LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /Υγεία - ΠεριβάλλονΔημοσίευση: 21 Ιουνίου 2023 16:15

Η μικρή Αρετή, το πρόβλημα υγείας και το σωτήριο ταξίδι στις ΗΠΑ (εικόνες)

Το “ευχαριστώ” του πατέρα της μικρούλας στον άνθρωπο που μεσολάβησε για να φύγει το παιδί στο εξωτερικό.

Σάκης Παιδής - Αρετή - εγχείρηση - Αμερική

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του pineiosnews.gr, «Είναι γνωστό ότι οποίος θέλει βοήθεια τρέχει στον υποψήφιο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Σάκη Παιδή ο οποίος είναι γνωστός για τις ευαισθησίες και την αποτελεσματικότητα του.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό , της μικρής Αρετής που δημοσιεύθηκε από τον πατέρα της μικρούλας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης .

Σάκης Παιδής - Αρετή - εγχείρηση - Αμερική

Εν ολίγοις ο πατέρας της εκδηλώνει την απόλυτη ευγνωμοσύνη του στον Σάκη Παιδή . Άλλωστε δεν είναι τυχαίο και το σύνθημα όλοι με το Σάκη.

Δείτε την ανάρτηση:

«Ένα τεράστιο ευχαριστώ για την έγκαιρη και άμεση βοήθεια από τον κ. Παιδής Θανάσης για την μετάβαση της μικρής Αρετής στο Saint Louis των ΗΠΑ για την πραγματοποίηση χειρουργικής επέμβασης! Εύχομαι κάποια στιγμή να μπορέσω να ανταποδώσω την βοήθεια, γιατί οι ανθρώπινες σχέσεις είναι αμφίδρομες! Και πάλι ευχαριστώ!»

Σάκης Παιδής - Αρετή - εγχείρηση - Αμερική

Σάκης Παιδής - Αρετή - εγχείρηση - Αμερική

Ειδήσεις σήμερα:

Αναστάζια - Τοπαλούδη και Μυρτώ: Οι μητέρες τους ξεσπούν στον ΑΝΤ1 (βίντεο)

“Αρένα” - 12χρονη στον Κολωνό: αποκλειστική συνέντευξη της μητέρας της (εικόνες)

ΗΠΑ: Πατέρας σκότωσε τρία παιδιά - Τα έβαλε στην σειρά και τα εκτέλεσε! (εικόνες)

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Άνω Καστρίτσι Πάτρας: Αναβιώνει το έθιμο της “Λέησης” (εικόνες)18:58Επιστροφή των εκδρομέων με αυξημένη κίνηση στα διόδια18:43Αλβανία - Έντι Ράμα: Οι αναρτήσεις του για την επίσκεψη στην Ελλάδα18:30Τροχαίο στην Τουρκία: Πολύνεκρη σύγκρουση λεωφορείου με μπετονιέρα (εικόνες)18:16Άγιος Γεώργιος στην Ασή Γωνιά: Ευλόγησαν και φέτος τα κοπάδια (εικόνες)18:03Τουρκία - Μονή της Χώρας: Ο Ερντογάν εγκαινίασε την λειτουργία της ως τζαμί (εικόνες)17:49Άφησε την τελευταία του πνοή στο τιμόνι17:36Μακρόν - Σι Τζινπινγκ: Η σημασία της επίσκεψης του προέδρου της Κίνας για την Ευρώπη 17:22Παξοί - Κασσελάκης: Να χτίσουμε ομάδα ανθρώπων που θέλουν να προσφέρουν στον τόπο17:09Λουτράκι: Φωτιά σε δασική έκταση (εικόνες)16:55Προσύμνη Αργολίδας: Φωτιά σε δασική έκταση16:41Κουφονήσι - Άγιος Γεώργιος: “Χαμός” στον εορτασμό του πολιούχου (βίντεο)16:28Ράφα: Ξεκίνησαν οι βομβαρδισμοί στη συνοικία της Γάζας16:14Πολωνία: Περπάτησε 100 χιλιόμετρα για ένα γκολ16:01Επίσκεψη Κεφαλογιάννη σε Μπελέρη: Μάχεται με όπλα του την αλήθεια και την αγνή πατριωτική του αγάπη15:47Φον ντερ Λάιεν: Η Κομισιόν θα κλείσει τη διαδικασία για το κράτος δικαίου στην Πολωνία15:34ΗΠΑ: Ένοπλος μπήκε σε εκκλησία για να σκοτώσει, αλλά... (βίντεο)15:20Καιρός - Τρίτη του Πάσχα: νεφώσεις, τοπικές μπόρες και μεταβλητοί άνεμοι15:06Θεσσαλονίκη: Μποτιλιάρισμα στα Μάλγαρα (εικόνες)14:53Euroleague - Final 4: Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός παίζουν “τελικούς” για την πρόκριση14:39
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο