LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /Υγεία - ΠεριβάλλονΔημοσίευση: 24 Ιουνίου 2023 12:57

Πάτρα: Συνοδός ασθενή έδειρε νοσηλεύτρια

Άνω - κάτω έγινε νοσοκομείο της Πάτρας, όταν "νταής" συνοδός ασθενή ξυλοκόπησε νοσηλεύτρια κι αποπειράθηκε να χτυπήσει και μία άλλη. 

ΠΑΤΡΑ - ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Ένα σοβαρό επεισόδιο με πρωταγωνιστές συνοδό ασθενή και νοσηλεύτριες σημειώθηκε στο νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας", στην Πάτρα.

Σύμφωνα με την καταγγελία του το σωματείου του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού, συνοδός ασθενούς χτύπησε νοσηλεύτρια κι αποπειράθηκε κατά άλλου συναδέλφου της.

Στη δημοσιοποίηση μιας σοκαριστικής καταγγελίας προχώρησε ο συνδικαλιστής του νοσοκομείου «Ο Άγιος Ανδρέας» Κώστας Πετρόπουλος, σύμφωνα με τον οποίο νοσηλεύτρια χτυπήθηκε άσχημα από συνοδό ασθενούς, με αποτέλεσμα να διακομισθεί στο Νοσοκομείο του Ρίου με κατάγματα και κακώσεις.

Όπως αναφέρει το tempo24 ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, ζήτησε από τη διοίκηση του νοσοκομείου να επιληφθεί του θέματος, ενώ υποβλήθηκε μήνυση κι αναζητείται ο δράστης από την ΕΛΑΣ.

Η ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων

«Ακόμη ένα συμβάν επίθεσης συνοδού σε συνάδελφο-εργαζόμενης στην Παθολογική.

Κάνουμε γνωστό σε όλους τους Συναδέλφους ότι χθες βράδυ είχαμε ακόμη ένα περιστατικό βιαιοπραγίας εναντίον συναδέλφισσας κατά την νυκτερινή της βάρδια στην Παθολογική Κλινική.

Μια επίθεση, όχι μόνον φραστική, αλλά και με κτυπήματα που ανάγκασαν την συναδέλφισσα μετά τις πρώτες βοήθειες που της προσφέρθηκαν στο νοσοκομείο μας να διακομιστεί στο εφημερεύων πανεπιστημιακό νοσοκομείο.

Καταγγέλλουμε αυτήν την απαράδεκτη και προκλητικότατη επίθεση και απαιτούμε από τη Διοίκηση την κίνηση των διαδικασιών για την αυτόνομη δίωξη του δράστη και βεβαίως όλα τα προβλεπόμενα σχετικά.

Παρακάτω σας κοινοποιούμε ανάρτηση στο fb, αλλού συναδέλφου που ήταν παρών στην προαναφερόμενη καταδικαστέα επίθεση.

"Ντροπή και αίσχος! Πάμε να βγάλουμε το μεροκάματο μας. Είμαστε όλοι συμβασιούχοι με ένα πόδι μέσα και το άλλο έξω. Όλοι δίνουμε το καλύτερο για να κρατηθεί αυτό το σύστημα που λέγετε Ε.Σ.Υ. Και κανένας πλέον δεν μας σέβεται.

Νύχτα, βάρδια απόψε, συγγενής ασθενούς επιτέθηκε σε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό. Πετώντας καρέκλες και χτυπώντας νοσηλεύτρια με μπουνιές στο τοίχο. Μετά βγήκε στο διάδρομο άρπαξε μια πυροσβεστήρα εκεί ήμουν εγώ και παραλίγο να με χτυπήσει στο κεφάλι. Ένας κύριος τον σταμάτησε και του πήρε την πυροσβεστήρα. Στην νοσηλεύτρια δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες και μετά στο Ρίο που εφημέρευε. Αυτή την στιγμή η νοσηλεύτρια βρίσκεται με κατάγματα και κακώσεις πλέον δεν ξέρω τι έχει πάθει ο κόσμος. Η ασθενής τους είναι καλά, η νοσηλεύτρια γιατί; Έκανε μόνο την δουλειά της όπως όλοι μας!"».

Ειδήσεις σήμερα

Κρήτη: Ηλικιωμένη και διανομέας καταδίωξαν κλέφτρα

Πανελλαδικές - Βαθμολογίες: Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα - Τι ισχύει με το Μηχανογραφικό

Wagner: Αποστάτησαν και πήγαν με τανκς στη Ρωσία (βίντεο)


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΔολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο μάνατζερ τράπερΣήμερα 20:33 | Ειδήσεις

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος περιγράφεται ως ένας εκ των ηγετικών στελεχών της εγκληματικής ομάδας, αρνείται όσα του αποδίδονται.

Δολοφονία Λυγγερίδη: Βίντεο - ντοκουμέντο μετά την επίθεση στον αστυνομικόΣήμερα 19:06 | Ειδήσεις

Στο νέο υλικό που εξασφάλισε ο ΑΝΤ1 φαίνεται ο αρχηγός, μέσα στο γήπεδο να δίνει το σύνθημα ώστε να βγουν οι οργανωμένοι έξω και να μοιραστούν τα πολεμοφόδια.

Πάτρα: Διακίνηση ναρκωτικών σε σχολείο με...τιμοκατάλογο στον τοίχο (εικόνες)Σήμερα 17:18 | Τοπικά Νέα

Με απίστευτο θράσος η δράση των ανήλικων διακινητών ναρκωτικών, που είχαν ως ορμητήριο σχολικό συγκρότημα.

Γάζα: Ισραηλινοί όμηροι “εμφανίστηκαν” σε βίντεοΣήμερα 21:15 | Ειδήσεις

Ισραηλινοί όμηροι εμφανίστηκαν σε βίντεο που δημοσίευσε η Χαμάς. Το μήνυμά τους.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ο ΠΑΣ …πήρε μαζί του την Κηφισιά στη Super League 222:21Ο Παναιτωλικός νίκησε τον Ατρόμητο και... γιόρτασε την παραμονή του22:10Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ: Ισόπαλοι και...άνετοι στην παραμονή τους21:59Φλώρινα: Σύλληψη “εισπράκτορα” τηλεφωνικών απατών21:47Γάζα: Ισραηλινοί όμηροι “εμφανίστηκαν” σε βίντεο21:33Χανιά: Επιχείρηση διάσωσης τουρίστριας στον Μπάλο21:19Καλλιάνος: Θλίψη στην κηδεία του πατέρα του βουλευτή (εικόνες)21:05Ιπποκράτειος Πολιτεία: Λειτουργούσαν παράνομο κέντρο απεξάρτησης (εικόνες)20:52Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο μάνατζερ τράπερ20:38Συμμορία έκλεβε επιβάτες του μετρό και του ΗΣΑΠ20:23Πύργος: Άγρια ληστεία ηλικιωμένου εργάτη σε εκκλησία20:10Τουρκία - ΗΠΑ: Τα σενάρια της αναβολής της επίσκεψης του Ερντογάν στην Ουάσιγνκτον19:56“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε για όλους (εικόνες)19:43Δολοφονία Λυγγερίδη: Απόπειρα αυτοκτονίας από βασικό κατηγορούμενο της υπόθεσης19:30Δολοφονία Λυγγερίδη: Βίντεο - ντοκουμέντο μετά την επίθεση στον αστυνομικό19:16Κυριακή των Βαΐων – καιρός: Τοπικές νεφώσεις και άνοδος της θερμοκρασίας19:02Κασσελάκης: Συναντήθηκε με πολίτες στην Χίο18:48Γάζα - Αμερικανικά Πανεπιστήμια: Δεκάδες προσαγωγές διαδηλωτών στη Βοστώνη18:35Σερβία: ΝΑΤΟϊκη βόμβα εξουδετερώθηκε μετά από 25 χρόνια18:22Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης έδωσε στην Ελλάδα πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ακρίβειας18:08
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο