LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 21 Ιουλίου 2023 12:09 | Ανανέωση: 21 Ιουλίου 2023 12:05

Γυναικοκτονία - Αυλίδα: “Την σκότωσα γιατί δεν πέρναγα καλά μαζί της”

Εκτέλεσε την σύζυγο του, ενώ βρισκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού τους. Σοκ προκαλεί η κυνική ομολογία του δράστη.

Περιπολικό - πρωί 

(ειικόνα αρχείου)

«Δεν πέρναγα καλά μαζί της. Υπήρχαν θέματα και τελικά έφθασε ο κόμπος στο χτένι». Με αυτά τα λόγια προσπάθησε να δικαιολογήσει την πράξη του ο 88χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία της 84χρονης συζύγου του στη Χαλκίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr από αστυνομικές πηγές, ο ηλικιωμένος δεν έδωσε σαφείς εξηγήσεις ως προς το κίνητρο της δολοφονίας, παρά δήλωσε πως μεταξύ αυτού και της συζύγου του υπήρχαν προβλήματα που τελικά τον οδήγησαν στο έγκλημα.

Η τραγική ιστορία εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης σε περιοχή της Χαλκίδας όταν ο 88χρονος πήρε τη κυνηγετική του καραμπίνα και πυροβόλησε στο κεφάλι την 84χρονη, τραυματίζοντάς την θανάσιμα, ενώ βρισκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού τους. 

Την γυναίκα βρήκε νεκρή, με πεσμένο το κεφάλι της σε ένα τραπέζι ο γιός του ζευγαριού.

Στο σημείο έσπευσαν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. τα οποία εντόπισαν το όπλο του εγκλήματος, το οποίο κατείχε νόμιμα ο δράστης.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο ηλικιωμένος δεν αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και φέρεται να ενήργησε με καθαρό μυαλό.

Ειδήσεις σήμερα:

Τέξας: Ζευγάρι βίαζε 18χρονη επί εβδομάδες – Την κρατούσαν όμηρο και δεμένη στο κρεβάτι

“The Rock” - Ντουέιν Τζόνσον: Θα πάρει την μεγαλύτερη αμοιβή ηθοποιού για μια ταινία

Μοίρα Αλεξιπτωτιστών: υπαξιωματικός φέρεται να άνοιξε πυρ μέσα στην μονάδα

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Χανιά: Συλλήψεις για όπλα και βεγγαλικά (εικόνες)16:52Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο “κοντός”16:38Κυριακή των Βαΐων: Έθιμα και παραδόσεις16:25Τούρκοι αναλυτές: Τριγμοί μεταξύ Ερντογάν και Μπαχτσελι;16:12ΕΛΑΣ: Ανήλικοι διακινούσαν ναρκωτικά σε Ψυχικό, Παπάγου, Χαλάνδρι15:58Μεγάλη Δευτέρα – καιρός: Τοπικές βροχές και βοριάδες15:44Πέλλα: Συνελήφθη κρύβοντας λάδι αμφιβόλου ποιότητας 15:30Ρωσία: Συνελήφθη δημοσιογράφος επειδή συνεργαζόταν με τον Ναβάλνι15:16Κρήτη: Συνελήφθη με εκατοντάδες κροτίδες15:02Τούρκος ιστορικός: Η Αγία Σοφία δεν κάνει για ναμάζι14:48ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο “χάρτης πληρωμών” μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη14:34Πρόεδρος Παλαιστίνης: Μόνο οι ΗΠΑ μπορούν να σταματήσουν την επίθεση του Ισραήλ14:20“Peaky Blinders”: Πότε ξεκινάνε τα γυρίσματα της ταινίας14:06Υπουργικό Συμβούλιο: Τα θέματα της συνεδρίασης13:52Βρούτσης: Καμιά ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές13:38Μυστική συνάντηση Γεραπετρίτη - Φιντάν στο Λονδίνο13:24Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: Οι προβλέψεις της εβδομάδας (βίντεο)13:10Θεσσαλονίκη: 40χρονη κατήγγειλε τον σύντροφό της ότι την ανάγκαζε να εκδίδεται και την κακοποιούσε12:56“Ψυχοκόρες”: Νέα επεισόδια την Μεγάλη Εβδομάδα (εικόνες)12:42ΟΠΕΚΑ: Την Μεγάλη Τρίτη πληρώνονται 18 επιδόματα12:29
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο