LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 02 Ιουλίου 2023 11:43

Μεντβέντεφ: Ο Τζόκοβιτς είναι ο κορυφαίος παίκτης στην Ιστορία του τένις

Ο Ρώσος τενίστας, Νο 3 της παγκόσμιας κατάταξης, έπλεξε το εγκώμιο του Σέρβου και τον αποθέωσε.

AP - Τζοκοβιτς - Τσιτσιπάς

Ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ δεν έχει καμία αμφιβολία ότι ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι ο κορυφαίος τενίστας στην Ιστορία του αθλήματος και το Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης εκτιμά ότι η ικανότητα του Σέρβου να πανηγυρίζει νίκες ακόμα και στις... κακές μέρες του τον κάνει να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους.

Ο Τζόκοβιτς κέρδισε το 23ο Γκραν Σλαμ της καριέρας του (αριθμός ρεκόρ) στο Γαλλικό Όπεν τον περασμένο μήνα, για να ξεπεράσει τον Ράφα Ναδάλ και να αυξήσει τη διαφορά από έναν άλλο μεγάλο αντίπαλο τον Ρότζερ Φέντερερ, με τον 36χρονο να... γλυκοκοιτάζει τον 8ο τίτλο του στο Γουίμπλεντον, που ξεκινά τη Δευτέρα.

Μάλιστα, με έναν θρίαμβο στο Λονδίνο ο Τζόκοβιτς θα πιάσει την Μάργκαρετ Κορτ με 24 major τίτλους στην κορυφή της λίστας όλων των εποχών.

«Δεν ξέρω πώς το κάνει», είπε ο Μεντβέντεφ στους δημοσιογράφους, συνεχίζοντας: «Νομίζω ότι αν το είδα σωστά, ο Νόβακ είναι σχεδόν στο 50%. Νομίζω ότι είδα ότι έπαιξε σε 70 majors και στα 35 (34) ήταν στον τελικό. Δεν ξέρω πώς είναι δυνατόν. Δεν έχει κακές ημέρες; Στην πραγματικότητα, το κάνει. Ακόμη και σε αυτές τις μέρες που δεν είναι τόσο καλός, καταφέρνει να νικήσει τον αντίπαλο. Είναι πραγματικά δύσκολο γιατί είναι ένας εναντίον ενός. Και οι δύο θέλουν να κερδίσουν. Δεν ξέρω πώς τα καταφέρνει. Γι' αυτό είναι για μένα ο καλύτερος στην Ιστορία του τένις. Αλλά αυτό είναι φυσικά συζητήσιμο».

Έχοντας κερδίσει επίσης το Αυστραλιανό Όπεν στην αρχή της χρονιάς, ο Τζόκοβιτς θέλει να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες κατάκτησης και των τεσσάρων Γκραν Σλαμ σε ένα έτος.

Ειδήσεις σήμερα:

Γαλλία: Νέα νύχτα ταραχών, αλλά με σημάδια εκτόνωσης (εικόνες)

Θεσσαλονίκη: 69χρονος παρενόχλησε 14χρονες σε αστικό λεωφορείο

Ρόδος: Άγριος ξυλοδαρμός εργαζομένου από επιχειρηματία

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΣάμος: 49χρονη σκότωσε τον πατέρα τηςΣήμερα 10:16 | Ειδήσεις

Οικογενειακή τραγωδία στη Σάμο με έναν άνδρα να πέφτει νεκρός από τα χέρια της κόρης του.

Μητσοτάκης: Πρώτη Ανάσταση στην Τήνο (εικόνες)Σήμερα 11:40 | Ειδήσεις

Στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας βρέθηκε και την Μεγάλη Παρασκευή ο Πρωθυπουργός, μαζί με την σύζυγο του, για την περιφορά του επιταφίου.

Κέρκυρα - Κασσελάκης: Οι μπότηδες και η περιφορά του Αγίου Σπυρίδωνα (εικόνες)Σήμερα 11:50 | Ειδήσεις

Έχοντας στο πλευρό του τον Τάιλερ Μακμπέθ, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχε στο κερκυραϊκό έθιμο, μετά από την ολοκλήρωση της περιφοράς του Επιταφίου του Αγίου Σπυρίδωνα.

Βλάντο Τζούροβιτς: Νεκρός ο γιός του - Είχε δηλωθεί η εξαφάνιση του λίγες ώρες νωρίτεραΣήμερα 12:59 | Ειδήσεις

Τραγωδία και θρήνος για τον δημοφιλή στην Ελλάδα τεχνικό. Που και πως εντοπίστηκε νεκρός ο γιός του προπονητή.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Mr Bitcoin: Η ομολογία και η ποινή που αντιμετωπίζει στις ΗΠΑ13:15Βλάντο Τζούροβιτς: Νεκρός ο γιός του - Είχε δηλωθεί η εξαφάνιση του λίγες ώρες νωρίτερα13:01Ενδοοικογενειακή βία: Σύλληψη 1 γυναίκας και 5 ανδρών την Μεγάλη Παρασκευή12:48Κέρκυρα: Έσπασαν τους μπότηδες για την Πρώτη Ανάσταση (εικόνες)12:34Ιεροσόλυμα: Live η τελετή Αφής του Αγίου Φωτός12:20Κέρκυρα - Κασσελάκης: Οι μπότηδες και η περιφορά του Αγίου Σπυρίδωνα (εικόνες)12:07Μητσοτάκης: Πρώτη Ανάσταση στην Τήνο (εικόνες)11:54Πάτρα: Γύρισαν από τον Επιτάφιο και βρήκαν τον διαρρήκτη μέσα στο σπίτι τους11:40Πώς η κλιματική αλλαγή “κλέβει” την ανάσα μας11:27“Παγιδευμένοι”: Το μακάβριο εύρημα για τον Σταύρο (βίντεο)11:13Εύβοια: Συναγερμός για παιδιά που χάθηκαν δίπλα σε γκρεμό (εικόνες)11:00Εκδρομείς του Πάσχα: Φεύγουν και οι τελευταίοι από την Αττική10:46Γκιουλέρ για F-35: Θα χαρούμε να τα πάρει η Ελλάδα10:33Σάμος: 49χρονη σκότωσε τον πατέρα της10:19Euroleague - Σλούκας: MVP των Game 4 των play off10:06Λάρισα: Παρέσυρε δημοτικούς αστυνομικούς που πήγαν να το κόψουν κλήση (βίντεο)09:52ΝΒΑ - Αντετοκούνμπο: Δεν ξέρω πότε θα “γυρίσω” εκεί που θέλω09:39Χίος - Πρώτη Ανάσταση: Ο “ιπτάμενος παπάς”... έκλεψε την παράσταση! (βίντεο)09:25Πόλο - Champions League: Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στο Final 409:12Μεγάλο Σάββατο - Πάσχα: Πως θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς08:58
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο