LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 30 Ιουνίου 2023 12:46

“Το Πρωινό” - Τουμασάτου: Ο Τσίπρας, οι “Σπαρτιάτες” και ο Φιλιππίδης (βίντεο)

Μία εφ'όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η δημοφιλής ηθοποιός στο πλατό του "Πρωινού".

ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΤΟΥΜΑΣΑΤΟΥ - ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ

Στο πλατό της εκπομπής "Το Πρωινό" βρέθηκε η αγαπημένη ηθοποιός, Μαριάννα Τουμασάτου και μίλησε για όλα.

Ξεκινώντας τη συνέντευξή της εξέφρασε την απογοήτευσή της για την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρας αναφέροντας πως "είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ και σέβομαι και με αυτή του την κίνηση ανέλαβε τις ευθύνες του. Είναι για μένα μία ένδειξη αξιοπρέπειας, όμως μου στοιχίζει που δεν θα είναι στον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι μία πολύ ισχυρή προσωπικότητα και πιστεύω ότι σύντομα θα τον... "γυρίσουν"" είπε η ηθοποιός.

Σχετικά με την άνοδο της ακροδεξιάς και το κόμμα "Σπαρτιάτες" ανέφερε πως "με τρομάζει αυτή η άνοδος, αλλά εμείς επιτρέψαμε να συμβεί κάτι τέτοιο".

Σχολιάζοντας την επαναπροβολή σειράς με πρωταγωνιστή τον Πέτρο Φιλιππίδη είπε πως "έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης το θέμα".

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε και για το "Ίδρυμα Τζένη Καρέζη" του οποίου είναι πρέσβυρα, στηρίζοντας ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη ενώ με χαρά μίλησε και για τον μονόλογο στον οποίο θα πρωταγωνιστεί από τη νέα σεζόν σε σκηνοθεσία του συζύγου της.

Όλη η συνέντευξη της Μαριάννας Τουμασάτου

Ειδήσεις σήμερα:

Γαλλία - Δολοφονία 17χρονου: Βίαια επεισόδια στον τόπο της τραγωδίας (εικόνες)

Μεταναστευτικό - Σύνοδος Κορυφής: “Μπλόκο” από Ουγγαρία και Πολωνία - Τι ζητούν

Ο καύσωνας στο Μεξικό σκότωσε πάνω από 100 ανθρώπους

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΠέλλα – bullying: Αμετανόητοι οι “νταήδες” που τρομοκρατούν συμμαθητές τουςΣήμερα 07:48 | Ειδήσεις

«Όλα γίνονται με την ανοχή του σχολείου», καταγγέλλει μητέρα μαθήτριας. Δέχομαι απειλητικά και υβριστικά μηνύματα, δήλωσε ο δικηγόρος των θυμάτων.

ΑΑΔΕ: Πόσοι πιάστηκαν στη “δαγκάνα” των τεκμηρίωνΣήμερα 08:19 | Ειδήσεις

Περισσότεροι από τους μισούς ελεύθερους επαγγελματίες δήλωσαν εισοδήματα έως 10.000 ευρώ ετησίως.

Missing Alert για την εξαφάνιση 28χρονηςΣήμερα 06:57 | Ειδήσεις

Πού εντοπίζονται για τελευταία φορά τα ίχνη της. Η ανακοίνωση από "Το Χαμόγελο του Παιδιού".

Γάζα: Συνεχίζονται οι βομβαρδισμοί - Ολοκληρώθηκε η κατασκευή του τεχνητού λιμανιού των ΗΠΑΣήμερα 07:15 | Ειδήσεις

Συνεχίζονται οι επιχειρήσεις του Ισραηλινού στρατού. Τι αναφέρουν Ισραηλινά ΜΜΕ για την διαχείριση της συνοριακής διέλευσης στην Γάζα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΑΑΔΕ: Πόσοι πιάστηκαν στη “δαγκάνα” των τεκμηρίων08:38Λαμία: Αυτοκίνητο παρέσυρε 7χρονο κοριτσάκι08:25“Πέφτει η νύχτα με ΡΥΘΜΟ”: Η Πέγκυ Ζήνα συναντά τη Μελίνα Ασλανίδου08:11Πέλλα – bullying: Αμετανόητοι οι “νταήδες” που τρομοκρατούν συμμαθητές τους07:58Γκιστάβ Φλομπέρ: Ο συγγραφέας της “Μαντάμ Μποβαρύ”07:44Γάζα: Συνεχίζονται οι βομβαρδισμοί - Ολοκληρώθηκε η κατασκευή του τεχνητού λιμανιού των ΗΠΑ07:31Missing Alert για την εξαφάνιση 28χρονης07:17Εορτολόγιο – 8 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:03Champions League: Η Ντόρτμουντ έριξε στο καναβάτσο την Παρί Σεν Ζερμέν06:50Rapid test δωρεάν την Τετάρτη σε 152 σημεία06:36Eurovision 2024: Η Κύπρος πέρασε στον τελικό06:23Καιρός: Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες την Τετάρτη06:09Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ απαντά μετά από 60 χρόνια σε δήλωση αγάπης θαυμάστριας του23:59Μέση Ανατολή: Όλες οι πλευρές επιστρέφουν στη διαπραγμάτευση, μεταδίδει αιγυπτιακό πρακτορείο23:44Euroleague - Final 4: Ο Παναθηναϊκός νίκησε την Μακάμπι και πάει Βερολίνο (εικόνες)23:29Χαλκιδική: Δελφίνι εντοπίστηκε νεκρό σε παραλία23:14Έξοδος του Πάσχα: Υποχώρησε το μποτιλιάρισμα στις Εθνικές οδούς22:59Πέθανε ο Κώστας Ματσακάς22:44Τα φάρμακα της εξωσωματικής γονιμοποίησης δεν προκαλούν καρκίνο22:29Επιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ για “υπουργούς δολοφόνους παιδιών”: Ο Μητσοτάκης καλύπτει το “τζάκι Καραμανλή”22:14
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο