LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 22 Ιουνίου 2023 08:07

Εκλογές - Νατσιός στον ΑΝΤ1: Δεν είμαστε ούτε δεξιοί ούτε αριστεροί, είμαστε Ρωμιοί (βίντεο)

Ο Δημήτρης Νατσιός εξηγεί τι πιστεύει η "Νίκη", πως και γιατί προέκυψε και την πιθανότητα να μπει στην Βουλή.

Καλημέρα Ελλάδα - Δημήτρης Νάτσιος

Λίγες ώρες πριν από τη μεγάλη συγκέντρωση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για το κόμμα ΝΙΚΗ στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη στις 19:30, ο Δημήτρης Νατσιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα» και απαντά για την πιθανότητα να μπει στην Βουλή και την δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη περί δήθεν πατριώτες και στήριξη από Ρωσόφιλους, για τον θρησκευτικό χαρακτήρα του κόμματος και τα θέματα που απασχολούν την κοινωνία.

Για την πιθανότητα να μπει στη Βουλή:

«Είμαι δάσκαλος 30 χρόνια και έκανα σε ένα τοπικό κανάλι της βορείου Ελλάδος εκπομπές. Πριν από τέσσερα χρόνια κάναμε συγκεντρώσεις και ομιλίες και κάπως έτσι οργανώθηκε το κίνημα, ΝΙΚΗ».

Για την δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη περί δήθεν πατριώτες και στήριξη από Ρωσόφιλους:

«Για το Ρωσόφιλους, ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης είχε δηλώσει πως είναι Θεόφιλος κάτι που ενστερνίζομαι και προσθέτω πως είμαι Χριστιανός. Δεν είμαι σκοταδιστής αλλά ένας οικογενειάρχης με τρία παιδιά. Ένας πιστός άνθρωπος στον Χριστό».

Για το αν αγαπάει την Ελλάδα περισσότερο από κάποιον άλλον;

«Δεν έχω πει πως είμαι περισσότερο ή λιγότερο Χριστιανός από κάποιον άλλον, να με συγχωρείτε».

Για τον θρησκευτικό χαρακτήρα του κόμματος και τα θέματα που απασχολούν την κοινωνία:

«Μας αδίκησαν, μας απασχολούν τα προβλήματα του λαού μας και δεν ασχολούμαστε μόνο με τα χριστιανικά θέματα. Αντιθέτως ασχολούμαστε ιδιαιτέρως με την Παιδεία. Πριν λίγους μήνες ήμουν σε σχολικές αίθουσες και εκεί κρίνεται το μέλλον της Ελλάδας, κάθε χρόνο έχουμε και λιγότερα παιδιά».

Ως τι αυτοπροσδιορίζεται το κόμμα ΝΙΚΗ:

«Στο κόμμα ΝΙΚΗ δεν είμαστε ούτε δεξιοί ούτε αριστεροί, είμαστε Ρωμιοί . Εμείς θέλουμε να ενώσουμε τους Έλληνες».

Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές: Επιστρέφονται πινακίδες και άδειες οδήγησης

Ψυχικό: Κλέφτες τραυμάτισαν αστυνομικούς

Πέθανε ο Μανουέλ Αράγια

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Άνω Καστρίτσι Πάτρας: Αναβιώνει το έθιμο της “Λέησης” (εικόνες)18:44Επιστροφή των εκδρομέων με αυξημένη κίνηση στα διόδια18:43Αλβανία - Έντι Ράμα: Οι αναρτήσεις του για την επίσκεψη στην Ελλάδα18:30Τροχαίο στην Τουρκία: Πολύνεκρη σύγκρουση λεωφορείου με μπετονιέρα (εικόνες)18:16Άγιος Γεώργιος στην Ασή Γωνιά: Ευλόγησαν και φέτος τα κοπάδια (εικόνες)18:03Τουρκία - Μονή της Χώρας: Ο Ερντογάν εγκαινίασε την λειτουργία της ως τζαμί (εικόνες)17:49Άφησε την τελευταία του πνοή στο τιμόνι17:36Μακρόν - Σι Τζινπινγκ: Η σημασία της επίσκεψης του προέδρου της Κίνας για την Ευρώπη 17:22Παξοί - Κασσελάκης: Να χτίσουμε ομάδα ανθρώπων που θέλουν να προσφέρουν στον τόπο17:09Λουτράκι: Φωτιά σε δασική έκταση (εικόνες)16:55Προσύμνη Αργολίδας: Φωτιά σε δασική έκταση16:41Κουφονήσι - Άγιος Γεώργιος: “Χαμός” στον εορτασμό του πολιούχου (βίντεο)16:28Ράφα: Ξεκίνησαν οι βομβαρδισμοί στη συνοικία της Γάζας16:14Πολωνία: Περπάτησε 100 χιλιόμετρα για ένα γκολ16:01Επίσκεψη Κεφαλογιάννη σε Μπελέρη: Μάχεται με όπλα του την αλήθεια και την αγνή πατριωτική του αγάπη15:47Φον ντερ Λάιεν: Η Κομισιόν θα κλείσει τη διαδικασία για το κράτος δικαίου στην Πολωνία15:34ΗΠΑ: Ένοπλος μπήκε σε εκκλησία για να σκοτώσει, αλλά... (βίντεο)15:20Καιρός - Τρίτη του Πάσχα: νεφώσεις, τοπικές μπόρες και μεταβλητοί άνεμοι15:06Θεσσαλονίκη: Μποτιλιάρισμα στα Μάλγαρα (εικόνες)14:53Euroleague - Final 4: Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός παίζουν “τελικούς” για την πρόκριση14:39
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο