LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΥγείαΔημοσίευση: 13 Ιουλίου 2023 13:51

“Ζήσε αλλιώς” με την Σοφία Αλιμπέρτη σε νέα μέρα και ώρα στον ΑΝΤ1

Ποιες μέρες και τι ώρα θα προβάλλεται το "Ζήσε αλλιώς" με την Σοφία Αλιμπέρτη. 

ΖΗΣΕ ΑΛΛΙΩΣ - ΣΟΦΙΑ ΑΛΙΜΠΕΡΤΗ - ΑΝΤ1

«ΖΗΣΕ ΑΛΛΙΩΣ» λέει το Σαββατοκύριακο στις 10:00, στον ΑΝΤ1, η Σοφία Αλιμπέρτη και μαζί με τον Κωνσταντίνο Δέδε και τον Κωνσταντίνο Ξένο μάς προσκαλούν να μάθουμε να ζούμε καλύτερα μέσα από χρήσιμες συμβουλές υγείας και ευεξίας που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή μας.

ΟΣΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΣΤΙΣ 10:00

Πόσα γνωρίζουμε για τις φυτικές στερόλες; Ο διατροφολόγος Κωνσταντίνος Ξένος μάς αποκαλύπτει το μυστικό για χαμηλή χοληστερόλη.

Ο γενικός χειρουργός Στέλιος Γαβριήλ μάς μιλάει για τα συμπτώματα της σκωληκοειδίτιδας καθώς και πώς την εντοπίζουμε και αντιμετωπίζουμε έγκαιρα.

Τι είναι η υπερινσουλιναιμία και με ποιες παθήσεις συνδέεται; Ο ειδικός παθολόγος και διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Κρήτης Δημήτρης Ηλιόπουλος απαντά σε όλες τις ερωτήσεις μας.

Η πλαστικός χειρουργός Νέλλη Τζιβαρίδου μάς εξηγεί πότε ενδείκνυται να προχωρήσει κάποιος σε βλεφαροπλαστική και πότε όχι.

Ο personal trainer Δημήτρης Ορφανάκος μάς δείχνει εύκολες, αλλά αποτελεσματικές ασκήσεις γυμναστικής στην παραλία.

Τρία χρόνια μετά την επίθεση, η Ιωάννα Παλιοσπύρου και η γιατρός της Μαρία Καλοφώνου, Δ/ντρια τμήματος πλαστικής χειρουργικής στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας Εγκαυμάτων στο Θριάσιο, συνομιλούν για το δύσκολο ταξίδι της αποκατάστασης και θυμούνται τις δύσκολες, αλλά και ευχάριστες στιγμές που έχουν ζήσει ως γιατρός και ασθενής.

ΟΣΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΣΤΙΣ 10:00

Η δημοσιογράφος Σίσσυ Καλλίνη μάς δείχνει ποια είναι τα χρηστικά αντικείμενα που μπορούμε να πλύνουμε στο πλυντήριο πιάτων και δεν το έχουμε σκεφτεί ακόμα.

Τι είναι το διαβητικό πόδι και από τι προκαλείται; Μπορούμε να το προλάβουμε; Ο αγγειοχειρουργός Χρήστος Γκέκας απαντά σε όλες τις ερωτήσεις μας.

Και οι άνδρες περνούν κλιμακτήριο, που ονομάζεται ανδρόπαυση. Ο χειρουργός ουρολόγος ανδρολόγος Δημήτριος Μπορούσας μάς εξηγεί ποια είναι τα συμπτώματά της, καθώς και τι αλλάζει στο σεξ για τους άνδρες.

Πότε ένα δόντι χρειάζεται ενδοδοντική θεραπεία; Η Επίκουρος Καθηγήτρια Ενδοδοντίας Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών Αναστασία Αγραφιώτη μάς μιλάει για τη διαδικασία και τα στάδια μιας ενδοδοντικής θεραπείας.

Γνωρίζουμε τη Γαϊδουροχώρα, ένα πάρκο προστασίας, ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και γνωριμίας για τα γαϊδουράκια, μερικά χιλιόμετρα έξω από την Αθήνα.

Η ενέργεια που χρειαζόμαστε κρύβεται μέσα στον συνδυασμό βιταμινών συμπλέγματος Β και σιδήρου. Ο διατροφολόγος Κωνσταντίνος Ξένος μάς εξηγεί όλα όσα χρειάζεται να ξέρουμε ώστε να «φορτίσουμε» και να φροντίσουμε τον οργανισμό μας.

Ειδήσεις σήμερα:

Καύσωνας “Cleon”: Καυτό Σάββατο με τοπικές μπόρες

Φωτιά στην Νάξο: Ενισχύσεις με πυροσβέστες από Αθήνα και Σύρο (εικόνες)

Λιμενικό: καταδίωξη διακινητή με πυροβολισμούς (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία - Πάρος: Δορυφορική εικόνα από τις πλημμύρες στο νησίΧθες 22:32 | Ειδήσεις

Σημαντικές καταστροφές σημειώθηκαν στις Κυκλάδες λόγω της κακοκαιρίας, με τις μεγαλύτερες ζημιές να έχουν καταγραφεί στην Πάρο.

Κυριακή Γρίβα: Σπάραξε η μητέρα της στα αποκαλυπτήρια του μνημείου της, 1 χρόνο μετά τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους (εικόνες)Χθες 19:58 | Ειδήσεις

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν έξω από το Αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων, όπου γίνονται τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου της Κυριακής Γρίβα, η οποία δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της, πριν από ένα χρόνο.

Τροχαίο στον Λαγκαδά: Η προφυλάκιση, η συγνώμη και η χρήση μεθαδόνηςΧθες 19:13 | Ειδήσεις

Η υπόθεση της άτυχης Χαράς, που σκοτώθηκε από τον μεθυσμένο οδηγό, που ήταν στο τιμόνι, παρ' ότι του είχε αφαιρεθεί το δίπλωμα, έχει μια ακόμη συγκλονιστική εξέλιξη.

Βοστώνη: Φορτηγό έπεσε σε πεζούς (εικόνες)Χθες 22:06 | Ειδήσεις

Στο δυστύχημα ενεπλάκη ένα κίτρινο φορτηγό, το οποίο έπεσε πάνω σε πεζούς.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
FedHATTA: Οι δημοφιλέστεροι προορισμοί για το Πάσχα σε Ελλάδα και εξωτερικό23:59Ινδία: Δεκάδες νεκροί από έκρηξη σε εργοστάσιο πυροτεχνημάτων23:45Τουρκία - Ιμάμογλου: Μποϊκοτάζ στην αγορά ως διαμαρτυρία για τη φυλάκισή του 23:30Άρης – Περιστέρι: Πήραν το “θρίλερ” οι φιλοξενούμενοι23:16Ένταση σε εκδήλωση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας 23:03Πατήσια: Φωτιά σε εργοστάσιο (εικόνες)22:49Κακοκαιρία - Πάρος: Δορυφορική εικόνα από τις πλημμύρες στο νησί 22:36Θεσσαλονίκη: Νύφη συνελήφθη λίγο πριν πάει στην εκκλησία22:22Βοστώνη: Φορτηγό έπεσε σε πεζούς (εικόνες) 22:09Charleston Open: Η Σάκκαρη προκρίθηκε στον 2ο γύρο21:55Η μεγάλη δημοσκόπηση της Marc για τον ΑΝΤ1 21:42Επιβατικό αεροπλάνο από Ισραήλ έκανε αναγκαστική προσγείωση στην Τουρκία21:28Πάπας Φραγκίσκος: Πως εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του21:15Ωνάσεια Δημόσια Σχολεία: Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων - Ποιες είναι οι προϋποθέσεις21:01Youth League – Ολυμπιακός: Είπε αντίο… με ψηλά το κεφάλι20:48Ηράκλειο: Εξαρθρώθηκε συμμορία που έκλεβε σπίτια με “χρυσή” λεία20:34Μητσοτάκης στο ΤikTok για κατώτατο μισθό: Θα πετύχουμε τον στόχο μας για 950 ευρώ το 2027 20:21Κυριακή Γρίβα: Σπάραξε η μητέρα της στα αποκαλυπτήρια του μνημείου της, 1 χρόνο μετά τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους (εικόνες)20:07ΠΝΟ – Απεργία: Πότε δένουν κάβους τα πλοία19:52Κρήτη: Προσωρινά κρατούμενος ο δεύτερος υγειονομικός - Κατηγορείται για χρηματισμό και εκβιασμό19:39
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο