LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 18 Ιουλίου 2023 09:01

Πάρκο Δρακοπούλου: επίθεση με πέτρες σε αστυνομικούς

Αναστάτωση επικράτησε την Δευτέρα στο Πάρκο Δρακοπούλοιυ. Σε μία σύλληψη προχώρησαν οι αστυνομικοί.

Επεισόδια - Πάρκο Δρακόπουλου

(εικόνα αρχείου)

Ένταση επικράτησε χθες το βράδυ στο πάρκο Δρακοπούλου, στα Πατήσια, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε από άτομα που αντιδρούν στις εργασίες ανάπλασης του πάρκου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, γύρω στις 21:00, περίπου 200 άτομα πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας στην οδό Λασκαράτου.

Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς το πάρκο όπου πέταξαν μπουκάλια, πέτρες και άλλα αντικείμενα στις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο σημείο.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, έγινε προσαγωγή ενός ατόμου, η οποία στην συνέχεια μετετράπη σε σύλληψη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 36χρονο άνδρα.

Ειδήσεις σήμερα:

Καύσωνας “Cleon” - Τρίτη: ενισχυμένο μελτέμι και υψηλές θερμοκρασίες

Φωτιές - Τρίτη: Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε 15 περιφερειακές ενότητες (χάρτης)

ΠΟΕΔΗΝ: Στάση εργασίας την Τετάρτη

 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης προς Βόρεια Μακεδονία: Οι προκλήσεις, σας απομακρύνουν από την ΕΕ (εικόνες)Σήμερα 19:48 | Ειδήσεις

Ο πρωθυπουργός από τη Φλώιρνα όπου περιοδεύει, τόνισε ότι η τήρηση της Συμφωνίας των Πρεσπών ειναι μονόδρομος για την ένταξη της γειτονικής χώρας..

Κηφισιά: Μαθητής νοσηλεύεται - Καταπλακώθηκε από σιδερένια πόρτα σχολείου (εικόνες)Σήμερα 16:06 | Ειδήσεις

Σοκ σε δημοτικό σχολείο από την πτώση πόρτας πάνω σε παιδιά. Ο μαθητής διακομίστηκε σε νοσοκομείο. Γιατί οι εργασίες εκτελούνταν εν ώρα μαθήματος.

Κιλκίς: Δίωξη στον 54χρονο κτηνοτρόφο που πυροβόλησε ληστέςΣήμερα 18:41 | Ειδήσεις

Τι υποστηρίζει ο 54χροος κτηνοτρόφος που πυροβόλισε ληστές με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του ενός εξ αυτών.

Λαμία - Φωτιά σε εργοστάσιο: Αυτοψία από κλιμάκιο του ΕΦΕΤ στο σημείοΣήμερα 18:36 | Ειδήσεις

Τι δήλωσε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης που τυλίχθηκε στις φλόγες στην κάμερα του ΑΝΤ1. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Αθήνα – Απάτες: Πληρώνονταν για να “μεσολαβήσουν” σε υπηρεσίες και εξαφανίζονταν20:46Γυναικοκτονία - Μενίδι: Η τραγική σύμπτωση και τα... παράπονα του 50χρονου κατηγορούμενου20:33Aλβανία: Επεισόδια έξω από το δημαρχείο Τιράνων για να παραιτηθεί ο δήμαρχος20:19Μητσοτάκης προς Βόρεια Μακεδονία: Οι προκλήσεις, σας απομακρύνουν από την ΕΕ (εικόνες)20:06Ρωσία: Ξεκινά ασκήσεις με πυρηνικά όπλα19:53Καιρός: τοπικές βροχές και ζέστη την Τετάρτη19:40Κιλκίς: Δίωξη στον 54χρονο κτηνοτρόφο που πυροβόλησε ληστές19:26Λαμία - Φωτιά σε εργοστάσιο: Αυτοψία από κλιμάκιο του ΕΦΕΤ στο σημείο19:12Τουρκία για Μονή της Χώρας: Η Ελλάδα δεν αναπαλαίωσε καν, τα τζαμιά της Λέσβου18:59ΗΠΑ: Το Ελληνικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου Νέας Υόρκης επιστρέφει18:45Λάρισα: Φωτιά σε παλιό εργοστάσιο18:32Τουρκία - Ερντογάν: Τρίτος δημοφιλέστερος πολιτικός στην χώρα18:18Επιστολή Μητσοτάκη για πολυεθνικές: “Θα συζητήσουμε με τις εμπλεκόμενες πλευρές”, απαντά η Κομισιόν18:05Θεσσαλονίκη: Έκλεψε 20 τόνους κρέας από τον εργοδότη του17:52Δημόσιο χρέος: Μειώθηκε το πρώτο τρίμηνο του 202417:38Rapid test δωρεάν την Τετάρτη σε 176 σημεία17:25Αχαΐα: Απαίτησε χρήματα για να αποσύρει μήνυση για βιασμό και συνελήφθη17:12ΟΑΚΑ: Εργασίες συντήρησης ξεκινά η Περιφέρεια Αττικής (εικόνες)16:58ΕΛΑΣ: Προσοχή σε απάτες για εισιτήρια Conference League και Final Four16:44Τουρισμός: Ποιο ελληνικό νησί προτιμούν οι Ολλανδοί τουρίστες16:31
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο