LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 12 Ιουλίου 2023 07:42

Ο Μπόρις Τζόνσον έγινε πατέρας για 8η φορά

Το όγδοο παιδί του απέκτησε ο Μπόρις Τζόνσον, το τρίτο με τη σύζυγό του.

AP - Μπόρις Τζόνσον

Η Κάρι Τζόνσον, η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον, ανακοίνωσε ότι το ζεύγος απέκτησε το τρίτο παιδί του.

«Καλωσήρθες στον κόσμο, Φρανκ Άλφρεντ Οντίσιας Τζόνσον, που γεννήθηκες στις 5 Ιουλίου, στις 9.15» έγραψε η 35χρονη Κάρι στο Instagram, συνοδεύοντας την ανάρτηση με μια φωτογραφία της ίδιας που κρατά στην αγκαλιά της το νεογέννητο.

«Μπορείτε να μαντέψετε ποιο όνομα επέλεξε ο σύζυγός μου;» πρόσθεσε, ευχαριστώντας το προσωπικό της μαιευτικής κλινικής του University College Hospital του Λονδίνου.

Το νεογέννητο είναι το τρίτο παιδί του ζεύγους και το όγδοο (τουλάχιστον) για τον Μπόρις Τζόνσον. Ο 59χρονος πρώην πρωθυπουργός έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά με την δεύτερη σύζυγό του, τη δικηγόρο Μαρίνα Γουίλερ ενώ έχει αναγνωρίσει και μία κόρη που απέκτησε από μια εξωσυζυγική σχέση του. Τον Σεπτέμβριο του 2021, λίγο πριν από τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του με την Κάρι, επιβεβαίωσε ότι, μέχρι εκείνη τη στιγμή, είχε έξι παιδιά. Ωστόσο, δεν διέψευσε τις φήμες σύμφωνα με τις οποίες στην πραγματικότητα έχει πολλά περισσότερα.

Ο Τζόνσον παραιτήθηκε από την πρωθυπουργία το καλοκαίρι του 2022, λόγω μιας σειράς σκανδάλων. Παραιτήθηκε και από το βουλευτικό του αξίωμα τον περασμένο μήνα, καθώς διαφαινόταν πως η έρευνα του κοινοβουλίου σε βάρος του θα ήταν καταδικαστική: η έκθεση που συνέταξε η αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή κατέληξε στο συμπέρασμα ότι είπε σκοπίμως ψέματα στο Κοινοβούλιο για τα πάρτι που διοργανώνονταν στην Ντάουνινγκ Στριτ κατά τη διάρκεια της πανδημίας της Covid-19.

Ειδήσεις σήμερα:

Άλκης Καμπανός: Η ώρα των ποινών για του 12 καταδικασθέντες

Rapid test δωρεάν την Τετάρτη σε 173 σημεία

Βίλνιους: Μητσοτάκης και Ερντογάν συναντιούνται στο περιθώριο της Συνόδου του ΝΑΤΟ

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κέβιν Σπέισι: Ντοκιμαντέρ για την άνοδο και την πτώση του ηθοποιού23:59Ολυμπιακός: Ηττημένος από τη Barcelona “στην κόψη του ξυραφιού” (εικόνες)23:55“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)23:50Μεγάλη Τετάρτη: Το Άγιο Ευχέλαιο για θεραπεία πάσης ασθένειας23:45ΗΠΑ - Κολούμπια: Τιμωρεί φοιτητές που διαμαρτύρονται υπέρ της Γάζας23:40Ευρωεκλογές 2024: “Να μην αποφασίσουν άλλοι για σένα” (βίντεο)23:32“Έρωτας φυγάς”: κίνδυνοι και συναντήσεις στο επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (εικόνες)23:25Κέντρο Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας ΥΓΕΙΑ: Με σύμμαχο την επιστήμη και την εμπειρία23:16Πρωτομαγιά: Απεργία στα ΜΜΕ23:07Μεγάλη Εβδομάδα στον ΑΝΤ1 με μεγάλες θρησκευτικές παραγωγές 23:07Euroleague – Παναθηναϊκός: Τον “προσπέρασε” η Μακάμπι Τελ-Αβίβ (εικόνες)22:55Φαράγγι Σαμαριάς: Πότε ανοίγει για τους επισκέπτες22:41“Ψυχοκόρες”: Sneak Preview από το επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (βίντεο)22:30Αττική: Εξιχνιάστηκαν κι άλλα χτυπήματα από την “άγουρη συμμορία”22:23Μητρόπολη Νέας Ιωνίας: Προσέφερε και φέτος “Δέματα αγάπης” (εικόνες)22:10Ευρωεκλογές - Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Οι έδρες, οι επιτροπές και το νομοθετικό έργο21:56Θεσσαλονίκη – Καταγγελία μητέρας: Νηπιαγωγός… κούρεψε το παιδί μου21:44Πάτρα – Ναρκωτικά σε σχολείο: Προφυλακίστηκαν τρεις κατηγορούμενοι21:40ΙΝΕΜΥ - ΕΣΕΕ: Αυξημένο το κόστος του πασχαλινού τραπεζιού21:30Πάσχα στο ΑΝΤ1+ μαζί με όλη την οικογένεια21:20
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο