LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 10 Ιουλίου 2023 20:31

“Ελευθέριος Βενιζέλος”: Συνελήφθη ηλικιωμένος που έκλεβε κινητά και πορτοφόλια

Τι βρέθηκε στην κατοχή του 71χρονου.

Αεροδρόμιο - Ελευθέριος Βενιζέλος - άδειο

Συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου χθες στο Πειραιά, ένας 71χρονος αλλοδαπός, για διακεκριμένες κλοπές κατ' επάγγελμα και κατ' εξακολούθηση και πλαστογραφία πιστοποιητικών. Τη σύλληψη πραγματοποίησαν αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας της διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, το μεσημέρι της Κυριακής ο κατηγορούμενος αφαίρεσε κινητό τηλέφωνο από την τσάντα γυναίκας στο χώρο του αεροδρομίου - και διέφυγε. Από έρευνα προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος μετά την κλοπή, επιβιβάστηκε σε λεωφορείο με προορισμό την περιοχή του Πειραιά, όπου κατόπιν αναζητήσεων εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Στην κατοχή του βρέθηκε το αφαιρεθέν κινητό τηλέφωνο, το οποίο αποδόθηκε στην παθούσα, και πλαστή άδεια ικανότητας οδήγησης. Εξιχνιάστηκαν επιπλέον 4 περιπτώσεις κλοπών κινητών τηλεφώνων και πορτοφολιών από άτομα στο χώρο του αεροδρομίου.

Σημειώνεται ότι ο 71χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αρχές για παρόμοια αδικήματα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης από Λετονία: Δίνουμε καθημερινά μάχη στη θάλασσα ενάντια στους διακινητές

Χανιά: Αστυνομικοί έσωσαν μωρό που το είχαν αφήσει σε αυτοκίνητο (εικόνες)

Ναυάγιο Ζακύνθου: “Μακάρι να μην ξανανοίξει ποτέ”

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΦωτιά στο Μάτι: Έφεση κατά της δικαστικής απόφασης άσκησε η ΕισαγγελίαΣήμερα 12:43 | Ειδήσεις

Ποιος από τους κατηγηρούμενους στην πρώτη δίκη είναι ο μόνος που εξαιρέθηκε από την έφεση και γιατί 

Γάζα: Σφοδροί βομβαρδισμοί στον θύλακα, “τελευταία ευκαιρία” στο ΚάιροΣήμερα 09:03 | Ειδήσεις

Ο ΟΗΕ ανακοίνωσε ότι δεν διαθέτει αποθέματα καυσίμων για τις ανθρωπιστικές επιχειρήσεις στη Γάζα και κάλεσε το Ισραήλ να ανοίξει αμέσως δύο σημεία διέλευσης.

Τουρκία: Προκαλεί με NAVTEX στο ΑιγαίοΣήμερα 12:10 | Ειδήσεις

Λίγες ημέρες πριν από την συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν στην Άγκυρα η Τουρκία προχωρά σε ακόμα μία προκλητική κίνηση, δεσμεύοντας με NAVTEX, περιοχές του Αιγαίου. 

Κωνσταντινούπολη: Boeing προσγειώθηκε με την “κοιλιά” αφού δεν άνοιξαν οι τροχοί (εικόνες)Σήμερα 10:55 | Ειδήσεις

Πανικός επικράτησε στο αεροδρόμιο, όταν το αεροσκάφος αναγκάστηκε να προσγειωθεί με το κύτος, στο σημείο που βρισκόταν η δεξαμενή καυσίμων.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σάμος: Προφυλακιστέα η 49χρονη πατροκτόνος14:00Σύνταγμα: Βίντεο από τα επεισόδια στην διαδήλωση ενάντια στον πόλεμο στη Γάζα13:47“Ναυάγιο” – Ζάκυνθος: Κλειστή η διάσημη παραλία και το 202413:33Πιερρακάκης - Πάπας: Συνάντηση στο Βατικανό (εικόνες)13:20Μητσοτάκης για Μονή της Χώρας: Παντελώς αχρείαστη η μετατροπή της σε τζαμί (εικόνες)13:08Τουρκία: Προκαλεί με NAVTEX στο Αιγαίο12:55Φωτιά στο Μάτι: Έφεση κατά της δικαστικής απόφασης άσκησε η Εισαγγελία12:42Δημήτρης Κόκοτας: Η Ματίνα Παγώνη για την εξέλιξη της υγείας του (βίντεο)12:28“Ο Πρώτος από εμάς”: Χωρισμοί και ανατροπές στο νέο επεισόδιο (εικόνες)12:15Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: Η νέα Σελήνη, τα απρόβλεπτα γεγονότα και οι προβλέψεις της Τετάρτης (βίντεο)12:02Πύργος: Χτύπησε την έγκυο πρώην σύζυγό του11:49Κωνσταντινούπολη: Boeing προσγειώθηκε με την “κοιλιά” αφού δεν άνοιξαν οι τροχοί (εικόνες)11:35Γάζα - Φοιτητές: Εξαπλώνεται στα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια το κύμα αντιπολεμικών κινητοποιήσεων11:21Γαλλία: Η Ολυμπιακή Φλόγα φτάνει στη Μασσαλία (βίντεο)11:07Ζωγράφου: “Πιάστηκαν” με 80 κιλά κάνναβης (εικόνες)10:54Τρίκαλα: Έπαθε ανακοπή και καρφώθηκε σε κολώνα10:41Κορονοϊός: Η AstraZeneca αποσύρει το εμβόλιο10:27Ηράκλειο: Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του Γάλλου που παρέσυρε κι εγκατέλειψε παιδάκι10:13Γάζα: Σφοδροί βομβαρδισμοί στον θύλακα, “τελευταία ευκαιρία” στο Κάιρο10:00Ευρωεκλογές 2024 – Λατινοπούλου: Η Ελλάδα και η Ευρώπη ισλαμοποιούνται09:46
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο