LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 27 Ιουνίου 2023 09:19 | Ανανέωση: 27 Ιουνίου 2023 09:31

Γλυφάδα: Ανήλικοι έκλεψαν 14χρονο και χτύπησαν αστυνομικούς (βίντεο)

Τι δηλώνει στον ΑΝΤ1 αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού. Οι “άγουροι κακοποιοί” είχαν επιτεθεί νωρίτερα σε άλλο έφηβο

Γλυφάδα - αυτόπτης μάρτυρας - ληστείες - Καλημέρα Ελλάδα

Στον Λάζο Μαντικό για την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 μίλησε ένας αυτόπτης μάρτυρας της ληστείας ανηλίκου από τρεις επίσης ανήλικους, οι οποίοι τραυμάτισαν τους αστυνομικούς που τους καταδίωξαν, μετά την ενημέρωση του θύματος ότι του άρπαξαν την αλυσίδα που φορούσε στον λαιμό.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, βραδινές ώρες στις 25-6-2023, στην περιοχή της Γλυφάδας, από αστυνομικούς που εκτελούσαν πεζή περιπολία, 16χρονος ημεδαπός και δύο αλλοδαποί, 14 και 17 ετών και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Γλυφάδας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για ληστεία και βία κατά υπαλλήλων. Για τα ίδια αδικήματα αναζητείται και άγνωστος συνεργός τους.

Ειδικότερα, νωρίτερα από τη σύλληψή τους, οι κατηγορούμενοι αφαίρεσαν με βία από το λαιμό 14χρονου ανηλίκου χρυσή αλυσίδα και τράπηκαν σε φυγή.

Το θύμα ενημέρωσε τους αστυνομικούς που περιπολούσαν πλησίον του σημείου που έγινε η ληστεία, οι οποίοι άμεσα ξεκίνησαν να αναζητούν τους δράστες.

Μετά από λίγο, εντόπισαν τους τρεις κατηγορούμενους , οι οποίοι στη θέα των  αστυνομικών προσπάθησαν να διαφύγουν, αρνούμενοι να ακολουθήσουν τις εντολές των αστυνομικών.

Κατά την ακινητοποίηση τους, οι δράστες τραυμάτισαν τους αστυνομικούς, στην προσπάθειά τους να ματαιώσουν τη σύλληψή τους.

Στη συνέχεια, οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας, όπου προέκυψε ότι νωρίτερα είχαν ενεργήσει ακόμα μία πανομοιότυπη ληστεία σε βάρος ανηλίκου, αφαιρώντας αλυσίδα από το λαιμό του. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Ειδήσεις σήμερα:

Η νεαρότερη διασώστρια της Ευρώπης στον ΑΝΤ1: Δεν είναι δύσκολο να βοηθήσεις

Παιδικοί σταθμοί ΔΥΠΑ: Πότε λήγουν οι αιτήσεις

Θεσσαλονίκη: Ξυλοδαρμός μετά από παρενόχληση κοπέλας (εικόνες)

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Συλλήψεις στο κέντρο της Αθήνας: Κατασχέθηκαν ναρκωτικά και οπλισμός 08:50Νέα Μάκρη: Βγήκε για λίγο από το σπίτι και την “έγδυσαν”08:36Κακλαμανάκης: Επίτιμος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Πατρών (εικόνες)08:23ΗΠΑ: Δεκάδες ανεμοστρόβιλοι έπληξαν κεντρικές πολιτείες (εικόνες)08:09Παράνομα τραπεζοκαθίσματα – Δήμος Αθηναίων: Αισθητή αύξηση των εντολών απομάκρυνσης φέτος07:56Εορτολόγιο - Σάββατο του Λαζάρου 27 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:42Επίδομα γέννας: Πότε καταβάλλονται τα αναδρομικά για τα “παιδιά του 2023”07:29Χαλκίδα: Πέταξαν σκύλο στα σκουπίδια και του έβαλαν φωτιά07:15“Υγεία πάνω απ’ όλα”: Μπαχαρικά, βότανα, μακροζωΐα και ευερέθιστο έντερο07:01Ισπανία - Ουκρανία: Επιβεβαιώνεται η παράδοση πυραύλων Patriot06:48“I LOVE Σου Κου”: Εκλεκτοί καλεσμένοι και αποκλειστικές συνεντεύξεις το Σαββατοκύριακο06:34Ερυθρά Θάλασσα: Οι Χούθι εκτόξευσαν πυραύλους εναντίον δεξαμενόπλοιων06:21Σάββατο του Λαζάρου - Καιρός: τοπικές μπόρες και βοριάδες06:08Γκάρι Κασπάροφ - Ρωσία: Ένταλμα για σύλληψη του σκακιστή23:59Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: ήττα στο “game 2” για τους ερυθρόλευκους23:48Κασσελάκης: “Πυρά” στην κυβέρνηση από Χίο και Σάμο (εικόνες)23:38Οχάιο: Άνδρας πέθανε ενώ ήταν υπό κράτηση - “Δεν μπορώ να αναπνεύσω” φώναζε (βίντεο) 23:25Πάτρα: Συλλήψεις για επιθέσεις σε αστυνομικούς και φθορές σε λεωφορεία23:11Ανδρουλάκης από Πρέβεζα: Η ΝΔ πάντα έχει πρώτη προτεραιότητα την κάλπη (εικόνες)22:59 Η γηραιότερη ασθενής στην Ελλάδα υποβλήθηκε σε καρδιολογική επέμβαση22:31
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο