LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 02 Ιουλίου 2023 08:29

Σταμενίτης: Η Κυβέρνηση έχει τα χρηματοδοτικά εργαλεία για την ενίσχυση των αγροτών

Υπογράμμισε ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα σήμερα για τον αγροτικό κόσμο είναι οι συνέπειες της κλιματικής αλλαγής και οι καταστροφές που προκαλεί.

Στούντιο με Θέα - Διονύσης Σταμενίτης

Ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Διονύσης Σταμενίτης, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Στούντιο με Θέα», υπογράμμισε ότι αποτελεί μεγάλη τιμή η συμμετοχή του στο κυβερνητικό σχήμα και ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη που του έδειξε.

«Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας και πολλές προκλήσεις να αντιμετωπίσουμε, καθώς ο πρωτογενής τομέας είναι νευραλγικής σημασίας για την οικονομία μας», επεσήμανε ο κ Σταμενίτης.

Στη συνέχεια επεσήμανε ότι η Κυβέρνηση έχει τα χρηματοδοτικά εργαλεία, όπως το Ταμείο Ανάκαμψης και το ΕΣΠΑ, προκειμένου να βοηθήσει τους αγρότες να εκσυγχρονίσουν την παραγωγή τους και να την καταστήσουν αποδοτικότερη.

Πρόσθεσε επίσης, πως το κυριότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει σήμερα ο αγροτικός κόσμος είναι οι συνέπειες της κλιματικής αλλαγής που επηρεάζει τους αγρότες με τις φυσικές καταστροφές.

Τέλος και μεταξύ άλλων, τόνισε ότι η οικονομική ενίσχυση των αγροτών θα γίνει σε δυο κατευθύνσεις. Αφενός με την επιστροφή του φόρου για το πετρέλαιο θέρμανσης και αφετέρου  με τη μείωση της φορολογίας τους.

Ειδήσεις σήμερα:

Γαλλία: Νέα νύχτα ταραχών, αλλά με σημάδια εκτόνωσης (εικόνες)

Missing Alert για την εξαφάνιση 48χρονου Γερμανού

Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας και τοπικές βροχές την Κυριακή

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ηράκλειο: Σε κρίσιμη κατάσταση τουρίστας που έκανε βουτιά από βράχο11:11Λαμία: Κάηκε ολοσχερώς το εργοστάσιο με σχολικά γεύματα (βίντεο)10:57ΑΑΔΕ – Συγχωνεύσεις: Όλοι οι φορολογούμενοι της Αττικής σε μία Υπηρεσία10:42Ιράν - Ραϊσί: Εντοπίστηκε η σορός του (βίντεο)10:28Επιστολή Μητσοτάκη στην Φον Ντερ Λάιεν για τις πολυεθνικές και τις τιμές προϊόντων στην ΕΕ10:15Συντάξεις Ιουνίου: Οι ημερομηνίες πληρωμής10:01Ιράν - Ραϊσί: Ο θάνατος του προέδρου και η διεθνής ανησυχία09:47Γυναικοκτονία - Φλωρίδης: οι δικαστές πρέπει να προσαρμοστούν στους νέους νόμους09:33Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Το θύμα δεν είχε κληθεί να καταθέσει στη δίκη του πρώην άντρα της09:19Άρης - ΠΑΟΚ: συλλήψεις πριν και μετά το ντέρμπι09:06Έγκλημα στην Χαλκίδα - Τάρτης: την έριξε από τη σκάλα και την αποτελείωσε με το μαχαίρι (βίντεο)08:52ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο “χάρτης πληρωμών” της νέας εβδομάδας08:38ΑΑΔΕ: Έρχεται το “φορολογικό ξυπνητήρι”08:24Ελευσίνα: Συνελήφθη δραπέτης φυλακών από το 201108:11Πάτρα – τροχαίο: Εγκλωβίστηκαν μητέρα και παιδί07:57Ιραν - Ραϊσί: Επίσημα νεκρός ο πρόεδρος και ο Υπουργός Εξωτερικών07:44Εκλογές - ΤΕΕ: Στασινός και ΔΚΜ νίκησαν με 41%07:30Κέρκυρα: Άγριος ξυλοδαρμός ανήλικου από 15χρονο07:17Rapid test δωρεάν την Δευτέρα σε 156 σημεία07:03Εορτολόγιο - 20 Μαΐου: Ποιος γιορτάζει σήμερα06:50
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο