LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 27 Ιουνίου 2023 09:12

“The 2Night Show”- Λευτέρης Πράσινος: Υπάρχουν περιπτώσεις που είναι κρυφό, αλλά εγώ ήμουν υποψιασμένος

Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε μίλησε ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

THE 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ

Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και τον οδήγησαν στο χειρουργείο μίλησε ο δημοσιογράφος Λευτέρης Πράσινος στο «The 2Night Show» της Δευτέρας.

«Έκανα αξονική στο συγκεκριμένο σημείο κι ήταν τελικά σκωληκοειδίτιδα και δεν ήταν μόνο αυτό απλά αλλά γενικευμένη περιτονίτιδα», είπε ο παρουσιαστής του απογευματινού δελτίου του ΑΝΤ1.

THE 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ

«Είχα ξυπνήσει με μία ενόχληση στην κοιλιακή χώρα. Έγινε πριν από ένα μήνα. Το κατάλαβα ότι οφείλεται για οξεία σκωληκοειδίτιδα όταν ανέβασα πυρετό το απόγευμα κι έτσι κινητοποιήθηκα. Δεν είχα κάποιον οξύ πόνο να δικαιολογεί σκωληκοειδίτιδα κι η πρώτη διάγνωση του γιατρού ήταν ότι μου είπε αν ανεβάσουμε πυρετό να το δούμε. Έκανα αξονική στο συγκεκριμένο σημείο κι ήταν τελικά σκωληκοειδίτιδα και δεν ήταν μόνο αυτό απλά αλλά γενικευμένη περιτονίτιδα. Ήταν σοβαρό. Μπήκα αμέσως χειρουργείο κι ευτυχώς όλα πήγαν καλά», είπε και περιέγραψε πως:

THE 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ

«Διπλώνεσαι από τον πόνο, αλλά υπάρχουν περιπτώσεις που είναι κρυφό και δεν έχεις τόσο μεγάλη ενόχληση όπως εγώ που πίεζα το σημείο γιατί ήμουν υποψιασμένος. Με εξέτασε ο γιατρός βάσει αυτών που του έλεγα και μου είπε ότι δεν βλέπω κάτι μη φυσιολογικό κι αν κάνουμε πυρετό το ξαναβλέπουμε και το απόγευμα της ίδιας μέρας ανέβασα πυρετό και πήγα άμεσα στο νοσοκομείο».

Ειδήσεις σήμερα:

Βορίδης για στήριξη Κασιδιάρη σε Σπαρτιάτες: Είναι υπό αξιολόγηση

Η νεαρότερη διασώστρια της Ευρώπης στον ΑΝΤ1: Δεν είναι δύσκολο να βοηθήσεις

Τροχαίο στην Ινδία: Νεκροί σε μετωπική σύγκρουση λεωφορείων


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΙράν - Ραϊσί: Εντοπίστηκε η σορός του (βίντεο)Σήμερα 10:21 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει η επίσημη ενημέρωση για την σορό του Ιρανού Προέδρου, αλλά και την τύχη των υπολοίπων επιβαινόντων στο μοιραίο ελικόπτερο, μεταξύ των οποίων ο ΥΠΕΞ του Ιράν.

Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης: Αίτημα σύλληψης για τον Νετανιάχου και ηγέτες της ΧαμάςΣήμερα 14:20 | Ειδήσεις

Ο Γενικός Εισαγγελέας του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου δήλωσε ότι ζητά την σύλληψη και του Υπ. Άμυνας του Ισραήλ.

Γεραπετρίτης: Η Συμφωνία των Πρεσπών δεν τροποποιείται ούτε καταργείται μονομερώςΣήμερα 11:51 | Ειδήσεις

Τι δήλωσε ο Υπουργός Εξωτερικών σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, σχετικά με τις προθέσεις της Ελλάδας για τη συμφωνία με τη Βόρεια Μακεδονία.

Βόλος: Έβαζε βενζίνη στο χορτοκοπτικό και άρπαξε φωτιά - Νοσηλεύεται διασωληνωμένοςΣήμερα 11:44 | Ειδήσεις

Ο άτυχος άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με σοβαρά εγκαύματα στο νοσοκομείο και διασωληνώθηκε.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σκιάθος – δυστύχημα: Ξεψύχησε την ώρα της αεροδιακομιδής14:51Συντάξεις Ιουνίου: Οι ημερομηνίες πληρωμής14:47Eνδοοικογενειακή βία - Panic Button: Επεκτείνεται σε όλη τη χώρα14:34Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης: Αίτημα σύλληψης για τον Νετανιάχου και ηγέτες της Χαμάς14:21ΗΠΑ: Η “εξέγερση” στα πανεπιστήμια για την Γάζα και το αίτημα για οικονομικό “διαζύγιο” με το Ισραήλ14:07Μαρινάκης: Η εισαγόμενη ακρίβεια είναι το νούμερο ένα πρόβλημα13:53Βόλος: Έβαζε βενζίνη στο χορτοκοπτικό και άρπαξε φωτιά - Νοσηλεύεται διασωληνωμένος13:40Φοιτητικές εκλογές: Έκκληση του Κοσμήτορα Νομικής ΑΠΘ κατά της αφισορύπανσης13:26Σαντορίνη: Οι κατολισθήσεις, η Πολιτική Προστασία και οι... τουρίστες13:13Σάκκαρη – Τσιτσιπάς: Οι νέες τους θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη13:00Γεραπετρίτης: Η Συμφωνία των Πρεσπών δεν τροποποιείται ούτε καταργείται μονομερώς12:46Θεσσαλονίκη - Μητσοτάκης: Σε έξι μήνες θα παραδοθεί το πιο σύγχρονο μετρό ευρωπαϊκής πόλης12:33Αγία Σοφία: Αναστολή στα τακτικά χειρουργεία, αποφάσισαν οι γιατροί12:19Απεργία 21 Μαΐου: Τι θα γίνει με παιδικούς σταθμούς και υπηρεσίες Δήμων12:05Συνολάκης – Δήλος: Ένα κομμάτι του νησιού θα βυθιστεί σε 50 χρόνια11:52Κομοτηνή - Κασσελάκης: Ο σύλλογος “Περπατώ” υποκαθιστά τον ρόλο ενός κράτους αδιάφορου (βίντεο)11:39Θάνατος Ραϊσί – Τουρκικά ΜΜΕ: Το drone “Ακιντζί” τον εντόπισε11:25Ηράκλειο: Σε κρίσιμη κατάσταση τουρίστας που έκανε βουτιά από βράχο11:11Λαμία: Κάηκε ολοσχερώς το εργοστάσιο με σχολικά γεύματα (βίντεο)10:57ΑΑΔΕ – Συγχωνεύσεις: Όλοι οι φορολογούμενοι της Αττικής σε μία Υπηρεσία10:42
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο