LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 03 Ιουλίου 2023 16:31

“The 2Night Show” τη Δευτέρα με λαμπερή παρέα (εικόνες)

Ο καθένας ξεχωριστός στο χώρο του κι ο καθένας με το δικό του στίγμα. Οι ξεχωριστοί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου τη Δευτέρα.

THE 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ - ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ - ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΥΪΟΥΡΗΣ

Απόψε στις 23:30, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» τον Ιωάννη Παπαζήση. Ο ταλαντούχος ηθοποιός μοιράζεται στιγμές από την επαγγελματική και προσωπική του πορεία.

THE 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ

Μεταξύ άλλων, μιλάει για την «ξενομανία» που είχε από μικρός, το απωθημένο του για καριέρα στο εξωτερικό, αλλά και για τη μεγαλύτερη «βλακεία» που έκανε και του στέρησε ένα όνειρο ζωής.

THE 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ

Σε ποια παράσταση κόντεψε να λιποθυμήσει από το άγχος του πριν βγει στη σκηνή;

THE 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ

Τι τον έμαθε για τη ζωή ο γιος του; Τέλος, αποκαλύπτει τη «σκληρή» εξέλιξη που θα έχει ο ρόλος του στη σειρά «Όρκος ΙΙ» και ανακοινώνει την καλοκαιρινή του περιοδεία με την «Ηλέκτρα» του Σοφοκλή.

Στην παρέα του αποψινού «The 2Night Show», έρχεται και η Μαρία Νικολαΐδου. Η κόρη του μεγάλου τραγουδιστή Απόστολου Νικολαΐδη, ξεφυλλίζει τις πιο σημαντικές «σελίδες» της ζωής του πατέρα της.

THE 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ

Πόσα χρόνια της πήρε για να ολοκληρώσει τη βιογραφία του και γιατί το θεωρούσε «ιερό σκοπό»; Πότε ένιωσε «ριγμένος» ο πατέρας της και εγκατέλειψε την Ελλάδα; Γιατί δεν αποδεχόταν τον όρο «ρεμπέτης»;

THE 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ

Επίσης, μιλάει για τη συνεργασία που είχε με μεγάλα ονόματα της εποχής του, όπως ο Μανώλης Χιώτης, ο Βασίλης Τσιτσάνης και ο Απόστολος Καλδάρας, αλλά και για τον δίσκο του με τα «απαγορευμένα», που έκανε πάταγο.

THE 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ

Τέλος, μιλάει για τη στοργική σχέση τους, περιγράφει τον «ανυποχώρητο» χαρακτήρα του και τις σταθερές αρχές που είχε στη ζωή του.

Στο αποψινό «The 2Night Show», ο Γρηγόρης υποδέχεται και τον Πέτρο Κουϊούρη. Ο επιτυχημένος φωτογράφος μοιράζεται την ιστορία της ζωής του και εξηγεί πως βρέθηκε από μπάρμαν στη Μύκονο να συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας του κόσμου.

THE 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΥΪΟΥΡΗΣ

Ποιος άνθρωπος ήταν το «εισιτήριό» του για την Αμερική; Ποιο «ψεματάκι» του άνοιξε τις πόρτες για την πρώτη του δουλειά; Γιατί δεν έχει συνεργαστεί, ακόμη, με ελληνικά περιοδικά και για ποιο λόγο δεν νιώθει έτοιμος να επιστρέψει στην Ελλάδα;

THE 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΥΪΟΥΡΗΣ

Μεταξύ άλλων, μιλάει για τα λαμπερά πρόσωπα που απαθανάτισε με τον φακό του, τον Ζέιν Μάλικ, την εντυπωσιακή Μπέλα Χαντίντ, την Κοκό Ροσά και τα αμέτρητα εξώφυλλα που φέρουν την «υπογραφή» του.

THE 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΥΪΟΥΡΗΣ

Τέλος, μιλάει για τα παιδικά του χρόνια ως αθλητής κολύμβησης, τη στήριξη που είχε από την οικογένειά του σε κάθε του βήμα και περιγράφει τις πρώτες αντιδράσεις του, όταν πάτησε το πόδι του για πρώτη φορά στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

«The 2Night Show»: κάθε Δευτέρα & Τρίτη στις 23:30

Συντελεστές:

Executive Producer: Αγλαΐα Λάτσιου

Σκηνοθέτης: Σπύρος Λέπουρας

Αρχισυντάκτρια: Νάνσυ Αντωνίου

Παραγωγή: Μαίρη Μουστάκη

#The2NightShow

Ειδήσεις σήμερα:

Πτήση Θεσσαλονίκη – Βαρκελώνη: Αναγκαστική προσγείωση στη Νάπολη

Κλέφτης στην Αθήνα κατηγορείται για δολοφονία στη Μύκονο

Εκλογές - Βουλή: Η ορκωμοσία των 300 βουλευτών (εικόνες)


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΈξοδος εκδρομέων: Στο “φουλ” οι πληρότητες και τη Μεγάλη ΠαρασκευήΣήμερα 09:18 | Ειδήσεις

Ουρές σχηματίζουν οι Αθηναίοι σε κάθε σημείο διαφυγής του από την πρωτεύουσα.

Πάσχα: Πώς θα λειτουργήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράςΧθες 21:18 | Ειδήσεις

Με αλλαγές στα δρομολόγια, μικρότερη συχνότητα και με ολοκλήρωση της βάρδιας νωρίτερα το Μεγάλο Σάββατο θα κινηθούν τα ΜΜΜ έως τα μέσα της εβδομάδας της Διακαινησίμου.

ΒΟΑΚ - Τροχαίο: Θρήνος για την 26χρονη Μαρίνα που άφησε ορφανό το αγοράκι της (εικόνες)Σήμερα 10:09 | Τοπικά Νέα

"Τελευταίο αντίο" λένε συγγενείς και φίλοι στην συνεπιβάτιδα της μηχανής, που έχασε την ζωή της, σε τροχαίο, στον ΒΟΑΚ. Πως συνέβη η τραγωδία. 

Τροχαίο στην Βούλα: Δύο μηχανές παρέσυραν την γυναίκα - Την εγκατέλειψε ο ένας οδηγόςΣήμερα 07:29 | Ειδήσεις

Αναζητείται ο οδηγός της πρώτης μηχανής που χτύπησε την άτυχη γυναίκα, η οποία υπέκυψε στα τραύματα της, αφού χτυπήθηκε και από δεύτερη μοτοσικλέτα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Formula 1: Grand Prix Μαϊάμι σε ΑΝΤ1+ και ΑΝΤ1 το Πάσχα10:57“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)10:44Γάζα: Η Χαμάς “βλέπει” με…θετικό βλέμμα την πρόταση εκεχειρίας 10:31ΒΟΑΚ - Τροχαίο: Θρήνος για την 26χρονη Μαρίνα που άφησε ορφανό το αγοράκι της (εικόνες)10:17Μεγάλη Παρασκευή: Κορυφώνεται το Θείο Δράμα10:04Ολυμπιακός: “Αποθέωση” στο αεροδρόμιο για το 4-2 επί της Άστον Βίλα (εικόνες)09:50Έξοδος εκδρομέων: Στο “φουλ” οι πληρότητες και τη Μεγάλη Παρασκευή09:37“5Χ5 Σπέσιαλ”: Πάσχα με Κονιτοπούλου και Τσαμπά (sneak preview)09:23Πού θα βρεις το πιο φθηνό τσουρέκι στην Ελλάδα09:10Μεγάλη Παρασκευή: Το ωράριο των καταστημάτων08:57“FindDoctors” - Αιματολογικές εξετάσεις: H πλατφόρμα για ηλεκτρονικά ραντεβού08:43Μάτι: Από την αρχή08:30Πάσχα: Πώς θα λειτουργήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς08:16Κιργιστάν: Φορτηγό παρέσυρε δεκάδες μαθητές - Πολλοί νοσηλεύονται σε ΜΕΘ (βίντεο)08:03Εορτολόγιο - 3 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:49Τροχαίο στην Βούλα: Δύο μηχανές παρέσυραν την γυναίκα - Την εγκατέλειψε ο ένας οδηγός07:36Τελικός Europa League: Η “σίγουρη” Λεβερκούζεν και η μάχη Μαρσέιγ - Αταλάντα07:22Ο καιρός την Μεγάλη Παρασκευή: Τοπικές βροχές και άνεμοι έως 7 μποφόρ07:09Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: “Με το ένα πόδι” στον τελικό του ECL οι “Πειραιώτες”23:59Euroleague: Ο Παναθηναϊκός νίκησε την Μακάμπι - Στο ΟΑΚΑ κρίνεται η πρόκριση στο Final Four23:47
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο