LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 18 Ιουλίου 2023 10:07

Φωτιά - Σαρωνίδα: “κόπηκε το νερό, ενώ προσπαθούσαμε να σώσουμε τα σπίτια μας” (βίντεο)

Τι λέει στον ΑΝΤ1 ο Γιώργος Ασμάτογλου για τις διακοπές νερού στην περιοχή, ακόμη και την ώρα της μεγάλης καταστροφής. Μαρτυρίες πυρόπληκτων που είδαν τις κύριες κατοικίες τους να τυλίγονται στις φλόγες.

Καλοκαίρι Μαζί - Γιώργος Ασμάτογλου

Στην καταγγελία πως, όπως συμβαίνει τακτικά τις τελευταίες εβδομάδες, ακόμη και την ώρα της μεγάλης φωτιάς στην Σαρωνίδα και ενώ χιλιάδες άνθρωποι προσπαθούσαν μόνοι τους, με λάστιχα και κουβάδες, να σώσουν τα σπίτια τους από την πύρινη λαίλαπα, υπήρξε διακοπή νερού στην περιοχή, προχώρησε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο Γιώργος Ασμάτογλου.

Κάτοικος της περιοχής ο ίδιος, είδε δύο αυτοκίνητα, μια μηχανή και μια βάρκα του να γίνονται παρανάλωμα του πυρός, μετά από ένα ξαφνικό γύρισμα του ανέμου, ενώ ο ίδιος έδινε αγώνα με το λάστιχο για να σώσει το σπίτι του, κάτι που κατάφερε… οριακά, όπως αναφέρει.

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» είπε πως την στιγμή ακριβώς που οι φλόγες άρχισαν να απομακρύνονται από την αυλή του σπιτιού του, έγινε διακοπή νερού στην περιοχή και άλλοι κάτοικοι που μόνοι προσπαθούσαν να σώσουν το βιός τους ίσως να μην το κατάφεραν.

Ανέφερε ακόμη πως στις εκκλήσεις προς την Πυροσβεστική για βοήθεια η απάντηση ήταν πως είχε δοθεί προτεραιότητα σε άλλα σημεία και εστίες της φωτιάς.


Στην εκπομπή μίλησαν και ένοικοι σπιτιών, κυρίως μόνιμων κατοικιών, που είδαν τις φλόγες στα μπαλκόνια τους ενώ εκείνοι ήταν μέσα στα σπίτια ή γυρίζοντας μετά την λήξη του συναγερμού του 112 για εκκένωση, είδαν τα σπίτια τους να τα έχει γλύψει η φωτιά.

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στην Σαρωνίδα: Τραυματίστηκαν εθελοντές πυροσβέστες

Super League: Όλα τα ντέρμπι του νέου πρωταθλήματος

Πάρκο Δρακοπούλου: επίθεση με πέτρες σε αστυνομικούς

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚαστελλόριζο - Δένδιας: Ευγνωμοσύνη για όσους υπερασπίζονται τα σύνορα της πατρίδας (εικόνες)Σήμερα 17:17 | Ειδήσεις

Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες, εντός και εκτός Ελλάδας, έστειλε ο Υπ. Εθνικής Άμυνας, κατά την διάρκεια των επισκέψεών του στην πυραυλάκατο “Κρυσταλλίδης” και στο λιμάνι της Μεγίστης.

Φυλακές Κορυδαλλού: πιστόλι και 19 σφαίρες βρέθηκαν σε κελί (εικόνες)Σήμερα 17:23 | Ειδήσεις

Σε ποιον χώρο των Φυλακών Κορυδαλλού βρέθηκε κρυμμένο το όπλο και η γεμιστήρα με τις σφαίρες.

Πάτρα: Νεκρή η οδηγός αυτοκινήτου που έπεσε στο λιμάνιΣήμερα 16:24 | Τοπικά Νέα

Τραγωδία ανήμερα το Πάσχα, από πτώση αυτοκινήτου στην θάλασσα, στην Πάτρα. 

Δολοφονία Ελλήνων στην Αλβανία: Συνελήφθη 69χρονοςΣήμερα 13:29 | Ειδήσεις

Τι ανακοίνωσε το τμήμα του Αργυροκάστρου για την σύλληψη του 69χρονου. Ποιος είναι ο άνδρας που συνελήφθη

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Καλύβια - Κροτίδες: Άνδρας υπέστη ακρωτηριασμό δαχτύλων19:00Κασσελάκης: Να είστε μαζί μου όταν “σπάσουμε τα αυγά” (βίντεο) 18:47Βόλος: Καρχαριοειδές 3,5 μέτρων “εγκλωβίστηκε” σε αγωγό ομβρίων (εικόνες)18:33Μητέρα Έμμας: “Δεύτερο Πάσχα χωρίς εσένα - Ποια γιορτή, ποια ζωή;”18:19ΡΑΑΕΥ: 3 εργαλεία σύγκρισης τιμών ενέργειας18:06Καστελλόριζο - Δένδιας: Ευγνωμοσύνη για όσους υπερασπίζονται τα σύνορα της πατρίδας (εικόνες)17:52Λίβανος: Ζευγάρι και ανήλικο παιδί σκοτώθηκαν σε ισραηλινό πλήγμα17:39Φυλακές Κορυδαλλού: πιστόλι και 19 σφαίρες βρέθηκαν σε κελί (εικόνες)17:25Εύβοια: Το GPS αντί για την Κάρυστο τους “έστειλε” σε ρεματιά17:12Δήμος Αθηναίων: Πασχαλινό γεύμα αγάπης στο κλειστό γήπεδο του Ρουφ (εικόνες)16:58ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 10 Μαΐου16:45Πάτρα: Νεκρή η οδηγός αυτοκινήτου που έπεσε στο λιμάνι16:31Αντώνης Τουρκογιώργης: “Έφυγε” από τη ζωή ο θρυλικός ροκάς16:18Γάζα: Η εκεχειρία αργεί και ο κόσμος λιμοκτονεί 16:04Πάτρα: Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα15:51Ολυμπιακή Φλόγα: Η λαμπερή υποδοχή της από τη Μασσαλία 15:37Νετανιάχου: Αν τελειώσει τώρα ο πόλεμος...15:24Φοίβος Ιωαννίδης: “Έφυγε” από τη ζωή ο πολιτικός15:10Πάπας Φραγκίσκος: Το μήνυμά του για το Πάσχα των Ορθοδόξων14:56Ιωάννινα – Κακοποίηση ζώου: Έσερνε τον σκύλο με το αγροτικό14:43
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο