - Ζάεφ για την Συμφωνία των Πρεσπών20:46Βραυρώνα - Νεκρό βρέφος: τι ισχυρίστηκαν οι γονείς του (βίντεο)20:33Δολοφονία Κυριακής Γρίβα: η επιστολή της μητέρας της στον δράστη (βίντεο)20:19Καιρός: βροχές, μπόρες και άνοδος θερμοκρασίας την Τρίτη20:06Έφυγε από τη ζωή η Αγγελική Γρηγοριάδου19:53Σόιμπλε: Άγνωστοι βεβήλωσαν τον τάφο του19:40Κρήτη: Υπάλληλος των φυλακών προσπαθούσε να “περάσει” κινητά σε κρατούμενους19:26“The 2Night Show”: Eυθυμιάδης και Modern Cinderella στην παρέα της Δευτέρας19:12Τουρκία: Προσπάθησε να βγάλει από την χώρα εκατοντάδες σκορπιούς και αράχνες18:59“Παγιδευμένοι” - Sneak preview: Η ομολογία και η αγωνία για τον Σταύρο (εικόνες)18:45Μητσοτάκης - Ερντογάν: Η μειονότητα στη Θράκη, η Μονή της Χώρας και η διαφωνία για τη Χαμάς (βίντεο)18:32Βραυρώνα: Το βρέφος γεννήθηκε ζωντανό 18:19Ολλανδία: Φιλοπαλαιστίνιοι διαδηλωτές έκαναν κατάληψη σε πανεπιστήμια (βίντεο)18:05Ο βασιλιάς Κάρολος παρέδωσε στρατιωτικό του τίτλο στον πρίγκιπα Γουίλιαμ17:53Μητσοτάκης - Ερντογάν: Οι κοινές δηλώσεις στην Άγκυρα (βίντεο)17:40
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο