LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 28 Ιουνίου 2023 12:49 | Ανανέωση: 29 Ιουνίου 2023 11:33

“Προδότες”: Στενεύει ο κλοιός – Στα όριά τους οι παίκτες (εικόνες)

Ο κλοιός στενεύει. Το παιχνίδι της εξαπάτησης παίζεται στα… όρια! Νέο επεισόδιο την Πέμπτη στον ΑΝΤ1.

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ - ΑΝΤ1

Ποιοι μετανιώνουν για τη συμπεριφορά τους, ποιοι νοιώθουν αηδία για τον εαυτό τους και ποιοι δεν αντέχουν άλλο την πίεση των κατηγοριών που τους βαραίνουν καθημερινά; Η ομάδα των Πιστών έχει υποστεί σοβαρές απώλειες, αλλά ευτυχώς κατάφεραν να εντοπίσουν και να διώξουν ακόμη έναν Προδότη, την Μαρίνα. Με τον αριθμό τους να μειώνεται και τις υποψίες να τους βαραίνουν, οι εναπομείναντες Προδότες αποφάσισαν να στρατολογήσουν τον Γιώργο Τ. Ποια θα είναι η απάντησή του. Την Πέμπτη, στις 21:00, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης υποδέχεται Πιστούς και Προδότες, σε ένα επεισόδιο για γερά νεύρα!

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Η μέρα ξεκίνησε με πολλή αγωνία γύρω από το ποιος από τους 3 παίκτες που βρίσκονταν στο απόσπασμα δολοφονήθηκε το βράδυ από τους Προδότες. Τελικά, η Εύα και ο Γιώργος Τ. τη γλίτωσαν, αφού οι Προδότες Κωνσταντίνος και Γιώργος Ρ. αποφάσισαν να ξεφορτωθούν τον Αντώνη. Φυσικά, αυτό δημιούργησε νέες θεωρίες και υποψίες στο στρατόπεδο των Πιστών, οι οποίοι φάνηκαν πολύ πρόθυμοι να ακούσουν τη «διαθήκη» του Αντώνη μέσω του Γιάννη.

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ - ΑΝΤ1

Η Αποστολή έφερε 6.600 ευρώ στο Έπαθλο του Τελικού, που πλέον αγγίζει τα 50.400 ευρώ. Έφερε, όμως, και αλλαγές στις ισορροπίες της Έπαυλης μιας και τα βέλη, κυριολεκτικά και μεταφορικά, έπεσαν «βροχή» και οι υποψίες, υποκινούμενες κυρίως από τον Γιάννη, φάνηκαν να βαραίνουν την Εύα.

Ακολούθησε μια πολύ έντονη Στρογγυλή Τράπεζα, κατά τη διάρκεια της οποίας δημιουργήθηκε έντονη σύγχυση, προς όφελος των Προδοτών, η οποία κατηύθυνε λανθασμένα τις ψήφους προς τον Γιάννη, ο οποίος και αποχώρησε από την Έπαυλη απογοητευμένος.

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ - ΑΝΤ1

Οι Πιστοί αντιλήφθηκαν ότι το παιχνίδι των Προδοτών καλά κρατεί. Η Γωγώ θύμωσε με τον Κωνσταντίνο που δεν ψήφισε την Εύα και τον κατηγόρησε ότι είναι Προδότης.

Όλοι έφυγαν ανήσυχοι για τα δωμάτιά τους. Οι 2 Προδότες, Κωνσταντίνος και Γιώργος Ρ., αποφάσισαν αντί να δολοφονήσουν έναν Πιστό, να προσκαλέσουν τον Γιώργο Τ. στο Κονκλάβιο, ώστε να ενισχύσουν τη δύναμη του στρατοπέδου τους.

Ποια θα είναι άραγε η απάντηση του Γιώργου Τ.; Θα δεχτεί να γίνει Προδότης; Ή θα παραμείνει Πιστός;

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ - ΑΝΤ1

Στο επεισόδιο της Πέμπτης

Ο Γιώργος Τ. δίνει την απάντησή του στους Προδότες. Οι παίκτες φτάνουν σύσσωμοι στο Πρωινό και αντιλαμβάνονται ότι δεν λείπει κανείς. Οι θεωρίες για το τι μπορεί να έχει συμβεί δίνουν και παίρνουν.

Μετά από μια Αποστολή, η οποία εξετάζει το πόσο καλά γνωρίζονται τελικά μεταξύ τους οι παίκτες, ακολουθεί η Στρογγυλή Τράπεζα. Εκεί οι θεωρίες ξεδιπλώνονται και όλοι ψηφίζουν το άτομο που θέλουν να διώξουν από το παιχνίδι. Θα καταφέρουν να διώξουν Προδότη; Ή θα φύγει ακόμη ένας Πιστός; Και ποια θα είναι η επόμενη κίνηση των Προδοτών στο Κονκλάβιο;

Θα καταλάβουν οι Πιστοί ποιοι είναι οι Προδότες, έτσι ώστε να τους διώξουν από το παιχνίδι; Γιατί αν ένας Προδότης κατορθώσει να φτάσει στον Τελικό, τότε θα κερδίσει όλο το έπαθλο.

Πάντως, μέχρι τώρα το σκορ μεταξύ Πιστών και Προδοτών παραμένει σαφώς υπέρ των δεύτερων με: 10 – 2!



«Οι Προδότες», το διεθνές format με εκατομμύρια φανατικούς τηλεθεατές σε 22 χώρες, μας μυεί κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:00, σε έναν κόσμο όπου κανείς δεν είναι αθώος.

#Prodotes

Instagram: @prodotes.ant1tv

Twitter: @prodotes_ant1tv

Facebook: @prodotes.ant1tv


Ειδήσεις σήμερα:

Πέτρος και Παύλος: Ο βίος και το έργο των πρωτοκορυφαίων Αποστόλων

Πανελλαδικές - Βαθμολογίες: Πού θα τις δείτε και πότε

Υπνική άπνοια: ο Μπάιντεν χρησιμοποιεί CPAP

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Εορτολόγιο – Κυριακή των Βαΐων 28 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:44Λέσβος: Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων, πεζή “σφηνώθηκε” σε κάδο07:31Κίνα: Νεκροί και δεκάδες τραυματίες από ανεμοστρόβιλο (εικόνες)07:17Γάζα: Ο Μπλίνκεν επιστρέφει στη Μέση Ανατολή07:03Εξάρχεια: Επεισόδια με τραυματία έναν αστυνομικό06:50Εορταστικό ωράριο: Ποιες ώρες θα λειτουργήσουν λιανική, σούπερ-μάρκετ και Βαρβάκειος06:36Μαρούσι: Νεκρός από πυροβολισμούς έξω από μπαρ06:23Κυριακή των Βαΐων – καιρός: Τοπικές νεφώσεις και άνοδος της θερμοκρασίας06:09“Ψυχοκόρες”: Νέα επεισόδια την Μεγάλη Εβδομάδα (εικόνες)23:59Δολοφονία Λυγγερίδη: Έξι προφυλακίσεις κατηγορουμένων23:50Θηρασία: Βίντεο από κατολίσθηση στο λιμάνι 23:37Βόλεϊ γυναικών: Ο Παναθηναϊκός πρωταθλητής για τρίτη συνεχόμενη χρονιά23:23Καρδίτσα - ΑΕΚ: Νίκη..γοήτρου για τους γηπεδούχους23:11ΠΑΟΚ: Κέρδισε το Μαρούσι κι “έκλεισε” μια θέση στα play off22:59Λαύριο: Συντριβή του υποβιβασμένου Απόλλωνα Πατρών22:47Ο Βόλος έκανε το...καθήκον του απέναντι στον Πανσερραϊκό22:33Ο ΠΑΣ …πήρε μαζί του την Κηφισιά στη Super League 222:21Ο Παναιτωλικός νίκησε τον Ατρόμητο και... γιόρτασε την παραμονή του22:10Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ: Ισόπαλοι και...άνετοι στην παραμονή τους21:59Φλώρινα: Σύλληψη “εισπράκτορα” τηλεφωνικών απατών21:47
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο