LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 27 Ιουλίου 2023 09:03

Φωτιές - Μπλίνκεν: είμαστε στο πλευρό της Ελλάδας

Μήνυμα αλληλεγγύης του Υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ για τις δασικές πυρκαγιές στην χώρα μας.

Φωτιά - Κέρκυρα

Την αλληλεγγύη και τα «ειλικρινή συλλυπητήρια του» για την απώλεια των δύο πιλότων στην πτώση του Canadair εκφράζει ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν.

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του στο Χ (το πρώην Twitter), «εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στον ελληνικό λαό και στον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς χιλιάδες άνθρωποι εκκενώνονται λόγω των δασικών πυρκαγιών»..

«Η σκέψη μας είναι στις οικογένειες των δύο πιλότων που χάθηκαν και στους πυροσβέστες και εθελοντές που συνεχίζουν να δίνουν τη μάχη με τις φλόγες. Στεκόμαστε στο πλευρό της Ελλάδας», σημειώνει ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ.

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στη Ρόδο - Ελάφια: Γέννησε τον Νικήτα και μετά κάηκε ζωντανή (εικόνα)

Κασιδιάρης - Σπαρτιάτες: “Φωτιές” από την στήριξη Φλώρου για τον Δήμο Αθηναίων

Πτώση Canadair: Η Βουλή υιοθετεί το αγέννητο παιδί του Χρήστου Μουλά

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης - Ερντογάν: Η μειονότητα στη Θράκη, η Μονή της Χώρας και η διαφωνία για τη Χαμάς (βίντεο)Σήμερα 18:21 | Ειδήσεις

Τι είπαν στις κοινές τους δηλώσεις ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Βραυρώνα - Νεκρό βρέφος: τι ισχυρίστηκαν οι γονείς του (βίντεο)Σήμερα 20:19 | Ειδήσεις

Προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε η μητέρα του νεογέννητου που βρέθηκε νεκρό στη Βραυρώνα. Τι ισχυρίστηκε η ίδια αλλά και ο πατέρας του παιδιού.

Σκόπια - Σιλιάνοφσκα: "Έχω το δικαίωμα να λέω Μακεδονία"Σήμερα 16:32 | Ειδήσεις

Αμετανόητη δείχνει η νέα πρόεδρος Γκορτνάνα Σιλιάνοφσκα. Τι αναφέρει η νέα ανακοίνωση.

Δολοφονία Λυγγερίδη: Ο “Ρουμάνος” αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρουςΣήμερα 17:04 | Ειδήσεις

Ποιος είναι ο 36χρονος κατηγορούμενος για την δολοφονία Λυγγερίδη με το παρατσούκλι “Ρουμάνος”.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Αθήνα - Θεσσαλονίκη: Ολονύκτιες διαμαρτυρίες φοιτητών για την Παλαιστίνη (εικόνες)21:13Conference League - Χρυσοχοΐδης: Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη 21:00Επικοινωνία Τσίπρα - Ζάεφ για την Συμφωνία των Πρεσπών20:46Βραυρώνα - Νεκρό βρέφος: τι ισχυρίστηκαν οι γονείς του (βίντεο)20:33Δολοφονία Κυριακής Γρίβα: η επιστολή της μητέρας της στον δράστη (βίντεο)20:19Καιρός: βροχές, μπόρες και άνοδος θερμοκρασίας την Τρίτη20:06Έφυγε από τη ζωή η Αγγελική Γρηγοριάδου19:53Σόιμπλε: Άγνωστοι βεβήλωσαν τον τάφο του19:40Κρήτη: Υπάλληλος των φυλακών προσπαθούσε να “περάσει” κινητά σε κρατούμενους19:26“The 2Night Show”: Eυθυμιάδης και Modern Cinderella στην παρέα της Δευτέρας19:12Τουρκία: Προσπάθησε να βγάλει από την χώρα εκατοντάδες σκορπιούς και αράχνες18:59“Παγιδευμένοι” - Sneak preview: Η ομολογία και η αγωνία για τον Σταύρο (εικόνες)18:45Μητσοτάκης - Ερντογάν: Η μειονότητα στη Θράκη, η Μονή της Χώρας και η διαφωνία για τη Χαμάς (βίντεο)18:32Βραυρώνα: Το βρέφος γεννήθηκε ζωντανό 18:19Ολλανδία: Φιλοπαλαιστίνιοι διαδηλωτές έκαναν κατάληψη σε πανεπιστήμια (βίντεο)18:05Ο βασιλιάς Κάρολος παρέδωσε στρατιωτικό του τίτλο στον πρίγκιπα Γουίλιαμ17:53Μητσοτάκης - Ερντογάν: Οι κοινές δηλώσεις στην Άγκυρα (βίντεο)17:40Δολοφονία Λυγγερίδη: Ο “Ρουμάνος” αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους 17:26Γερμανία: “Εν δυνάμει εξτρεμιστικό” το κόμμα AfD με απόφαση δικαστηρίου17:12Σκόπια - Σιλιάνοφσκα: "Έχω το δικαίωμα να λέω Μακεδονία"16:59
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο