LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 27 Ιουλίου 2023 08:20 | Ανανέωση: 27 Ιουλίου 2023 08:18

Μουντιάλ Γυναικών: Οι ΗΠΑ κατόρθωσαν να μην χάσουν από την Ολλανδία

Σε ματς - θρίλερ εξελίχθηκε ο πρώτος αγώνας της ημέρας στο Μουντιάλ Γυναικών, που μεταδίδεται απο τον ΑΝΤ1 και το ANt1+

AP - ΗΠΑ - Ολλανδία

Ένα γκολ δεύτερο ημίχρονο από την Λίντσεϊ Χόραν επέτρεψε στις Ηνωμένες Πολιτείες να φτάσουν σε ισοπαλία 1-1 εναντίον της Ολλανδίας, σε έναν συναρπαστικό αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών στον 5ο όμιλο.

Ήταν μία...επανάληψη του τελικού του 2019, καθώς η Ολλανδία απόλαυσε την κυριαρχία στο πρώτο ημίχρονο πριν οι ΗΠΑ βρουν το δρόμο τους στο δεύτερο.

Η Ολλανδία «χτύπησε» πρώτη με ένα σουτ της μέσου Ζιλ Ρορντ στο 17ο λεπτό και οι ΗΠΑ πήγαν με μειονέκτημα στο ημίχρονο σε αγώνα Παγκοσμίου Κυπέλλου για πρώτη φορά από το 2011.


Η Χόραν απάντησε για τις τέσσερις φορές πρωταθλητές από ένα κόρνερ της Ρόουζ Λαβέλ στο 62ο λεπτό, όταν με μία κεφαλιά νίκησε την Ολλανδή τερματοφύλακα, Ντάφνε φαν Ντόμσελαρ.

Οι ΗΠΑ δεν είχαν φέρει ισοπαλία σε αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου από το 2015.

«Αν και δεν τελείωσε όπως θέλαμε να τελειώσει, σκέφτηκα ότι ήταν ένας καλός αγώνας για την ομάδα μας. Αυτό που είδατε στο δεύτερο ημίχρονο είναι αυτό που πρόκειται να δείτε στη συνέχεια ως βάση», δήλωσε ο προπονητής των ΗΠΑ Βλάτκο Αντόνοφσκι.

AP - ΗΠΑ - Ολλανδία

Οι ΗΠΑ παραμένουν στην κορυφή του 5ου ομίλου εξαιτίας της διαφοράς τερμάτων από την Ολλανδία, πριν τον αγώνα με την Πορτογαλία την επόμενη Τρίτη, αλλά η Ολλανδία θα είναι σίγουρη ότι θα διαγράψει αυτό το πλεονέκτημα όταν θα αντιμετωπίσει το Βιετνάμ την ίδια ημέρα.

«Αυτά τα παιχνίδια είναι μάχες από το πρώτο δευτερόλεπτο έως το τελευταίο... το μόνο που μπορείτε να πείτε είναι ότι το γυναικείο ποδόσφαιρο έχει εξελιχθεί πολύ. Πριν από τον αγώνα δεν ήθελα την ισοπαλία - θέλαμε να κερδίσουμε. Αλλά μετά το δεύτερο ημίχρονο, αυτό θέλαμε γιατί οι ΗΠΑ ήταν πολύ δυνατές», δήλωσε ο προπονητής της Ολλανδίας Άντριες Γιόνκερ.


Μέχρι και την Κυριακή 20 Αυγούστου ζούμε ξανά Μουντιάλ το καλοκαίρι, καθώς η μεγαλύτερη διοργάνωση ποδοσφαίρου γυναικών προβάλλεται αποκλειστικά στον ΑΝΤ1 και στο ΑΝΤ1+!

Για διαρκή ενημέρωση, εικόνες από τους αγώνες, ρεπορτάζ, αρθρογραφία και όλα όσα αφορούν το Μουντιάλ Γυναικών, πατήστε ΕΔΩ

Ειδήσεις σήμερα:

Πτώση Canadair: Η Βουλή υιοθετεί το αγέννητο παιδί του Χρήστου Μουλά

Φωτιά στη Ρόδο - Ελάφια: Γέννησε τον Νικήτα και μετά κάηκε ζωντανή (εικόνα)

Κασιδιάρης - Σπαρτιάτες: “Φωτιές” από την στήριξη Φλώρου για τον Δήμο Αθηναίων

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΦωτιά στο Μάτι: Έφεση κατά της δικαστικής απόφασης άσκησε η ΕισαγγελίαΣήμερα 12:43 | Ειδήσεις

Ποιος από τους κατηγηρούμενους στην πρώτη δίκη είναι ο μόνος που εξαιρέθηκε από την έφεση και γιατί 

Γάζα: Σφοδροί βομβαρδισμοί στον θύλακα, “τελευταία ευκαιρία” στο ΚάιροΣήμερα 09:03 | Ειδήσεις

Ο ΟΗΕ ανακοίνωσε ότι δεν διαθέτει αποθέματα καυσίμων για τις ανθρωπιστικές επιχειρήσεις στη Γάζα και κάλεσε το Ισραήλ να ανοίξει αμέσως δύο σημεία διέλευσης.

Τουρκία: Προκαλεί με NAVTEX στο ΑιγαίοΣήμερα 12:10 | Ειδήσεις

Λίγες ημέρες πριν από την συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν στην Άγκυρα η Τουρκία προχωρά σε ακόμα μία προκλητική κίνηση, δεσμεύοντας με NAVTEX, περιοχές του Αιγαίου. 

Αφρικανική σκόνη: Οδηγίες προστασίας για την νέα έξαρση του φαινομένουΣήμερα 14:39 | Ειδήσεις

Τι συστήνει το Υπουργείο Υγείας, για την προστασία των πολιτών από το νέο κύμα αφρικανικής σκόνης που αναμένεται να πλήξει την χώρα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μεσαρά: Απανωτά περιστατικά ξυλοδαρμών – Ένα άτομο στο νοσοκομείο 16:30ΟΣΕ: Εγκρίθηκε η συντήρηση του συστήματος ραδιοεπικοινωνίας GSM-R 16:17Rapid test δωρεάν την Πέμπτη σε 168 σημεία16:04Τροχαίο δυστύχημα στη Βούλα: έκκληση για τον εντοπισμό του οδηγού που εγκατέλειψε γυναίκα15:50Πετρούπολη - Απόπειρα ανθρωποκτονίας: Συνελέφθη στην Γαλλία ο δράστης 15:36Γκιστάβ Φλομπέρ: Ο συγγραφέας της “Μαντάμ Μποβαρύ”15:22Διαδικτυακή απάτη… made in China: Fake e-shop εξαπάτησε 800000 καταναλωτές15:09Πετρέλαιο: “Βουτιά” στις διεθνείς τιμές14:55Αφρικανική σκόνη: Οδηγίες προστασίας για την νέα έξαρση του φαινομένου14:42Φωκίδα: Αυτοκίνητο παρέσυρε μηχανή - Νεκρός ο αναβάτης14:28“Ψυχοκόρες” - Sneak preview: εκδίκηση και συγκρούσεις στο επεισόδιο της Τετάρτης (εικόνες)14:14Σάμος: Προφυλακιστέα η 49χρονη πατροκτόνος14:00Σύνταγμα: Βίντεο από τα επεισόδια στην διαδήλωση ενάντια στον πόλεμο στη Γάζα13:47“Ναυάγιο” – Ζάκυνθος: Κλειστή η διάσημη παραλία και το 202413:33Πιερρακάκης - Πάπας: Συνάντηση στο Βατικανό (εικόνες)13:20Μητσοτάκης για Μονή της Χώρας: Παντελώς αχρείαστη η μετατροπή της σε τζαμί (εικόνες)13:08Τουρκία: Προκαλεί με NAVTEX στο Αιγαίο12:55Φωτιά στο Μάτι: Έφεση κατά της δικαστικής απόφασης άσκησε η Εισαγγελία12:42Δημήτρης Κόκοτας: Η Ματίνα Παγώνη για την εξέλιξη της υγείας του (βίντεο)12:28“Ο Πρώτος από εμάς”: Χωρισμοί και ανατροπές στο νέο επεισόδιο (εικόνες)12:15
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο