LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 27 Ιουνίου 2023 07:05

“The 2Night Show”: Ο Δημήτρης Γιώτης για το πρόβλημα υγείας

Στο  «The 2Night Show» της Δευτέρας ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου ο Δημήτρης Γιώτης.

THE 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΩΤΗΣ

Για το μεγάλο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ο Δημήτρης Γιώτης, στο «The 2Night Show» της Δευτέρας.

«Στη νύχτα είμαι 25 χρόνια, από πολύ μικρός. Το πρόβλημα υγείας που είχα είναι ένα γεγονός που δεν αλλάζει. Εγώ ήμουν πολύ τυχερός και δεν «έφυγα» γιατί μου άνοιξε η μύτη. Ανέβασα πίεση 25 μεγάλη και 18 μικρή. Το θέμα είναι ότι κάνω καλή ζωή και φυσιολογικά δεν θα έπρεπε. Δεν καπνίζω, δεν πίνω, έπαιζα και ποδόσφαιρο. Και τώρα αθλούμαι! Ελάχιστες καταχρήσεις κάνω, όπως κάνει ο φυσιολογικός άνθρωπος. Μου άνοιξε η μύτη για δύο ώρες στα ξαφνικά. Ήμουν με τον Κονταρό στο Ρέθυμνο, γυρίζω Αθήνα και το επόμενο βράδυ μου άνοιξε η μύτη ασταμάτητα. Ο πατέρας μου, μου είπε να βάλουμε το πιεσόμετρο. Δεν ένιωθα τίποτα. Στο νοσοκομείο οι γιατροί μου έλεγαν δεν ζαλίζεσαι; Δεν πονάς; Μάλλον είχα την πίεση πάρα πολύ καιρό, δεν την αντιλαμβανόμουν κι αυτή δούλευε», εξιστόρησε.

THE 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΩΤΗΣ

Και εξήγησε πως, «τελικά η δεξιά καρωτίδα ήταν 99% κλειστή, περνούσε μια σταγονίτσα κι η καρδιά δούλευε 30%. Έκανα πρώτα μια αγωγή για την καρωτίδα και τον Δεκέμβριο που μας πέρασε έκανα την καρδιά και πίνω ακόμα τα φάρμακά μου. Είχα τρομερές άπνοιες. Διορθώνεται αυτό με μηχάνημα. Έκανα 40 άπνοιες την ώρα και τώρα δύο τη νύχτα. Έβαλε σε μια ροή το θέμα. Την ώρα που κοιμάσαι σταμάτα η αναπνοή σου. Ο εγκέφαλος λέει στην καρδιά τρέξε να το προλάβεις κι η καρδιά τρέχει 24 ώρες το 24ωρο με 200. Την νύχτα που πρέπει να ξεκουράζεται, δεν ξεκουράζεται».

THE 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΩΤΗΣ

Ειδήσεις σήμερα:

Μαγιόρκα: Ο Τσιτσιπάς αποκλείστηκε από το διπλό

Λεωφόρος Κηφισού: Φορτηγό πήρε φωτιά (εικόνες)

Θεσσαλονίκη: Ξυλοδαρμός μετά από παρενόχληση κοπέλας (εικόνες)


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΙράν - Ραϊσί: Εντοπίστηκε η σορός του (βίντεο)Σήμερα 10:21 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει η επίσημη ενημέρωση για την σορό του Ιρανού Προέδρου, αλλά και την τύχη των υπολοίπων επιβαινόντων στο μοιραίο ελικόπτερο, μεταξύ των οποίων ο ΥΠΕΞ του Ιράν.

Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης: Αίτημα σύλληψης για ηγέτες της Χαμάς, δίωξη κατά του ΝετανιάχουΣήμερα 14:20 | Ειδήσεις

Ο Γενικός Εισαγγελέας του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου δήλωσε ότι ζητά την σύλληψη ηγετικών στελεχών της Χαμάς. Τι αναφέρει για τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Άμυνας του Ισραήλ.

Γεραπετρίτης: Η Συμφωνία των Πρεσπών δεν τροποποιείται ούτε καταργείται μονομερώςΣήμερα 11:51 | Ειδήσεις

Τι δήλωσε ο Υπουργός Εξωτερικών σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, σχετικά με τις προθέσεις της Ελλάδας για τη συμφωνία με τη Βόρεια Μακεδονία.

Βόλος: Έβαζε βενζίνη στο χορτοκοπτικό και άρπαξε φωτιά - Νοσηλεύεται διασωληνωμένοςΣήμερα 11:44 | Ειδήσεις

Ο άτυχος άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με σοβαρά εγκαύματα στο νοσοκομείο και διασωληνώθηκε.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης: Αίτημα σύλληψης για ηγέτες της Χαμάς, δίωξη κατά του Νετανιάχου14:21ΗΠΑ: Η “εξέγερση” στα πανεπιστήμια για την Γάζα και το αίτημα για οικονομικό “διαζύγιο” με το Ισραήλ14:07Μαρινάκης: Η εισαγόμενη ακρίβεια είναι το νούμερο ένα πρόβλημα13:53Βόλος: Έβαζε βενζίνη στο χορτοκοπτικό και άρπαξε φωτιά - Νοσηλεύεται διασωληνωμένος13:40Φοιτητικές εκλογές: Έκκληση του Κοσμήτορα Νομικής ΑΠΘ κατά της αφισορύπανσης13:26Σαντορίνη: Οι κατολισθήσεις, η Πολιτική Προστασία και οι... τουρίστες13:13Σάκκαρη – Τσιτσιπάς: Οι νέες τους θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη13:00Γεραπετρίτης: Η Συμφωνία των Πρεσπών δεν τροποποιείται ούτε καταργείται μονομερώς12:46Θεσσαλονίκη - Μητσοτάκης: Σε έξι μήνες θα παραδοθεί το πιο σύγχρονο μετρό ευρωπαϊκής πόλης12:33Αγία Σοφία: Αναστολή στα τακτικά χειρουργεία, αποφάσισαν οι γιατροί12:19Απεργία 21 Μαΐου: Τι θα γίνει με παιδικούς σταθμούς και υπηρεσίες Δήμων12:05Συνολάκης – Δήλος: Ένα κομμάτι του νησιού θα βυθιστεί σε 50 χρόνια11:52Κομοτηνή - Κασσελάκης: Ο σύλλογος “Περπατώ” υποκαθιστά τον ρόλο ενός κράτους αδιάφορου (βίντεο)11:39Θάνατος Ραϊσί – Τουρκικά ΜΜΕ: Το drone “Ακιντζί” τον εντόπισε11:25Ηράκλειο: Σε κρίσιμη κατάσταση τουρίστας που έκανε βουτιά από βράχο11:11Λαμία: Κάηκε ολοσχερώς το εργοστάσιο με σχολικά γεύματα (βίντεο)10:57ΑΑΔΕ – Συγχωνεύσεις: Όλοι οι φορολογούμενοι της Αττικής σε μία Υπηρεσία10:42Ιράν - Ραϊσί: Εντοπίστηκε η σορός του (βίντεο)10:28Επιστολή Μητσοτάκη στην Φον Ντερ Λάιεν για τις πολυεθνικές και τις τιμές προϊόντων στην ΕΕ10:15Συντάξεις Ιουνίου: Οι ημερομηνίες πληρωμής10:01
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο