LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 21 Ιουνίου 2023 22:36

Εκλογές - Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ ισχυρός αντίπαλος της Νέας Δημοκρατίας

Στο Θησείο η προεκλογική ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου. Μήνυμα για ισχυρή αντιπολίτευση.

ΘΗΣΕΙΟ - ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ - ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ

Aπό το Θησείο, όπου απόψε το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής πραγματοποίησε την κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση σε κλίμα ενθουσιασμού και αισιοδοξίας, ο πρόεδρος του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης, τόνισε ότι οι εκλογές της Κυριακής είναι η μάχη του ΠΑΣΟΚ. «Είναι η μάχη για να υπάρχει ισχυρή, σύγχρονη κεντροαριστερά στην πατρίδα μας. Ισχυρή αξιόπιστη αντιπολίτευση. Για να υπάρχει ισχυρός αντίπαλος της συντήρησης, ισχυρός αντίπαλος στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας», πρόσθεσε.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ανέφερε ότι για το κόμμα του, στις 21 Μαΐου έγινε το πρώτο βήμα, αυξάνοντας τις δυνάμεις του περισσότερο από κάθε άλλο κόμμα στη χώρα και τώρα μένει τώρα να γίνει το επόμενο μεγάλο βήμα για να δυναμώσει ακόμα περισσότερο.

ΘΗΣΕΙΟ - ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ - ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ

«Μοναδικός στόχος είναι να ανοίξουμε τον δρόμο για την ανάδειξη της σύγχρονης κεντροαριστεράς ως την πραγματική εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης απέναντι στη Νέα Δημοκρατία. Δεν χρειάζεται να ζήσουμε και τα επόμενα 4 χρόνια μια από τα ιδία, μια αναποτελεσματική αντιπολίτευση, που θα λειτουργεί ως χρυσός χορηγός σε μια αλαζονική πελατειακή κυβέρνηση, που απαντά στις αστοχίες της μόνο με συμψηφισμούς», σημείωσε.

'Ασκησε δριμεία κριτική στη Νέα Δημοκρατία, λέγοντας ότι προπαγανδίζει ότι είναι στην όχθη της υπευθυνότητας, ενώ καταλόγισε έπαρση και αλαζονεία στον Κυριάκο Μητσοτάκη, «που δηλώνει ότι θα κάνει εκείνος αντιπολίτευση στον εαυτό του», όπως είπε.

ΘΗΣΕΙΟ - ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ - ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ

«Με την ψήφο σας βάλτε τέλος σε αυτές τις λουδοβίκειες συμπεριφορές. Σε αυτή τη νέα ελπιδοφόρα πορεία, θέλω να δώσω μία και μοναδική υπόσχεση. Όμως την πιο ειλικρινή και ουσιαστική. Μια υπόσχεση που σκοπεύω να τηρήσω στο έπακρο: «Δεν θα προδώσουμε την εμπιστοσύνη σας. Δεν θα γυρίσουμε στο παρελθόν της τοξικότητας και της φθηνής αντιπαράθεσης».

ΘΗΣΕΙΟ - ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ - ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ

Έντονη κριτική άσκησε και στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι ισχυρίζεται πως είναι στην όχθη της προόδου, όμως αναρωτήθηκε: «Είναι προοδευτικό να υιοθετούν προεκλογικά το σύνθημα 'Δικαιοσύνη παντού', αλλά στα ψηφοδέλτιά τους να έχουν - παρά την καταδίκη 13-0 από το Ειδικό Δικαστήριο - τον στενό συνεργάτη του κ. Τσίπρα, τον Νίκο Παππά;».

ΘΗΣΕΙΟ - ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ - ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ

Ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε πως το χειρότερο από όλα, το οποίο θα ακολουθεί για πάντα τον κ. Τσίπρα, είναι ότι «λίγες μέρες πριν τις προηγούμενες εθνικές εκλογές, κάλεσε να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ οι δήθεν «παραστρατημένοι» ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής, αποκαλύπτοντας γιατί δεν ψήφισε την τροπολογία που εμπόδιζε την κάθοδο των νεοναζί δολοφόνων του Παύλου Φύσσα στις εκλογές. Γι' αυτό σας ζητώ να στηρίξετε την δημοκρατική παράταξη στη νέα της πορεία. Δεν θα προδώσουμε την εμπιστοσύνη σας. Δεν θα γυρίσουμε στο παρελθόν της τοξικότητας και της φθηνής αντιπαράθεσης. Την ισχυρή εντολή που θα δώσει ο ελληνικός λαός στο ΠΑΣΟΚ, εμείς θα τη σεβαστούμε. Θα την αξιοποιήσουμε για να ασκήσουμε δυναμική και ρεαλιστική αντιπολίτευση. Αλλά και για να περιγράψουμε την Ελλάδα της επόμενης μέρας. Με προοπτική τη μεγάλη επιστροφή της προοδευτικής παράταξης στη θέση που της αξίζει», υπογράμμισε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

ΘΗΣΕΙΟ - ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ - ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ

Κάλεσε κάθε προοδευτικό, κάθε δημοκράτη, να κάνουν το ΠΑΣΟΚ ισχυρό για να δίνει αγώνες μέσα κι έξω απ τη Βουλή, για να γίνει πράξη το όραμα μας, η ισχυρή Ελλάδα, της δημιουργίας, της αξιοπρεπείας και της κοινωνικής δικαιοσύνης», τόνισε.

ΘΗΣΕΙΟ - ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ - ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ

«Να πάρουμε μαζί απόφαση αλλαγής. Απόφαση κοινωνικής δικαιοσύνης και εθνικής αξιοπρέπειας. Σας καλώ να πάρετε την προσπάθεια στα χέρια σας. Να δώσουμε όλοι μαζί τον αγώνα σπίτι -σπίτι, γειτονιά-γειτονιά, σε κάθε πόλη της χώρας μέχρι την τελευταία ώρα. Έμειναν λίγες μέρες για να πετύχουμε αυτό που οι αντίπαλοί μας θεωρούσαν ακατόρθωτο. Να κάνουμε ξανά το κίνημά μας, τη δημοκρατική παράταξη, ξανά πρωταγωνιστή. Γνήσιο εκφραστή της αγωνίας και των ονείρων του ελληνικού λαού. Τον πραγματικό αντίπαλο της συντήρησης. Τον πραγματικό αντίπαλο της αναξιοκρατίας. Τον πραγματικό αντίπαλο της αδικίας. Την Κυριακή 25 Ιουνίου έχουμε μόνο μια επιλογή: Να νικήσουμε! Και θα νικήσουμε!» συμπλήρωσε ο κ. Ανδρουλάκης υπό τις επευφημίες των συγκεντρωμένων φίλων και ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Ειδήσεις σήμερα:

Κως - Δολοφονία Αναστάζια: Στη φυλακή ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές

“Αρένα” - 12χρονη στον Κολωνό: αποκλειστική συνέντευξη της μητέρας της (εικόνες)

Τουρισμός: Αύξηση στα έσοδα του πρώτου τετραμήνου

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΤραγωδία στο Αιγάλεω - Νεκρή 65χρονη μετά από πυρκαγιά σε διαμέρισμαΣήμερα 22:43 | Ειδήσεις

Εξετάζεται το σενάριο του αναμμένου τσιγάρου.

Ρόδος: Ατύχημα σε λούνα παρκ - Ο 17χρονος στον ΑΝΤ1: Νόμιζα ότι θα πεθάνωΣήμερα 20:02 | Ειδήσεις

Συγκλονίζει η περιγραφή του ενός από τους τέσσερις ανηλίκους, που έπεσαν από παιχνίδι σε λούνα παρκ στη Ρόδο.

Μητσοτάκης στην τηλεδιάσκεψη των Ευρωπαίων: Μόνο η Ουκρανία μπορεί να πάρει αποφάσεις για ζητήματα κυριαρχίας Σήμερα 21:55 | Ειδήσεις

Οι ηγέτες ενημερώθηκαν για τα αποτελέσματα της συνάντησης του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ με τον Πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν

Αποφασισμένος για εκεχειρία ο Ζελένσκι – "Ιστορική η απόφαση παροχής εγγυήσεων ασφαλείας"Σήμερα 22:01 | Ειδήσεις

Τι ανέφερε σε ανάρτησή του ο Ουκρανός πρόεδρος μετά το τέλος της τηλεδιάσκεψης της συμμαχίας των "προθύμων"

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Αγία Πετρούπολη: Εκατοντάδες άνθρωποι παρακολούθησαν το περίφημο "Φεστιβάλ των Ονείρων"23:58Συλλήψεις και πρόστιμα για φωτιές στην ύπαιθρο23:43Ρόδος: Ατύχημα σε λούνα παρκ - Ο 17χρονος στον ΑΝΤ1: Νόμιζα ότι θα πεθάνω23:26Επίσημο το "αντίο" στον Μαξίμοβιτς από τον Παναθηναϊκό23:12Επίθεση της Ζαχάροβα στον Μακρόν για τις δηλώσεις περί "συνθηκολόγησης" της Ουκρανίας22:58Τραγωδία στο Αιγάλεω - Νεκρή 65χρονη μετά από πυρκαγιά σε διαμέρισμα22:44Ο Μισεουί έλαμψε στη νίκη - ανατροπή του Άρη επί του Αστέρα Τρίπολης22:29Αποφασισμένος για εκεχειρία ο Ζελένσκι – "Ιστορική η απόφαση παροχής εγγυήσεων ασφαλείας"22:15Μητσοτάκης στην τηλεδιάσκεψη των Ευρωπαίων: Μόνο η Ουκρανία μπορεί να πάρει αποφάσεις για ζητήματα κυριαρχίας 22:00Τουρκία: Νέα πυρκαγιά, εκατοντάδες άνθρωποι απομακρύνονται από επτά χωριά21:44Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε έως το 2028 τον Νταβίντε Καλάμπρια 21:30"Κατέβασε ρολά" ο Ράγια, σκόραρε ο Καλαφιόρι κι η Άρσεναλ νίκησε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ21:14Σε εξέλιξη η επιστροφή των εκδρομέων του Δεκαπενταύγουστου- Αυξημένη κίνηση στην Αθηνών-Κορίνθου21:00Δηλώσεις Φον ντερ Λάιεν - Ζελένσκι στις Βρυξέλλες: Τα σύνορα δεν αλλάζουν με τη βία, αυτές είναι αποφάσεις της Ουκρανίας20:45Χανιά: Ο ναυαγοσώστης που έσωσε 5 άτομα, στον ΑΝΤ1: Βούτηξα, χωρίς να έχω εξοπλισμό20:30Αυτοψίες για καταγραφή ζημιών από τις πυρκαγιές σε Χίο και Ζάκυνθο20:16Θεσσαλονίκη: Γυναίκα έριξε καυστικό υγρό στο πρόσωπο 38χρονου - Το προμηθεύτηκε από γνωστή της 20:02Στην Ουάσινγκτον με τον Ζελένσκι οι ευρωπαίοι ηγέτες19:46Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Τέρενς Σταμπ19:32Σύλληψη 21χρονου για συμμετοχή σε ληστρική επίθεση σε βάρος φιλάθλων στην Αθήνα19:17
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο