LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 30 Ιουνίου 2023 18:26

Μουσική, χρώμα και μοναδικές στιγμές: Φέτος το Colourday Festival ήταν κερασμένο από την Coca-Cola! (εικόνες)

Χιλιάδες άνθρωποι κάθε ηλικίας βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ, όπου τους περίμεναν εκδηλώσεις, εκπλήξεις και ξεκαρδιστικά challenges.

Colour Day Festival - Coca-Cola

Η Coca-Cola, ένα brand απόλυτα συνδεδεμένο με τα μεγαλύτερα μουσικά events και τις πιο έντονες μουσικές εμπειρίες, ήταν φέτος ο μεγάλος χορηγός του Colourday Festival και υποδέχθηκε χιλιάδες κόσμου στο ΟΑΚΑ για μια μοναδική μουσική εμπειρία.

Στο εντυπωσιακό περίπτερο που είχε στήσει η Coca-Cola στον χώρο του festival, φιλοξενήθηκαν μια σειρά από δράσεις και εκπλήξεις, όπου συμμετείχε πλήθος κόσμου, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο την ένταση και το vibe της ξεχωριστής αυτής ημέρας.

Όσοι επισκέφθηκαν λοιπόν το περίπτερο της Coca-Cola απόλαυσαν παγωμένη Coca-Cola, αλλά και τις fun δραστηριότητες που είχε οργανώσει το brand και απογείωσαν τη συνολική εμπειρία.

Colour Day Festival - Coca-Cola

Colour Day Festival - Coca-Cola

Colour Day Festival - Coca-Cola

Πρώτος σταθμός ήταν το Zero Waste Spot όπου όλοι μπορούσαν να ανακυκλώσουν τις μεταλλικές ή πλαστικές συσκευασίες που είχαν χρησιμοποιήσει, αλλά και άλλες πλαστικές ή χάρτινες συσκευασίες, στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα για έναν κόσμο χωρίς απορρίμματα. Δεύτερος σταθμός ήταν οι make-up artists που βρίσκονταν στον χώρο του περιπτέρου και ανέλαβαν από νωρίς να δώσουν λάμψη στα πρόσωπα όσων βρέθηκαν στον χώρο, με εντυπωσιακά φεστιβαλικά make up looks γεμάτα φαντασία και glitter! Τρίτος σταθμός ήταν ο ειδικά στημένος χώρος, όπου αγόρια και κορίτσια κάθε ηλικίας, μικρές ή μεγάλες παρέες, δοκίμασαν τις δεξιότητές, αλλά και τις τεχνικές τους στο …. stage diving και η Coca-Cola ήταν εκεί για να φωτογραφίσει και να κρατήσει αυτές τις στιγμές ζωντανές για πάντα.

Colour Day Festival - Coca-Cola

Colour Day Festival - Coca-Cola

Colour Day Festival - Coca-Cola

Παράλληλα, η αγαπημένη Foshbloque ανέλαβε χρέη reporter και βρέθηκε κι εκείνη στο Coca-Cola spot προσκαλώντας το κοινό σε fun συνεντεύξεις και ξεκαρδιστικά challenges με πολλά Coca-Cola δώρα για τους νικητές!

Μέσα από αυτό το μουσικό event η Coca-Cola δημιούργησε και πάλι μοναδικές εμπειρίες που μας έφεραν όλους ακόμα πιο κοντά, παρέα πάντα με μια απολαυστική Coca-Cola!

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Ψυχοκόρες”: Νέα επεισόδια την Μεγάλη Εβδομάδα (εικόνες)23:59Δολοφονία Λυγγερίδη: Έξι προφυλακίσεις κατηγορουμένων23:50Θηρασία: Βίντεο από κατολίσθηση στο λιμάνι 23:37Βόλεϊ γυναικών: Ο Παναθηναϊκός πρωταθλητής για τρίτη συνεχόμενη χρονιά23:23Καρδίτσα - ΑΕΚ: Νίκη..γοήτρου για τους γηπεδούχους23:11ΠΑΟΚ: Κέρδισε το Μαρούσι κι “έκλεισε” μια θέση στα play off22:59Λαύριο: Συντριβή του υποβιβασμένου Απόλλωνα Πατρών22:47Ο Βόλος έκανε το...καθήκον του απέναντι στον Πανσερραϊκό22:33Ο ΠΑΣ …πήρε μαζί του την Κηφισιά στη Super League 222:21Ο Παναιτωλικός νίκησε τον Ατρόμητο και... γιόρτασε την παραμονή του22:10Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ: Ισόπαλοι και...άνετοι στην παραμονή τους21:59Φλώρινα: Σύλληψη “εισπράκτορα” τηλεφωνικών απατών21:47Γάζα: Ισραηλινοί όμηροι “εμφανίστηκαν” σε βίντεο21:33Χανιά: Επιχείρηση διάσωσης τουρίστριας στον Μπάλο21:19Καλλιάνος: Θλίψη στην κηδεία του πατέρα του βουλευτή (εικόνες)21:05Ιπποκράτειος Πολιτεία: Λειτουργούσαν παράνομο κέντρο απεξάρτησης (εικόνες)20:52Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο μάνατζερ τράπερ20:38Συμμορία έκλεβε επιβάτες του μετρό και του ΗΣΑΠ20:23Πύργος: Άγρια ληστεία ηλικιωμένου εργάτη σε εκκλησία20:10Τουρκία - ΗΠΑ: Τα σενάρια της αναβολής της επίσκεψης του Ερντογάν στην Ουάσιγνκτον19:56
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο