LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /Τεχνολογία - ΕπιστήμηΔημοσίευση: 19 Ιουλίου 2023 07:37

Σεισμός στο Ελ Σαλβαδόρ έγινε αισθητός σε γειτονικές χώρες (βίντεο)

Ισχυρότατη ήταν η σεισμική δόνηση που σημειώθηκε τη νύχτα της Τρίτης στο Ελ Σαλβαδόρ.

Ελ Σαβαδόρ - σεισμός 6.5 ρίχτερ

Σεισμική δόνηση 6,5 βαθμών σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στα ανοικτά των ακτών του Ελ Σαλβαδόρ στον Ειρηνικό Ωκεανό, με το εστιακό βάθος της να φθάνει σχεδόν τα 70 χιλιόμετρα, σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωλογικών μελετών (USGS)· πληροφορίες από την περιοχή της κεντρικής Αμερικής αναφέρουν πως έγινε αισθητή σε αρκετά κράτη.

Πάντως μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα ή σοβαρές υλικές ζημιές στο ίδιο το Σαλβαδόρ, ενώ δεν εκτιμάται πως υπάρχει κίνδυνος να προκληθεί τσουνάμι, σύμφωνα με το σαλβαδοριανό υπουργείο Περιβάλλοντος.

Σύμφωνα με τον Σαλβαδόρ Τσακόν, μέλος του σαλβαδοριανού κοινοβουλίου, οι Αρχές κάνουν ελέγχους στην παραθαλάσσια πόλη Λα Λιμπερτάδ, κοντά στην πρωτεύουσα της χώρας Σαν Σαλβαδόρ, πάντως ούτε ο δήμος αυτός έχει ανακοινώσει θύματα ή ζημιές σε αυτό το στάδιο.

Ο σεισμός έγινε αισθητός στη Νικαράγουα, στην Ονδούρα, στη Γουατεμάλα και στο Μπελίζ, σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης και δημοσιογράφους του πρακτορείου ειδήσεων Ρόιτερς στα κράτη αυτά.

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιές: Μαίνονται οι εστίες στη Δυτική Αττική

Καύσωνας “Cleon” - Τετάρτη με βοριάδες και άνοδο θερμοκρασίας

Φωτιά στη Δυτική Αττική: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω πυρκαγιάς

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΈξοδος εκδρομέων: Κίνηση και ουρές στα διόδια της ΑττικήςΣήμερα 13:53 | Ειδήσεις

Καθυστερήσεις στα διόδια εξόδου από την Αττική. Γεμάτα φεύγουν τα πλοία από τον Πειραιά και τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ από Κηφισό και Λιόσια.

Αργοσαρωνικός: Προβλήματα στα δρομολόγια των πλοίων λόγω ανέμωνΣήμερα 13:05 | Ειδήσεις

Τα δρομολόγια που ακυρώθηκαν λόγω της ενίσχυσης των ανέμων στα πελάγη.

ΒΟΑΚ - Τροχαίο: Θρήνος για την 26χρονη Μαρίνα που άφησε ορφανό το αγοράκι της (εικόνες)Σήμερα 10:09 | Τοπικά Νέα

"Τελευταίο αντίο" λένε συγγενείς και φίλοι στην συνεπιβάτιδα της μηχανής, που έχασε την ζωή της, σε τροχαίο, στον ΒΟΑΚ. Πως συνέβη η τραγωδία. 

Τροχαίο στην Βούλα: Δύο μηχανές παρέσυραν την γυναίκα - Την εγκατέλειψε ο ένας οδηγόςΣήμερα 07:29 | Ειδήσεις

Αναζητείται ο οδηγός της πρώτης μηχανής που χτύπησε την άτυχη γυναίκα, η οποία υπέκυψε στα τραύματα της, αφού χτυπήθηκε και από δεύτερη μοτοσικλέτα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Έξοδος εκδρομέων: Κίνηση και ουρές στα διόδια της Αττικής14:08Δάγκειος πυρετός: “Καμπανάκι” του ΕΟΔΥ για κρούσματα13:54Η Κίνα στέλνει διαστημόπλοιο στη σκοτεινή πλευρά της Σελήνης (εικόνες)13:41Επιτάφιος: “Έργα τέχνης”σε κάθε γωνιά της Ελλάδας (εικόνες)13:27Αργοσαρωνικός: Προβλήματα στα δρομολόγια των πλοίων λόγω ανέμων13:12Ναυσικά Γκράτσιου: “Έφυγε” από τη ζωή η δημοσιογράφος12:59Θεσσαλονίκη: Δέμα με... κροτίδες εισαγωγής παρέλαβε 50χρονη (εικόνες)12:45Μεταναστευτικό: Κι άλλη βάρκα έφτασε στην Κρήτη12:32“Παγιδευμένοι”: Το μακάβριο εύρημα για τον Σταύρο (βίντεο)12:18Πέλλα: Φωτιά σε μαντρί έκαψε ζωντανά δεκάδες πρόβατα12:05Θεσσαλονίκη: Ηλικιωμένος πυροβόλησε σκύλο11:51Βόλος – Καταγγελία: Προσπάθησαν να αρπάξουν το παιδί μου έξω από εμπορικό (βίντεο)11:38Τέμπη: Μήνυση κατά Μητσοτάκη και υπουργών από συγγενείς θυμάτων11:24ΝΒΑ: Οι Μπακς αποκλείστηκαν με τον Αντετοκούνμπο στον...πάγκο11:11Formula 1: Grand Prix Μαϊάμι σε ΑΝΤ1+ και ΑΝΤ1 το Πάσχα10:57“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)10:44Γάζα: Η Χαμάς “βλέπει” με…θετικό βλέμμα την πρόταση εκεχειρίας 10:31ΒΟΑΚ - Τροχαίο: Θρήνος για την 26χρονη Μαρίνα που άφησε ορφανό το αγοράκι της (εικόνες)10:17Μεγάλη Παρασκευή: Κορυφώνεται το Θείο Δράμα10:04Ολυμπιακός: “Αποθέωση” στο αεροδρόμιο για το 4-2 επί της Άστον Βίλα (εικόνες)09:50
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο