LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΟικονομίαΔημοσίευση: 20 Ιουλίου 2023 11:25

Ακρίβεια - Σκρέκας για σχολικά είδη: πλαφόν στο περιθώριο κέρδους

Τι δήλωσε ο Υπ. Ανάπτυξης για τις ρυθμίσεις του νομοσχεδίου, που μεταξύ άλλων προβλέπει μέτρα στήριξης ύψους 4,4 δις ευρώ σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

σχολικά είδη

Ο Υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας, σε δήλωση του για τις διατάξεις του Υπουργείου Ανάπτυξης που κατατέθηκαν στο Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Οικονομικών με τίτλο «Ενίσχυση του εισοδήματος των μισθωτών, των νέων, της οικογένειας και της εργασίας - συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις» στο οποίο υπάρχουν μέτρα στήριξης ύψους 4,4 δις ευρώ προς κατηγορίες πολιτών και επιχειρήσεων, αναφέρει «Δυναμώνουμε το τείχος προστασίας για την ελληνική οικογένεια που δοκιμάζεται από την ακρίβεια και τον εισαγόμενο πληθωρισμό. Παρατείνουμε μέχρι το τέλος του 2023 δύο σημαντικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης της Ν.Δ.: το «Καλάθι του Νοικοκυριού», που έφερε απτά αποτελέσματα, και την επιβολή πλαφόν στο περιθώριο μικτού κέρδους, σε σημαντικά για το καλάθι της ελληνικής οικογένειας προϊόντα».

«Επιπλέον, για πρώτη φορά, εντάσσουμε στη σχετική διάταξη και τα σχολικά είδη, διευρύνοντας την κάλυψη ιδιαιτέρως σημαντικών αναγκών για τις οικογένειες», επισημαίνει ο Υπ. Ανάπτυξης σχετικά με την νέα ρύθμιση για τα σχολικά είδη.

Καταλήγοντας, ο κ. Σκρέκας αναφέρει ότι «Η Κυβέρνηση συνεχίζει με σχέδιο και αποφασιστικότητα τη μάχη κατά της ακρίβειας και των φαινόμενων αθέμιτης κερδοφορίας, προς όφελος των οικογενειακών προϋπολογισμών».

Ειδήσεις σήμερα:

Ρωσία - Δολοφονία 15χρονης: την βίασαν, της έριξαν καυστικό υγρό και την πέταξαν σε γραμμές τρένου (εικόνες)

Ψήφος αποδήμων - Κεραμέως: άρση περιορισμών και περισσότερα εκλογικά τμήματα (βίντεο)

Γερμανία - Βερολίνο: Λιοντάρι κυκλοφορεί ελεύθερο στους δρόμους (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης – Συμφωνία των Πρεσπών: Αυστηρό μήνυμα στην ηγεσία της Βόρειας ΜακεδονίαςΣήμερα 16:58 | Ειδήσεις

Ο Πρωθυπουργός, εξέφρασε την αποδοκιμασία του για το «κλίμα της πόλωσης, της τοξικότητας και των απίστευτων ψεμάτων που διακινούνται σήμερα στο πολιτικό διάλογο».

Πορνογραφία ανηλίκων - Αττική: Κατείχε βίντεο και φωτογραφίες κακοποίησης παιδιώνΣήμερα 19:38 | Ειδήσεις

Τι βρέθηκε στην κατοχή του 52χρονου μετά από έρευνα της ΕΛΑΣ.

Θεσσαλονίκη: Δωρεά οργάνων από την οικογένεια άνδρα που παρασύρθηκε σε τροχαίοΣήμερα 18:52 | Ειδήσεις

Ο άτυχος άνδρας που νοσηλευόταν στο "Παπανικολάου" έχασε την "μάχη" με την ζωή, μετά από τροχαίο δυστύχημα.

Αρπαγή παιδιών - Ίλιον: Επέστρεψαν στην δομή τα 4 αδελφάκιαΣήμερα 16:23 | Ειδήσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα παρέδωσε τα παιδιά στις αρχές, οι οποίες στην συνέχεια τα επέστρεψαν στην δομή από όπου είχαν απηχθεί.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Παγιδευμένοι”: Η δολοφονία του Σταύρου και οι νέες απειλές (εικόνες)20:24ΟΣΕ: Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για 8 στελέχη θυγατρικών20:11Πορνογραφία ανηλίκων - Αττική: Κατείχε βίντεο και φωτογραφίες κακοποίησης παιδιών19:56“Ψυχοκόρες”: Τα νέα επεισόδια είναι συγκλονιστικά (βίντεο)19:41Θεσσαλονίκη: Δωρεά οργάνων από την οικογένεια άνδρα που παρασύρθηκε σε τροχαίο19:27Ρωσία: Φωτιά σε αεροδρόμιο στην πόλη Μινεράλνιε Βόντι (εικόνες)19:12Ιράν: 250 συλλήψεις για σατανισμό – Τρεις Ευρωπαίοι ανάμεσά τους18:58Καιρός - Σάββατο: Σκόνη, λασποβροχές και άνοδος θερμοκρασίας18:44Τουρκία: Αμνηστία σε φυλακισμένους στρατηγούς “παλιού” πραξικοπήματος18:31Missing Alert: Συναγερμός για την εξαφάνιση 51χρονου18:17Ουκρανία: Νόμος του κράτους η επιστράτευση των κατάδικων18:04ΕΑΔ – Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα: Όργιο παρατυπιών σε κοινότητα της Αττικής17:50Κρήτη: Για βιασμό τουρίστριας κατηγορείται 21χρονος στρατιώτης17:37Youth Pass 2024: Πάνω από 145000 οι δικαιούχοι – Πού μπορούν να αξιοποιήσουν την ενίσχυση17:23Μητσοτάκης – Συμφωνία των Πρεσπών: Αυστηρό μήνυμα στην ηγεσία της Βόρειας Μακεδονίας17:10Κύπρος: Ναυτιλιακή με έδρα την Λεμεσό θα διαχειρίζεται τουρκικά πλοία16:57Ανδρουλάκης: Νίκη για το ΠΑΣΟΚ είναι η ευημερία του ελληνικού λαού16:43Αρπαγή παιδιών - Ίλιον: Επέστρεψαν στην δομή τα 4 αδελφάκια16:29Ηλεία – Καταγγελία: Εκπαιδευτικός παρενοχλούσε μαθήτριά του16:15Δένδιας: Η Βόρεια Μακεδονία είναι ποντίκι που βρυχάται - Η απειλή προέρχεται από αλλού16:01
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο