LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /Υγεία - ΠεριβάλλονΔημοσίευση: 26 Ιουνίου 2023 09:35

Σάρα Φέργκιουσον: Με καρκίνο του μαστού η δούκισσα της Υόρκης

Η πρώην σύζυγος του πρίγκιπα Ανδρέα διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού. Η ανακοίνωση του εκπροσώπου της.

Sarah Ferguson - Σάρα Φέργκιουσον

Η πρώην σύζυγος του πρίγκιπα Ανδρέα, δούκισσα της Υόρκης Σάρα (Φέργκι) Φέργκιουσον(Sarah Ferguson) υποβλήθηκε σε επέμβαση αφού διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού, όπως επιβεβαίωσε το περιοδικό PEOPLE.

«Η Σάρα, δούκισσα της Υόρκης διαγνώστηκε πρόσφατα με μια πρώιμη μορφή καρκίνου του μαστού που ανιχνεύθηκε σε μια εξέταση ρουτίνας μαστογραφίας. Της ανακοινώθηκε ότι έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, η οποία πραγματοποιήθηκε με επιτυχία», δήλωσε ο εκπρόσωπος της πρώην νύφης της βασίλισσας Ελισάβετ.

«Η δούκισσα λαμβάνει την καλύτερη ιατρική φροντίδα και οι γιατροί της έχουν πει ότι η πρόγνωση είναι καλή. Τώρα αναρρώνει με την οικογένειά της», συνεχίζει ο εκπρόσωπος o oποίος ανέφερε ότι νοσηλευόταν για 5 ημέρες στο νοσοκομείο «King Edward VII» του Λονδίνου.

«Η δούκισσα θέλει να εκφράσει την απέραντη ευγνωμοσύνη της σε όλο το ιατρικό προσωπικό που την υποστήριξε τις τελευταίες ημέρες. Είναι επίσης εξαιρετικά ευγνώμων στο προσωπικό που συμμετείχε στη μαστογραφία που εντόπισε την ασθένειά της, η οποία κατά τα άλλα ήταν χωρίς συμπτώματα, και πιστεύει ότι η εμπειρία της υπογραμμίζει τη σημασία του τακτικού ελέγχου», κατέληξε.

Η Σάρα Φέργκιουσον λίγο πριν μπει στο χειρουργείο ηχογράφησε ένα νέο επεισόδιο του podcast «Tea Talks» που παρουσιάζει το οποίο θα κυκλοφορήσει σήμερα.

Παντρεύτηκε τον πρίγκιπα 'Αντριου, το τρίτο παιδί της βασίλισσας Ελισάβετ, στις 23 Ιουλίου του 1986, στον καθεδρικό ναό του Ουέστμινστερ. Εχοντας αποκτήσει δύο κόρες χώρισαν το 1996.

Ειδήσεις σήμερα:

“Αρένα” - Στίγκας: οι Σπαρτιάτες μοιάζουν πολύ στους “Έλληνες” του Κασιδιάρη (βίντεο)

Πέθανε η Άντζελα Ζήλεια

Έστειλε γυμνές φωτογραφίες της σε “χάκερ” που υποδύθηκε το αγόρι της

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Η Μονή της χώρας, το panic button για εφήβους και τα... “λεφτόδεντρα”Χθες 17:27 | Ειδήσεις

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μίλησε για όλα τα ζητήματα της επικαιρότητας, ενώ έκανε και έναν απολογισμό της κυβέρνησής του σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Ράμα: Η…ανεπίσημη επίσκεψη στην Αθήνα και οι αντιδράσειςΧθες 20:20 | Ειδήσεις

Η Κομισιόν και η Αθήνα για την υπόθεση Μπελέρη. Το ψάξιμο Ράμα για προεκλογική συγκέντρωση στην Αθήνα και οι «πόρτες» που «έφαγε».

Γάζα: Ομαδικός τάφος βρέθηκε στο νοσοκομείο Αλ- ΣιφάΧθες 21:08 | Ειδήσεις

Εκατοντάδες πτώματα έχουν βρεθεί σε επτά ομαδικούς τάφους στη Γάζα.

Astra Zeneca – Μαγιορκίνης στον ΑΝΤ1: Όσοι δεν είχαν επιπλοκές τις 30 πρώτες μέρες, είναι ασφαλείς (βίντεο)Χθες 19:24 | Ειδήσεις

Ο εκπρόσωπος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων τόνισε ότι ο στατιστικός κίνδυνος εκδήλωσης παρενεργειών ήταν εξαρχής πολύ χαμηλός.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Euroleague: Ο Ολυμπιακός στο Final 4 μετά το θρίλερ με την Μπαρτσελόνα23:59Βόρεια Μακεδονία – διπλές εκλογές: Μεγάλο προβάδισμα της δεξιάς παράταξης (εικόνες)23:44Τελικό Κυπέλλου με φιλάθλους ζητεί ο Άρης23:30Γκρέτα Τούνμπεργκ: “έφαγε” πρόστιμο γιατί απέκλεισε την είσοδο κοινοβουλίου23:19Euroleague: Η Φενερμπαχτσέ αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Final 423:05Βουλή: Φωταγωγήθηκε στα χρώματα του Ερυθρού Σταυρού (εικόνες)22:52Η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας κάνει πρεμιέρα στις λαϊκές αγορές22:38Τροχαία – Μήνυμα ασφάλειας: Ωραίο το makeup, πιο ωραίο το κεφάλι σου. Φόρα κράνος!22:25Τσίπρας: Σημείο καμπής οι ευρωεκλογές22:11Βέλγιο: 14χρονη βιάστηκε ομαδικά σε δάσος21:58Μητσοτάκης: Το βίντεο στο TikTok για το “Ζάρι” της Σάττι και τον Πίνατ21:44Πέθανε η Ιφιγένεια Αστεριάδη21:31Γάζα: Ομαδικός τάφος βρέθηκε στο νοσοκομείο Αλ- Σιφά21:17Επιστολική ψήφος: Ξεκινά η αποστολή φακέλων στους εκλογείς21:04Καιρός: Βροχές, σκόνη και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη20:50Ράμα: Η…ανεπίσημη επίσκεψη στην Αθήνα και οι αντιδράσεις20:36Δούκας – Ιμάμογλου: Αθήνα και Πόλη θα συνεργαστούν κόντρα στη μισαλλοδοξία (εικόνες)20:23Σητεία: Συνελήφθη ανήλικος και η μητέρα του για απειλή κατά νεαρού20:09Εύβοια: Έδειρε τον πατέρα του, συνελήφθη και την άλλη μέρα “τα ίδια”19:56ΣΥΡΙΖΑ για Ράμα: Προκλητική η επίσκεψη, εθνικά επικίνδυνος ο Μητσοτάκης19:42
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο