LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 25 Ιουνίου 2023 10:37 | Ανανέωση: 25 Ιουνίου 2023 13:32

Θεσσαλονίκη: Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους λόγω... μέθης

Τι ακριβώς συνέβη και το αεροσκάφος αναγκάστηκε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο "Μακεδονία".

Αεροπλάνο - καμπίνα

Επεισοδιακή ήταν μία πτήση που ξεκίνησε από την Αγγλία με προορισμό την Τουρκία, με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθεί αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της πτήσης, δύο Ρώσοι που επέβαιναν στο αεροπλάνο επέδειξαν επιθετική συμπεριφορά προς το πλήρωμα της καμπίνας, προκαλώντας αναστάτωση.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με την Αστυνομία, λόγω της διατάραξης της ασφάλειας της πτήσης, πραγματοποιήθηκε έκτακτη προσγείωση στον Κρατικό Αερολιμένα Θεσσαλονίκης «Μακεδονία».

Σε έρευνα του χώρου και συγκεκριμένα στη θέση που καθόταν, βρέθηκαν άδεια μπουκάλια αλκοολούχων ποτών.

Οι δύο άνδρες από τη Ρωσία συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνες παρεμβάσεις στη συγκοινωνία μέσων σταθερής τροχιάς, πλοίων και αεροσκαφών, διασάλευση της τάξης και έτερες παραβάσεις του Αεροπορικού Κώδικα.

Ο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην αρμόδια δικαστική Αρχή.

Πηγή:  thestival.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Νέα Χαλκηδόνα: Ληστές μαχαίρωσαν 15χρονο

Εκλογές - Φίνος Φιλμ: Ευχές για... καλή ψήφο με θρυλικές ατάκες (βίντεο)

Εκλογές: Στην κάλπη με νταούλια, ζουρνάδες και παραδοσιακές στολές (εικόνες)


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πάσχα - Μενίδι: Αδέσποτη σφαίρα τραυμάτισε άνδρα σε αυλή σπιτιού22:23ΗΠΑ - Euro 2024: Οδηγία για "αυξημένη προσοχή" των Αμερικανών στην Γερμανία22:10Αγίου Πνεύματος: Πότε πέφτει το τριήμερο21:56Καρδιοχειρουργική 2.0: εξατομικευμένη θεραπεία, νέες τομές και αποδόμηση μύθων21:42Πάσχα - Μητσοτάκης: Η Μαρέβα, το ποδήλατο και η... "χώνεψη" (εικόνες)21:29ΗΠΑ: Ιταλός φοιτητής θύμα αστυνομικής βίας (βίντεο)21:15Εύβοια: Το GPS αντί για την Κάρυστο τους “έστειλε” σε ρεματιά21:02Madonna - Rio de Janeiro: η μεγαλύτερη συναυλία της “βασίλισσας” (βίντεο)20:48Κτηματολόγιο: Σε ποιες περιοχές θα γίνονται ψηφιακά οι αιτήσεις20:35Μεταμόσχευση ήπατος: Η 23χρονη λήπτρια με δότη τον πατέρα της μιλά στον ΑΝΤ1 (βίντεο)20:22Χώρισαν Τσιτσιπάς - Μπαντόσα: Η ανακοίνωση και η παράκληση20:08Θήβα: Μωρό μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο19:55Ισραήλ - Al Jazeera: Η αστυνομία έκανε έφοδο στα γραφεία του τηλεοπτικού δικτύου (βίντεο)19:41Καιρός - Δευτέρα του Πάσχα: τοπικές μπόρες και άνοδος θερμοκρασίας19:27Ανάσταση - Νάξος: Νέοι ψέλνουν χοροπηδώντας το “Χριστός Ανέστη” (βίντεο)19:14Καλύβια - Κροτίδες: Άνδρας υπέστη ακρωτηριασμό δαχτύλων19:00Κασσελάκης: Να είστε μαζί μου όταν “σπάσουμε τα αυγά” (βίντεο) 18:47Βόλος: Καρχαριοειδές 3,5 μέτρων “εγκλωβίστηκε” σε αγωγό ομβρίων (εικόνες)18:33Μητέρα Έμμας: “Δεύτερο Πάσχα χωρίς εσένα - Ποια γιορτή, ποια ζωή;”18:19ΡΑΑΕΥ: 3 εργαλεία σύγκρισης τιμών ενέργειας18:06
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο