LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 19 Ιουλίου 2023 20:37

Φωτιά στην Τανάγρα

Νέο μέτωπο πυρκαγιάς στην Τανάγρα. Επίγειες και εναέριες δυνάμεις στο σημείο.

δασική πυρκαγιά - φωτιά - κατάσβεση - πυροσβεστική

Με τα μέτωπα των πυρκαγιών σε Δερβενοχώρια, Λακωνία και Ρόδο να συνεχίζουν, μία νέα πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Τετάρτης στην περιοχή της Τανάγρας. 

Η φωτιά σύμφωνα με πληροφορίες, καίει σε δασική έκταση και στο σημείο επιχειρούν 10 οχήματα, 20 πυροσβέστες και 1 ελικόπτερο, το οποίο θα μπορεί να συνδράμει μέχρι την δύση του ηλίου.

66 δασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο

Συνολικά, όπως ανέφερε στην ενημέρωσή του ο Εκπρόσωπος του Πυροσβεστικού Σώματος, το τελευταίο εικοσιτετράωρο έχουν εκδηλωθεί 66 πυρκαγιές οι περισσότερες, από τις οποίες, αντιμετωπίστηκαν άμεσα στο αρχικό τους στάδιο.

Όπως έγινε γνωστό, νωρίτερα, από την Πυροσβεστική άμεσα ελέγχθηκαν οι δασικές πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν:

  • στην Πτελέα, του δήμου Παρανεστίου Δράμας, όπου επιχειρούν 13 πυροσβέστες με 5 οχήματα, ενώ επιχείρησαν 2 αεροσκάφη
  • στην Ασωπία Βοιωτίας, όπου επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 10 οχήματα, ενώ επιχείρησε 1 ελικόπτερο
  • στην Υάμεια Μεσσηνίας, όπου επιχειρούν 14 πυροσβέστες με 7 οχήματα, ενώ επιχείρησαν 2 αεροσκάφη

Στις παραπάνω πυρκαγιές, συνδρομή παρέχουν εθελοντές πυροσβέστες, υδροφόρες και μηχανήματα έργου Ο.Τ.Α.

Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο στην Έδεσσα: 16χρονος και 19χρονος ανάμεσα στους 5 νεκρούς (εικόνες)

Ασέλγεια: Καταγγελία 8χρονης για τον παππού της

Χανιά - Πτώμα σε σκουπίδια: θρίλερ με τον εντοπισμό και άλλων μελών (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΠέλλα – bullying: Αμετανόητοι οι “νταήδες” που τρομοκρατούν συμμαθητές τουςΣήμερα 07:48 | Ειδήσεις

«Όλα γίνονται με την ανοχή του σχολείου», καταγγέλλει μητέρα μαθήτριας. Δέχομαι απειλητικά και υβριστικά μηνύματα, δήλωσε ο δικηγόρος των θυμάτων.

Γάζα: Σφοδροί βομβαρδισμοί στον θύλακα, “τελευταία ευκαιρία” στο ΚάιροΣήμερα 09:03 | Ειδήσεις

Ο ΟΗΕ ανακοίνωσε ότι δεν διαθέτει αποθέματα καυσίμων για τις ανθρωπιστικές επιχειρήσεις στη Γάζα και κάλεσε το Ισραήλ να ανοίξει αμέσως δύο σημεία διέλευσης.

Πειραιάς: Κινηματογραφικό ριφιφί σε εταιρεία εμπορίας χρυσού (βίντεο)Σήμερα 08:46 | Ειδήσεις

Οι άγνωστοι δράστες εκμεταλλευθήκαν το γεγονός ότι το κατάστημα ήταν κλειστό λόγω της αργίας του Πάσχα. Πως παραβίασαν την εταιρεία. 

Στόρμι Ντάνιελς για Τραμπ: Ντρέπομαι που δεν μπόρεσα να το σταματήσω, να πω όχιΣήμερα 09:26 | Ειδήσεις

Η πρώην πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών, Στόρμι Ντάνιελς, κατέθεσε εχθές στο δικαστήριο της Νέας Υόρκης ενώπιον του Ντόναλντ Τραμπ, στην ποινική δίκη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ.


 


 




Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Ο Πρώτος από εμάς”: Χωρισμοί και ανατροπές στο νέο επεισόδιο (εικόνες)12:15“Ναυάγιο” – Ζάκυνθος: Παραμένει κλειστό και φέτος12:02Πύργος: Χτύπησε την έγκυο πρώην σύζυγό του11:49Κωνσταντινούπολη: Boeing προσγειώθηκε με την “κοιλιά” αφού δεν άνοιξαν οι τροχοί (εικόνες)11:35Γάζα - Φοιτητές: Εξαπλώνεται στα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια το κύμα αντιπολεμικών κινητοποιήσεων11:21Γαλλία: Η Ολυμπιακή Φλόγα φτάνει στη Μασσαλία (βίντεο)11:07Ζωγράφου: “Πιάστηκαν” με 80 κιλά κάνναβης (εικόνες)10:54Τρίκαλα: Έπαθε ανακοπή και καρφώθηκε σε κολώνα10:41Κορονοϊός: Η AstraZeneca αποσύρει το εμβόλιο10:27Ηράκλειο: Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του Γάλλου που παρέσυρε κι εγκατέλειψε παιδάκι10:13Γάζα: Σφοδροί βομβαρδισμοί στον θύλακα, “τελευταία ευκαιρία” στο Κάιρο10:00Ευρωεκλογές 2024 – Λατινοπούλου: Η Ελλάδα και η Ευρώπη ισλαμοποιούνται09:46Στόρμι Ντάνιελς για Τραμπ: Ντρέπομαι που δεν μπόρεσα να το σταματήσω, να πω όχι09:33Κλιματική κρίση: Ρεκόρ ζέστης τον Απρίλιο09:19Παναθηναϊκός: Ο Κέντρικ Ναν ανανέωσε με το “τριφύλλι”09:06Πειραιάς: Κινηματογραφικό ριφιφί σε εταιρεία εμπορίας χρυσού (βίντεο)08:52ΑΑΔΕ: Πόσοι πιάστηκαν στη “δαγκάνα” των τεκμηρίων08:38Λαμία: Αυτοκίνητο παρέσυρε 7χρονο κοριτσάκι08:25“Πέφτει η νύχτα με ΡΥΘΜΟ”: Η Πέγκυ Ζήνα συναντά τη Μελίνα Ασλανίδου08:11Πέλλα – bullying: Αμετανόητοι οι “νταήδες” που τρομοκρατούν συμμαθητές τους07:58
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο