LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /Υγεία - ΠεριβάλλονΔημοσίευση: 16 Ιουλίου 2023 19:16

Βρετανία: δεκάδες μαυροδέλφινα νεκρά σε παραλία

Τα μαυροδέλφινα που βρέθηκαν σε παραλία βρήκαν τραγικό θάνατο.

Σκωτία - μαυροδέλφινα - παραλία

Τουλάχιστον 55 κητώδη εξόκειλαν σε μια παραλία στο νησί Λιούς και Χάρις της δυτικής Σκωτίας και τα περισσότερα από αυτά βρέθηκαν νεκρά, όπως ανέφεραν σήμερα οι διασώστες.

Σύμφωνα με τη βρετανική οργάνωση Δύτες για τη διάσωση της θαλάσσιας ζωής (DBMLR), μόνο δέκα από τα μαυροδέλφινα ζουν ακόμη.

Είναι άγνωστο για ποιον λόγο εξόκειλαν μαζικά αυτά τα θηλαστικά που ανήκουν στην οικογένεια των δελφινιών, συνήθως όμως μετακινούνται όλα μαζί σε κοπάδια.

Οι ειδικοί της DBMLR έσπευσαν επί τόπου για να φροντίσουν τα ζώα και κάλεσαν τους πολίτες να αποφεύγουν τη ζώνη αυτή. Για λόγους ασφαλείας μάλιστα δεν ανακοίνωσαν το ακριβές σημείο όπου εντοπίστηκαν τα μαυροδέλφινα.

«Για να έχουν τα δελφίνια περισσότερες πιθανότητες να επιβιώσουν, σας παρακαλούμε να αποφύγετε την περιοχή» ανακοίνωσε εξάλλου η τοπική αστυνομία.

Ειδήσεις σήμερα:

Καύσωνας “Cleon”: Μελτέμι και υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς μέχρι Τετάρτη και 43άρια από Πέμπτη

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σπίρτζης παραιτήθηκε από την Πολιτική Γραμματεία

Αργεντινή: Η Ρίβερ Πλέιτ πρωταθλήτρια

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ηράκλειο: Απαγορεύτηκε α απόπλους καταμαράν με 783 επιβάτες11:13Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε μονοκατοικία11:07Κίνα: Μακελειό με νεκρούς και τραυματίες σε νοσοκομείο 10:53“Παγιδευμένοι”: Το μακάβριο εύρημα για τον Σταύρο (βίντεο)10:40ΝΒΑ: Ο Γουεμπανιάμα κατέκτησε το βραβείο του “Ρούκι” της χρονιάς10:26Θεσσαλονίκη: Λεωφορείο του ΟΑΣΘ τυλίχθηκε στις φλόγες (βίντεο)10:13Επιστροφή εκδρομέων: Η κίνηση σε εθνικές οδούς και λιμάνια09:59Νότια Αφρική: Κατάρρευση κτιρίου με νεκρούς και παγιδευμένους (εικόνες)09:46Γαλλία: Πολλαπλασιάστηκαν οι αντισημιτικές επιθέσεις09:32Αχαΐα: Ανατίναξαν ΑΤΜ σε σούπερ μάρκετ στην Οβρυά09:19Σχολεία: Αντίστροφη μέτρηση για τη λήξη των μαθημάτων09:05Ισραήλ: Κατέλαβε την παλαιστινιακή πλευρά της συνοριακής διέλευσης στη Ράφα08:51 “Ψυχοκόρες” - Sneak preview: Η προειδοποίηση του Τάσου στη Μαρίκα (βίντεο)08:38Λάρισα: Επιτέθηκε με μαχαίρι στον αδερφό του κι έναν φίλο τους08:24Γάζα: Εντατικοί βομβαρδισμοί στη Ράφα - Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις στο Κάιρο08:11Τρίτη του Πάσχα: Πως θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς07:57Πώς ο Τίμιος Σταυρός κάλυψε τον ουρανό της Ιερουσαλήμ07:43Εορτολόγιο - 7 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Τρίτη του Πάσχα07:30Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Διασυρμός στο Λονδίνο07:17Ολλανδία - Γάζα: Καταλήψεις κατά του πολέμου07:03
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο