LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 25 Ιουλίου 2023 20:02 | Ανανέωση: 25 Ιουλίου 2023 19:59

ΛεΜπρον Τζέιμς: Ο γιός του έπαθε καρδιακή προσβολή στην προπόνηση

Δύσκολες ώρες για τον «Βασιλιά» του ΝΒΑ και την οικογένεια του. Ο 18χρονος Μπρόνι κατέρρευσε την ώρα της προπόνησης και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου εισήχθη σε ΜΕΘ.

Λεμπρόν Τζέιμς - Μπρόνι Τζέιμς

Τις δυσκολότερες ώρες της ζωής του περνάει ο ΛεΜπρον Τζέιμς, καθώς ο γιος του Μπρόνι υπέστη καρδιακή προσβολή εν ώρα προπόνησης.

Το γεγονός συνέβη χθες και επιβεβαιώθηκε πριν από λίγο, με την ανακοίνωση της οικογένειας να είναι καθησυχαστική, καθώς τονίζει ότι η κατάσταση του 18χρονου είναι σταθερή και έχει εξέλθει από την εντατική.

«Χθες, ενόσω προπονείτο, ο Μπρόνι Τζέιμς υπέστη καρδιακή προσβολή. Ιατρικό επιτελείο μπόρεσε να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες και να διακομίσει τον Μπρόνι στο νοσοκομείο. Τώρα είναι σε σταθερή κατάσταση και δεν βρίσκεται πλέον στη ΜΕΘ. Ζητάμε σεβασμό και ιδιωτικότητα για την οικογένεια Τζέιμς και θα ενημερώσουμε τα ΜΜΕ όταν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες.

Ο ΛεΜπρον και η Σαβάνα θέλουν να στείλουν δημόσια τις βαθύτατες ευχαριστίες τους στο ιατρικό και προπονητικό προσωπικό του USC για την απίστευτη δουλειά τους και την αφοσίωσή τους στην ασφάλεια των αθλητών» αναφέρει η δήλωση της οικογένειας.

Ειδήσεις σήμερα:

Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Μια ζωή προσφοράς στα παιδιά και στον ευάλωτο συνάνθρωπο (εικόνες)

Έκρηξη στην Τεκτονική Στοά: συνελήφθη ένας άνδρας

Bloomberg – κλιματική αλλαγή: Η Αθήνα κινδυνεύει να μετατραπεί σε έρημο

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΟΠΕΚΑ: Την Μεγάλη Τρίτη πληρώνονται 18 επιδόματα12:29Πέθανε ο Στράτος Σεφτελής12:15Κρήτη: Βράχος αποκολλήθηκε κι έπεσε σε αυτοκίνητο με 3 επιβάτες12:02“Αρένα”: Πάσχα Ορθόδοξων και Καθολικών σε Σύρο, Τήνο, Κέρκυρα11:48Σιδηροδρομικό δίκτυο: 15 παρεμβάσεις για τη μεταρρύθμιση και τον εκσυγχρονισμό του 11:35Μπάιντεν για Τραμπ: Έχω για αντίπαλο ένα ανήλικο παιδί11:21Μπάγερν Μονάχου – Κέιν: Ο “χρυσός” ειδικός όρος στο συμβόλαιο του11:07Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε διαμέρισμα, νοσηλεύονται με εγκαύματα πυροσβέστης και ένοικος10:54Τροχαίο δυστύχημα στη Λέσβο10:40Μητσοτάκης στα social media: Η αποχή από τις Ευρωεκλογές δεν είναι απάντηση10:27“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε για όλους (εικόνες)10:13Άλφρεντ Χίτσκοκ: Ο ιστορικός σκηνοθέτης “μετρ του σασπένς”10:00Θεσσαλονίκη: Δολώματα πωλούνται 24/7 σε… αυτόματο πωλητή (εικόνες)09:47Πιρς Μπρόσναν: Επιστρέφει ως κατάσκοπος σε θρίλερ09:33Βόλος: Άγνωστοι βεβήλωσαν το Μητροπολιτικό Ναό (εικόνες)09:20Τιμολόγια ρεύματος: Σταθεροποίηση των τιμών αναμένεται τον Μάιο09:06Θεσσαλονίκη: Πυρκαγιά σε νυχτερινό κέντρο στα Λαδάδικα (βίντεο)08:53Δολοφονία Λυγγερίδη: Συνεχίζονται οι απολογίες των συλληφθέντων08:39Υπόθεση Καλλιάνου – Παγώνη: Δεν μπορούν να μπαίνουν σε ΜΕΘ όλοι οι ασθενείς08:25Επιστολική ψήφος: Τελειώνει η προθεσμία συμεμτοχής08:12
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο