LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 07 Ιουλίου 2023 19:44

Ο Φαν ντερ Σαρ στην εντατική με εγκεφαλική αιμορραγία

Στην εντατική νοσηλεύεται ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Άγιαξ.

AP - Έντβιν φαν ντερ Σαρ

Ο παλαίμαχος Ολλανδός διεθνής τερματοφύλακας Έντουιν φαν ντερ Σαρ νοσηλεύεται σε εντατική μονάδα θεραπείας μετά από εγκεφαλική αιμορραγία, ανέφερε ο Άγιαξ σε Άμστερνταμ σε δήλωση που αναρτήθηκε στο Twitter απόψε (7/7).

«Ο Έντουιν βαν ντερ Σαρ είχε αιμορραγία γύρω από τον εγκέφαλο. Νοσηλεύεται στην εντατική και είναι σε σταθερή κατάσταση», ανακοίνωσε ο θρυλικός σύλλογος του Άμστερνταμ, από τον οποίο ο 52χρονος Φαν ντερ Σαρ παραιτήθηκε πρόσφατα από τη θέση τού διευθυντή.

Ειδήσεις σήμερα: 

Φωτιές - Κικίλιας: Δόγμα μας είναι η Πρόληψη, Προετοιμασία, Ετοιμότητα, Άμεση Επέμβαση

Ιταλία: Εκδόθηκε στην Ουρουγουάη στρατιωτικός για έγκλημα πριν από 50 χρόνια

Πλαταμώνας: Οδηγούσε ανάποδα στην Αθηνών – Θεσσαλονίκης

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΈξοδος εκδρομέων: Κίνηση και ουρές στα διόδια της ΑττικήςΣήμερα 13:53 | Ειδήσεις

Καθυστερήσεις στα διόδια εξόδου από την Αττική. Γεμάτα φεύγουν τα πλοία από τον Πειραιά και τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ από Κηφισό και Λιόσια.

Πάσχα: Αύξηση στις πληρότητες των νησιών (βίντεο)Σήμερα 19:36 | Ειδήσεις

Τι αναφέρουν στον ΑΝΤ1 εκπρόσωποι του τουριστικού κλάδου για του δημοφιλείς πασχαλινούς προορισμούς.

Εκρήξεις σε Νέο Κόσμο - Πειραιά: Τα βίντεο - ντοκουμέντα που βοήθησαν στην εξιχνίαση των υποθέσεωνΣήμερα 17:54 | Ειδήσεις

Βίντεο που βοήθησαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης φέρνει στο φως ο ΑΝΤ1. Παράλληλα οι κατηγορούμενοι κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Επιτάφιος: “Έργα τέχνης”σε κάθε γωνιά της Ελλάδας (εικόνες)Σήμερα 13:13 | Ειδήσεις

Φωτογραφίες από ορισμένους από τους πλέον εντυπωσιακούς επιταφίους, που είναι στολισμένοι σε εκκλησίες ανά την Ελλάδα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Εκρήξεις σε Νέο Κόσμο - Πειραιά: Τα βίντεο - ντοκουμέντα που βοήθησαν στην εξιχνίαση των υποθέσεων20:07Πάσχα: Αύξηση στις πληρότητες των νησιών (βίντεο)19:53Τέμπη: Συμπληρωματική μήνυση κατά του Πρωθυπουργού και πολιτικών προσώπων από συγγενείς θυμάτων19:39Πνευμονική εμβολή: όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε19:24Σπέτσες: Θαλαμηγός χτύπησε στην προβλήτα λόγω των ισχυρών ανέμων (βίντεο)19:10ΟΟΣΑ – Χατζηδάκης: Οι συναντήσεις του υπουργού Οικονομικών στο Παρίσι18:56Νέες απειλές των Χούθι: Στο στόχαστρο όλα τα πλοία που κατευθύνονται στο Ισραήλ18:43Ρόδος: Θα πούλαγε δεκάδες χιλιάδες πυροτεχνήματα παράνομα18:29Pricefox: Πόσα θα πληρώσεις φέτος για το πασχαλινό τραπέζι18:14Κορωπί: Συνελήφθησαν ανήλικοι με εκατοντάδες κροτίδες18:00Βρετανία – Δημοτικές εκλογές: Πρώτη ηχηρή νίκη για τους Εργατικούς 17:46Κέιτ Μίντλετον: Γιατροί του “Νοσοκομείου του Πάπα” την χειρούργησαν 17:31Καιρός - Μεγάλο Σάββατο: βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας17:17Αλεξανδρούπολη: Οδηγός φορτηγού διακινούσε παράνομα μετανάστες - Πώς συνελήφθη 17:03ΟΗΕ: Αύξηση των τιμών των τροφίμων παγκοσμίως τον Απρίλιο16:50Amber Alert για 47χρονο που εξαφανίστηκε από την Κυψέλη16:36Σάμος - Δολοφονία 75χρονου: Σε κατ' οίκον περιορισμό ο φερόμενος δράστης 16:23Masters 1000: Ο Αλκαράθ αποσύρθηκε από το τουρνουά της Ρώμης16:09ΗΠΑ - Πανεπιστήμια: Η αρχή της “έκρηξης” και οι πολιτικές αντιδράσεις 15:55Ηράκλειο: Στη φυλακή ο νονός που βίαζε το βαφτιστήρι του15:42
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο