LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 23 Ιουνίου 2023 17:35

“Οι Προδότες”: Τα “κατηγορώ” πέφτουν... βροχή την Παρασκευή (εικόνες)

Άκρως ενδιαφέρον για τις συμπεριφορές πιστών και προδοτών είναι το επεισόδιο που θα δούμε απόψε στον ΑΝΤ1.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Οι Πιστοί είναι καλοί στο να εκτοξεύουν κατηγορίες. Θα καταφέρουν, όμως, να στοχεύσουν άλλον έναν Προδότη;

Μετά από 2 αποτυχίες στη σειρά (Μαρία Θ. και Γιώργος Μ.), οι Πιστοί καταφέρνουν να διώξουν ακόμη έναν Προδότη από την Έπαυλη, τη Μαρίνα. Οι ελπίδες τους αναπτερώνονται και οι Προδότες μένουν και πάλι 2! Όμως το δίλημμά τους τώρα είναι ένα: δολοφονία ή στρατολόγηση;

Απόψε στις 21:00, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης υποδέχεται Πιστούς και Προδότες, κάνοντας επίκληση στο… σημάδι τους!

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Μία μεγάλη έκπληξη περίμενε τους Πιστούς στο πρωινό και ειδικά τον Αντώνη, την Εύα και τον Γιώργο Τ., καθώς έμαθαν ότι δεν υπήρξε δολοφονία το προηγούμενο βράδυ, αλλά πως οι 3 τους επιλέχθηκαν από τους Προδότες για να μπουν στο «Απόσπασμα».  Ένας από τους 3 τους θα δολοφονηθεί το βράδυ και αυτό δημιούργησε μεγάλη αναστάτωση στο στρατόπεδο των Πιστών, ενώ όλοι αναζητούσαν τον Προδότη που θεωρούσαν ότι έχει μπει στο «Απόσπασμα».

Η Αποστολή αποδείχθηκε γυναικεία υπόθεση, καθώς η ομάδα της Αναστασίας Π., της Αναστασίας Τ., της Μαρίνας και της Εύας ήταν η μοναδική από τις 3 ομάδες που κατάφερε να βρει έγκαιρα τα σωστά αγαλματίδια και να τα τοποθετήσει στους ζυγούς, και έτσι να προσφέρει 2.000 ευρώ στο τελικό έπαθλο, αλλά και να κερδίσει την είσοδο της στο Οπλοστάσιο.

Η Μαρίνα μπορεί να στάθηκε τυχερή κερδίζοντας την Ασπίδα στο Οπλοστάσιο, δε στάθηκε όμως το ίδιο τυχερή στη Στρογγυλή Τράπεζα. Συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους των συμπαικτών της, αποκάλυψε ότι είναι Προδότης κι αποχώρησε από την Έπαυλη. Οι Πιστοί ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς και αισθάνθηκαν δικαιωμένοι και υπερήφανοι για την επιλογή τους. Ο Γιώργος Ρ., όμως, βρέθηκε σε δύσκολη θέση, καθώς έπρεπε να διαχειριστεί ως υποτιθέμενος Πιστός την «προδοσία» της φίλης του.

Ο Αντώνης πολύ χαρούμενος που κατάφερε, σύμφωνα με τον ίδιο, να «ξεσκεπάσει» έναν Προδότη, αποφασίζει να εκμυστηρευτεί τις θεωρίες του, αλλά και την πληροφορία ότι έχει κάνει σπουδές στην εγκληματολογία στον Γιάννη, πιστεύοντας ότι θα είναι αυτός που θα δολοφονηθεί το βράδυ και επιθυμώντας έτσι να βοηθήσει περισσότερο τους Πιστούς.

Κι ενώ οι υπόλοιποι Πιστοί φεύγουν ανακουφισμένοι από την Έπαυλη για τα δωμάτιά τους, η αγωνία για τον Αντώνη, την Εύα και τον Γιώργο Τ. κορυφώνεται. Άραγε, οι δύο Προδότες που απέμειναν, ο Κωνσταντίνος και ο Γιώργος Ρ., θα επιλέξουν να δολοφονήσουν κάποιο από τα 3 άτομα ή να στρατολογήσουν έναν Πιστό κάνοντας τον Προδότη;

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ - ΑΝΤ1

Στο αποψινό επεισόδιο

Μετά την αποχώρηση της Μαρίνας οι Προδότες παίρνουν μία απόφαση που θα ανατρέψει τις ισορροπίες στην Έπαυλη. Οι Πιστοί φθάνουν στο πρωινό για να μάθουν τι έχει συμβεί το βράδυ και να εξετάσουν τα πιθανά σενάρια. Νέες εικασίες δημιουργούνται. Ποιος έχει αποχωρήσει, αν έχει αποχωρήσει;

O Κωνσταντίνος βρίσκεται σε φοβερά δύσκολη θέση, καθώς  κλονίζονται τα αισθήματα της Γωγούς, αλλά και η εμπιστοσύνη που του έχει.

Άραγε αυτή η σχέση θα παραμείνει σταθερή, δίνοντας «βοήθεια» στον Κωνσταντίνο να συνεχίσει την πορεία του ως Προδότης μέσα στο παιχνίδι;

Στη σημερινή Αποστολή τα βέλη θα πέσουν βροχή, όπως και οι κατηγορίες αργότερα, στη Στρογγυλή Τράπεζα, εκεί όπου ένα ακόμη άτομο θα ψηφιστεί και θα αποχωρήσει για πάντα από την Έπαυλη αποκαλύπτοντας πρώτα την ταυτότητά του.

Όταν το ρολόι χτυπήσει 12, οι Πιστοί θα αναχωρήσουν για τα δωμάτιά τους και οι Προδότες θα βρεθούν αντιμέτωποι με μία ακόμη καθοριστική επιλογή που σίγουρα θα φέρει τα πάνω... κάτω.

 

Είναι στο χέρι των Πιστών να καταλάβουν ποιοι είναι οι Προδότες και να τους διώξουν από το παιχνίδι. Γιατί αν ένας Προδότης κατορθώσει να φτάσει στον Τελικό, τότε θα κερδίσει όλο το έπαθλο.

Πάντως, μέχρι τώρα το σκορ μεταξύ Πιστών και Προδοτών παραμένει σαφώς υπέρ των δεύτερων με: 8 – 2!

#Prodotes

Instagram: @prodotes.ant1tv

Twitter: @prodotes_ant1tv

Facebook: @prodotes.ant1tv


Ειδήσεις σήμερα:

Titan: Το χρονικό της μοιραίας αποστολής στο ναυάγιο του Τιτανικού

Τέμπη: Δάκρυσε ο Οικουμενικός Πατριάρχης στο τρισάγιο για τα θύματα (εικόνες)

“Εξοικονομώ - Αυτονομώ”: Νέα παράταση στο πρόγραμμα

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΔολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο μάνατζερ τράπερΣήμερα 20:33 | Ειδήσεις

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος περιγράφεται ως ένας εκ των ηγετικών στελεχών της εγκληματικής ομάδας, αρνείται όσα του αποδίδονται.

Δολοφονία Λυγγερίδη: Βίντεο - ντοκουμέντο μετά την επίθεση στον αστυνομικόΣήμερα 19:06 | Ειδήσεις

Στο νέο υλικό που εξασφάλισε ο ΑΝΤ1 φαίνεται ο αρχηγός, μέσα στο γήπεδο να δίνει το σύνθημα ώστε να βγουν οι οργανωμένοι έξω και να μοιραστούν τα πολεμοφόδια.

Πάτρα: Διακίνηση ναρκωτικών σε σχολείο με...τιμοκατάλογο στον τοίχο (εικόνες)Σήμερα 17:18 | Τοπικά Νέα

Με απίστευτο θράσος η δράση των ανήλικων διακινητών ναρκωτικών, που είχαν ως ορμητήριο σχολικό συγκρότημα.

Γάζα: Ισραηλινοί όμηροι “εμφανίστηκαν” σε βίντεοΣήμερα 21:15 | Ειδήσεις

Ισραηλινοί όμηροι εμφανίστηκαν σε βίντεο που δημοσίευσε η Χαμάς. Το μήνυμά τους.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γάζα: Ισραηλινοί όμηροι “εμφανίστηκαν” σε βίντεο21:33Χανιά: Επιχείρηση διάσωσης τουρίστριας στον Μπάλο21:19Καλλιάνος: Θλίψη στην κηδεία του πατέρα του βουλευτή (εικόνες)21:05Ιπποκράτειος Πολιτεία: Λειτουργούσαν παράνομο κέντρο απεξάρτησης (εικόνες)20:52Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο μάνατζερ τράπερ20:38Συμμορία έκλεβε επιβάτες του μετρό και του ΗΣΑΠ20:23Πύργος: Άγρια ληστεία ηλικιωμένου εργάτη σε εκκλησία20:10Τουρκία - ΗΠΑ: Τα σενάρια της αναβολής της επίσκεψης του Ερντογάν στην Ουάσιγνκτον19:56“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε για όλους (εικόνες)19:43Δολοφονία Λυγγερίδη: Απόπειρα αυτοκτονίας από βασικό κατηγορούμενο της υπόθεσης19:30Δολοφονία Λυγγερίδη: Βίντεο - ντοκουμέντο μετά την επίθεση στον αστυνομικό19:16Κυριακή των Βαΐων – καιρός: Τοπικές νεφώσεις και άνοδος της θερμοκρασίας19:02Κασσελάκης: Συναντήθηκε με πολίτες στην Χίο18:48Γάζα - Αμερικανικά Πανεπιστήμια: Δεκάδες προσαγωγές διαδηλωτών στη Βοστώνη18:35Σερβία: ΝΑΤΟϊκη βόμβα εξουδετερώθηκε μετά από 25 χρόνια18:22Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης έδωσε στην Ελλάδα πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ακρίβειας18:08ΕΛΑΣ: Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε ΙΧ και σπίτια στην Αττική (εικόνες)17:55Πάτρα: Διακίνηση ναρκωτικών σε σχολείο με...τιμοκατάλογο στον τοίχο (εικόνες)17:41Θεσσαλονίκη: 42χρονος διέθετε αναβολικά χάπια και φιαλίδια από το κατάστημά του17:28Κάρολος – Καμίλα: Η φωτογραφία για την επέτειο του γάμου τους17:14
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο