LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 28 Ιουνίου 2023 11:35

“Το Πρωινό” - Νίκος Παππάς: η υποψηφιότητα, ο ΣΥΡΙΖΑ και το “τέρας του φασισμού” (βίντεο)

Δεύτερες και τρίτες σκέψεις για την υποψηφιότητα στον Δήμο Αθηναίων, που φαίνεται πως "ναυαγεί". Όλα όσα δήλωσε ο Νίκος Παππάς στην εκπομπή "Το Πρωινό" του ΑΝΤ1.

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ

Ο μπασκετμπολίστας Νίκος Παππάς, μίλησε το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή “Το Πρωινό” του ΑΝΤ1 για την απόφασή του να μην κατέβει υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και την προσωπική του ζωή.

Όπως ανέφερε αρχικά ο μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού, το να “κρεμάσει τα παπούτσια” ήταν απόφαση δική του ασχέτως αν η ομάδα ήθελε να ανανεώσει το συμβόλαιό του ή όχι.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην επιθυμία του να θέσει υποψηφιότητα για τον Δήμο Αθηναίων, και ανέφερε: «Ήταν κάτι που μπήκε στο μυαλό μου, τελευταία μπήκε αυτή η ιδέα. Πήρα την πρωτοβουλία να ξεκινήσω κάποιες διαδικασίες. Αυτό που έχω αντιληφθεί είναι ότι δεν είναι έτσι αγνό και αθώο το περιβάλλον αυτό, είναι λίγο τοξικό για εμένα. Θέλησα να ασχοληθώ για να προσφέρω, χωρίς καμία ιδιοτέλεια. Έχει ακόμα δρόμο, θα δούμε αν θα το κάνω. Ο κ. Τσίπρας με στήριξε δημόσια, από εκεί και πέρα είναι ένα κόμμα με το οποίο ουδέποτε είχα κάποια αλληλεπίδραση στο παρελθόν. Μάλιστα διάφορες κινήσεις, δεν με εξέφραζαν απόλυτα».

Ο διεθνής Έλληνας μπασκετμπολίστας τοποθετήθηκε για την αύξηση της ακροδεξιάς με την είσοδο κομμάτων στην βουλή που σχηματιστηκε όπως η ΝΙΚΗ και οι Σπαρτιάτες: «Για να ειμαι ειλικρινης, δεν μου προκάλεσε καμία έκπληξη. Ας μην υποκρινόμαστε και πέφτουμε από τα σύννεφα, Ξέρουμε ότι το τέρας του φασισμού υπάρχει έξω και επιβιώνει. Νομίζω πλέον είναι στο χέρι μας να το ρίξουμε στον βόθρο της ιστορίας μια και καλή».

Ειδήσεις σήμερα:

Έκαναν delivery παράνομα botox και υαλουρονικό σε κέντρα αισθητικής (εικόνες)

ΗΠΑ: πατέρας σκότωσε με τόξο την νεογέννητη κόρη του (εικόνες)

ΔΥΠΑ – “Πάω μπροστά”: Πότε λήγει η προθεσμία αιτήσεων για το πρόγραμμα με επίδομα 400 ευρώ

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κέβιν Σπέισι: Ντοκιμαντέρ για την άνοδο και την πτώση του ηθοποιού23:59Ολυμπιακός: Ηττημένος από τη Barcelona “στην κόψη του ξυραφιού” (εικόνες)23:55“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)23:50Μεγάλη Τετάρτη: Το Άγιο Ευχέλαιο για θεραπεία πάσης ασθένειας23:45ΗΠΑ - Κολούμπια: Τιμωρεί φοιτητές που διαμαρτύρονται υπέρ της Γάζας23:40Ευρωεκλογές 2024: “Να μην αποφασίσουν άλλοι για σένα” (βίντεο)23:32“Έρωτας φυγάς”: κίνδυνοι και συναντήσεις στο επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (εικόνες)23:25Κέντρο Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας ΥΓΕΙΑ: Με σύμμαχο την επιστήμη και την εμπειρία23:16Πρωτομαγιά: Απεργία στα ΜΜΕ23:07Μεγάλη Εβδομάδα στον ΑΝΤ1 με μεγάλες θρησκευτικές παραγωγές 23:07Euroleague – Παναθηναϊκός: Τον “προσπέρασε” η Μακάμπι Τελ-Αβίβ (εικόνες)22:55Φαράγγι Σαμαριάς: Πότε ανοίγει για τους επισκέπτες22:41“Ψυχοκόρες”: Sneak Preview από το επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (βίντεο)22:30Αττική: Εξιχνιάστηκαν κι άλλα χτυπήματα από την “άγουρη συμμορία”22:23Μητρόπολη Νέας Ιωνίας: Προσέφερε και φέτος “Δέματα αγάπης” (εικόνες)22:10Ευρωεκλογές - Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Οι έδρες, οι επιτροπές και το νομοθετικό έργο21:56Θεσσαλονίκη – Καταγγελία μητέρας: Νηπιαγωγός… κούρεψε το παιδί μου21:44Πάτρα – Ναρκωτικά σε σχολείο: Προφυλακίστηκαν τρεις κατηγορούμενοι21:40ΙΝΕΜΥ - ΕΣΕΕ: Αυξημένο το κόστος του πασχαλινού τραπεζιού21:30Πάσχα στο ΑΝΤ1+ μαζί με όλη την οικογένεια21:20
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο