LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 21 Ιουλίου 2023 13:55

ECL - Άρης: Ο αντίπαλος του στον β΄ προκριματικό γύρο

Μετα τους δεύτερους αγώνες του πρώτου προκριματικού γύρου του Europa Conference League αναδείχθηκε η ομάδα που θα αντιμετωπίσουν οι Θεσσαλονικείς.

Άρης - Εθνικός Αχνας

Η Αραράτ-Αρμένια θα είναι εντέλει ο αντίπαλος του Άρη στον β’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League, καθώς στην συγκλονιστική ρεβάνς της πρώτης φάσης της διοργάνωσης, κατάφερε να «λυγίσει» στο Ελμπασάν την αλβανική Εγκνάτια με 4-2 στα πέναλτι, μετά από ματς «θρίλερ» που έληξε 2-2 στην κανονική διάρκεια και 4-4 στην παράταση!

Με το σκορ του πρώτου αγώνα στην Αρμενία στο 1-1, η Εγκνάτια προηγήθηκε δύο φορές στο δεύτερο ματς με τα γκολ των Μαδέιρος (4’) και Κάσα (36’), όμως η Αραράτ-Αρμένια είχε ισάριθμες «απαντήσεις» με τα τέρματα των Εζά (17’) και Καστανέιρα (58’).

Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση, όπου οι γηπεδούχοι έκαναν το 3-2 στο 108’ με τον Ντουαμενά. Η ομάδα απ’ την Αρμενία, ωστόσο, δεν είχε πει την τελευταία... λέξη της και με δύο γκολ απ’ τους Γιένε (110’) και Μπουένο (114’) έφερε τα... πάνω-κάτω. Κι ενώ όλα έδειχναν πως θα «καθάριζαν» οι Αρμένιοι, ήρθε ο Ντουαμενά στο 120’+3’ για να ισοφαρίσει σε 4-4 και να στείλει το παιχνίδι στα πέναλτι.

Εκεί οι παίκτες της Αραράτ-Αρμένια ήταν απόλυτα ψύχραιμοι από την «άσπρη» βούλα (σκόραραν οι Αλεμάο, Σερομπιάν Καστανέιρα, Γιένε), την ώρα που η Εγκνάτια αστόχησε σε δύο εκτελέσεις (Ζεϊνουλάι, Καμπουφί) με την πρόκριση να γέρνει οριστικά υπέρ της αρμενικής ομάδας.

Ο πρώτος αγώνας του Άρη με την Αραράτ-Αρμένια θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιουλίου στο «FFA Academy Stadium» του Γερεβάν, ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 3 Αυγούστου (21:15) στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Εν τω μεταξύ, αΑποδοτικός, κατά διαστήματα, ο Αρης επικράτησε την Πέμπτη, στο «Κλεάνθης Βικελίδης», σε φιλικό επίπεδο, επί του Εθνικού Αχνας με 3-1. Παιχνίδι που αποτέλεσε το τελευταίο τεστ για τους «κιτρινόμαυρους» πριν από την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεών τους για τη νέα σεζόν και στιγματίστηκε από τον τραυματισμό του Γιακούμπ Μπράμπετς.

Ειδήσεις σήμερα:

Μοίρα Αλεξιπτωτιστών: υπαξιωματικός φέρεται να άνοιξε πυρ μέσα στην μονάδα

Τέξας: Ζευγάρι βίαζε 18χρονη επί εβδομάδες – Την κρατούσαν όμηρο και δεμένη στο κρεβάτι

Γυναικοκτονία - Αυλίδα: “Την σκότωσα γιατί δεν πέρναγα καλά μαζί της”

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΘάνατος Ραϊσί: Η κηδεία, το εθνικό πένθος και ο διάδοχος (εικόνες)Σήμερα 08:52 | Ειδήσεις

Στο Ιράν συγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκαν σε διάφορες πόλεις για να αποτίσουν φόρο τιμής στον Ραϊσί, ο οποίος σκοτώθηκε μαζί με οκτώ άλλους ανθρώπους που επέβαιναν στο ίδιο ελικόπτερο.

Κιλκίς: Κτηνοτρόφος πυροβόλησε και σκότωσε 45χρονο μέσα στην μονάδα τουΣήμερα 10:04 | Ειδήσεις

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, λίγο πριν τις 11 το βράδυ, ο 45χρονος μετέβη μαζί με άλλα άτομα στην κτηνοτροφική μονάδα που ανήκει στον 54χρονο άνδρα. 

Γεωργιάδης - Κασσελάκης: Ο “μάπας”, η αναδίπλωση και η αντεπίθεσηΣήμερα 11:38 | Ειδήσεις

Ο χαρακτηρισμός του Άδ. Γεωργιάδη που «άναψε» φωτιές και προκάλεσε αντιδράσεις απο΄τον Στέφανο Κασσελάκη και τον ΣΥΡΙΖΑ, οδηγώντας τον Υπ. Υγείας σε αναδίπλωση και... αντεπίθεση.

Ναυάγιο στην Πύλο: Ένταση πριν από την έναρξη της δίκης (εικόνες)Σήμερα 09:08 | Ειδήσεις

Τεταμένο το κλίμα έξω από το δικαστικό μέγαρο της Καλαμάτας. Συμπλοκές μεταξύ διαδηλωτών και ΜΑΤ. Πολλά διεθνή μέσα ενημέρωσης καλύπτουν την διαδικασία.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γεωργιάδης - Κασσελάκης: Ο “μάπας”, η αναδίπλωση και η αντεπίθεση12:10Λίβερπουλ: Ο Σλοτ έγινε “αφεντικό” στον πάγκο της ομάδας11:57Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Εμπαπέ και το αποχαιρετιστήριο δείπνο 11:43Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Οι ευχές του Πρωθυπουργού στον γιο του για την ονομαστική του εορτή11:30Θεσσαλονίκη: Έπεσε σκαλωσιά από τον πρώτο όροφο και τραυμάτισε περαστικούς11:16Θάνατος Ραϊσί - Τουρκία: Εθνικό πένθος για τον θάνατο του προέδρου του Ιράν 11:02ΔΕΗ: Ισχυρά αποτελέσματα το α’ τριμήνο 202410:48Ενδοοικογενειακή βία: Εκατοντάδες συλλήψεις σε μια εβδομάδα10:35Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκε διάρρηξη κοσμηματοπωλείου στη Χαριλάου10:22Κιλκίς: Κτηνοτρόφος πυροβόλησε και σκότωσε 45χρονο μέσα στην μονάδα του10:08Μετά τον Ραϊσί... τί;09:55ΗΠΑ: 17χρονος ράπερ αυτοπυροβολήθηκε σε ζωντανή μετάδοση (βίντεο)09:44Ναυάγιο στην Πύλο: Ένταση πριν από την έναρξη της δίκης (εικόνες)09:30Θάνατος Ραϊσί: Η κηδεία, το εθνικό πένθος και ο διάδοχος (εικόνες) 09:17Επιστολική ψήφος - Μπαλέρμπας για Ευρωεκλογές: Έχουν ήδη ψηφίσει 14950 Έλληνες (βίντεο) 09:04Χίος: Γνώρισε ξαφνικά τον δότη μυελού των οστών που της “έδωσε ζωή” (βίντεο)08:50Ιράν - Ραϊσί: Η στιγμή που οι διασώστες βρίσκουν τα συντρίμμια του ελικοπτέρου και κλαίνε (βίντεο)08:37Μπάιντεν για Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο: Στην Γάζα δεν γίνεται γενοκτονία 08:24Γυναικοκτονία στο Μενίδι: “Ο δράστης δεν είχε αποδεχθεί τον χωρισμό του με το θύμα”08:10ΕΟΔΥ: Rapid test δωρεάν την Τρίτη σε 170 σημεία07:57
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο